Evde, işte, nerede olursa olsun işyükü altında eziliyor kadınlar. Ev hanımı ise günün tamamının birilerine(eşi,çocuğu..) bakarak geçiren kadın onca yorgunluğuna rağmen yaptığı işin pek bir kıymeti olmuyor! Ne sosyal ne de duygusal olarak kendini ifade edecek bir ortamı da olmayınca, psikolojik sorunları başlıyor.....
http://...................../
yok canım bunun çaresini bir türlü bulamadım napıcam yaa niye böyle
Bu otokontrölü kaybettiğimiz için gidiyoruz zaten, işin içinden çıkamadığımız için..arkdşlr ilaç almak yerine kendinizi bukadar yıpratmasanız.... onu düşün bunu düşün bir müddet sonra sinir uçlarımız yıpranıyor ve doktorların yaptığı ilaç yazıp yolluyorlar oda neden sinir uçları için bayanlar benim bir felsefem vardır herzamn savunduğum BEN BANA LAZIMIM ÖNCE BEN sizlerde öle olun ltfn hiçbirşey için kendinizi üzmeyin allah sağlık derdi vermesin yoksa inanın öbür sorