- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim ilaç ta kullandım. Babam i kaybettikten sonra küçük çocuk denilecek yaşta evlilik yaptım 3 yılın sonunda ayrıldım şiddet yüzünden o günden sonra hayat kolay olmadı çünkü dul bir kadınsın her nekadar yasin 19 olsa da 4 yıldır bekarim hayatıma birini seçip yoluma devam etmek istedim ama ailesi durumumdan dolayi istemedi ayrıldım bi dönem ilaç kullandım sonra bıraktım hayatımda geliştirme yapıp uğraşlar bulmaya çalıtim ama kimseye güvenim kalmamış hicbirsey düşünmüyordum sonra daha önce hiç yaşamadığım birsey yaşadım ve ilk defa aşık oldum bir öncekinde yaşadığım sıkıntıların aynısını yaşadım çok laflar duydum ama sustum mücadele ettim taki sevdiğim insanı askere gönderene kadar o askere gittikten sonra ailesi beni yalnız görüp üzerime geldi ailem ve ailesi resmen psikolojik baskı uygulayp ayırdılar bizi ara ara git geller oldu ama teskere aldıktan sonra tamamen kopmaya başladık ben ailemden kaçtım yalnız mücadele vermeye başladım hayata dair ama sevdiğim adamı unutmak olmuyor konuşuyoruz telefonda ama kaçmalar da o son zamanlar da annemin sürekli karşısına geçmesi kızım nerde demesinden de bikmis durumda ben Susmaya tepkisiz kalmaya başladım olaylar karşısında daha kötüsü yeşillik olsun diye yaşıyorum artık resmen ne yapacağım bilmiyorum tekrar gitmelimiyim doktora bilmiyorumözellikle bayanların duygusal yapılarını göz önune aldıgımızda burada paylasabilecegımız coksey oldugunu dusunuyorum. cunku evlılıkten ıs hayatına kadar ınce dusunceye sahıp bız bayanların herseyı kafaya cok takma huyumuz var ne yazıkkı.buradan bunları paylasıp hatta birbirimize doktor önerisinde psikolog vb önerılerınde ve trcrubelerımızın paylasımında bulunursak bence daha saglıklı ve guclu bireyler olabiliriz. bence hemen baslayalım .kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
Gittim ilaç ta kullandım. Babam i kaybettikten sonra küçük çocuk denilecek yaşta evlilik yaptım 3 yılın sonunda ayrıldım şiddet yüzünden o günden sonra hayat kolay olmadı çünkü dul bir kadınsın her nekadar yasin 19 olsa da 4 yıldır bekarim hayatıma birini seçip yoluma devam etmek istedim ama ailesi durumumdan dolayi istemedi ayrıldım bi dönem ilaç kullandım sonra bıraktım hayatımda geliştirme yapıp uğraşlar bulmaya çalıtim ama kimseye güvenim kalmamış hicbirsey düşünmüyordum sonra daha önce hiç yaşamadığım birsey yaşadım ve ilk defa aşık oldum bir öncekinde yaşadığım sıkıntıların aynısını yaşadım çok laflar duydum ama sustum mücadele ettim taki sevdiğim insanı askere gönderene kadar o askere gittikten sonra ailesi beni yalnız görüp üzerime geldi ailem ve ailesi resmen psikolojik baskı uygulayp ayırdılar bizi ara ara git geller oldu ama teskere aldıktan sonra tamamen kopmaya başladık ben ailemden kaçtım yalnız mücadele vermeye başladım hayata dair ama sevdiğim adamı unutmak olmuyor konuşuyoruz telefonda ama kaçmalar da o son zamanlar da annemin sürekli karşısına geçmesi kızım nerde demesinden de bikmis durumda ben Susmaya tepkisiz kalmaya başladım olaylar karşısında daha kötüsü yeşillik olsun diye yaşıyorum artık resmen ne yapacağım bilmiyorum tekrar gitmelimiyim doktora bilmiyorum
23 yaşındayım canım evet yalnız başımıza mücadele etmek bizi daha güçlü olduğumuzu düşünürse de bi yerde savaşı kaybediyoruz anlık birsey belki ama genede kendi gücümuzün altında ezilip kalabiliyorz onun için destek almak iyi olur tavsiye ederim en azından rahatlamak için :)allah kolaylık versin çok zor dönemler atlatmışsınız.yaşınız kaç acaba? bazen gitmem gerektiğini düşünmüyor değilim. ama güçlü olmaya çalışıyorum bu yüzden zorluklarla tek başıma savaşmaya çalışıyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem
23 yaşındayım canım evet yalnız başımıza mücadele etmek bizi daha güçlü olduğumuzu düşünürse de bi yerde savaşı kaybediyoruz anlık birsey belki ama genede kendi gücümuzün altında ezilip kalabiliyorz onun için destek almak iyi olur tavsiye ederim en azından rahatlamak için :)
Çok şükür kalkıyoruz ama aldığımız darbelerin izlerini malesef ömür boyu taşıyoruz...bende 24 yaşındayım. evet anlık bişeyle savaşı kaybediyoruz ama ayağa kalkıyoruz çok şükür.öyle değil mi? evet rahatlamak açısından iyidir tabiki
Çok şükür kalkıyoruz ama aldığımız darbelerin izlerini malesef ömür boyu taşıyoruz...
Hiç olmadığı kadar diye bilirim canım sinir göz yaşı ve hırçnlik. Çok güçlü olmamıza rağmen bi okadar da güçsüz ve bitik. Bugün sabah otobüste yaşadıklarımi düşündüm de koskoca sekiz sene ve daha 23 yaşındayım ilginç geliyor nasıl üstesinden geldim nasıl hala hayatta ve ayaktayım hayret ediyorum kendime:)Evet izleri ömür boyu taşıyoruz ama burada kafami karıştıran nokta o darbeler sayesinde bi yandan guclenirken diğer yandan zayiflaniyor gibiyiz.farkında misin? Düşününce garip geliyor.mesela ben aşırı sulu gözlü bi insanım.çok cabuk duygulanir ağların.çok aşırı kirilganim yani.bu darbelerin bana dezavantajı maalesef.sende de oluyor mu bu gibi benzer şeyler?
Hiç olmadığı kadar diye bilirim canım sinir göz yaşı ve hırçnlik. Çok güçlü olmamıza rağmen bi okadar da güçsüz ve bitik. Bugün sabah otobüste yaşadıklarımi düşündüm de koskoca sekiz sene ve daha 23 yaşındayım ilginç geliyor nasıl üstesinden geldim nasıl hala hayatta ve ayaktayım hayret ediyorum kendime:)
Mrb bende de anksiyete depresyon var cipralex verdi doktor ama 10 ng bişey deAhh Hırçınlık.evet.bu çok doğru. İnsan geçmişe bakınca hayret etmekten alikoyamiyor kendisini ama bide o günleri yasarken ne kadar zorlandığımız aklımıza gelince aslında bu günlere de kolay gelmemisiz dedirtiyor beynimiz. :)
Mrb bende de anksiyete depresyon var cipralex verdi doktor ama 10 ng bişey de
Ilk haftalarda aşırı mide bulantısı ve iştahsızlık ayrıca esneme çok fazlaİlaç hakkında bir bilgim yok meselef. Yan etkileri neler?
Ilk haftalarda aşırı mide bulantısı ve iştahsızlık ayrıca esneme çok fazla
Aslında şu sıralar bei toparladı ve iyiyim. İki hafta sonra kontrole gittiğimde bunu soracam nezmna kadar kullancam diye de bakalımKullanmak zorunda misiniz? Bu ilaçla nereye kadar
Aslında şu sıralar bei toparladı ve iyiyim. İki hafta sonra kontrole gittiğimde bunu soracam nezmna kadar kullancam diye de bakalım
Teşekkür ederim canım sagolEvet en iyisi biran önce sor inşallah uzun sure kullanmazsin.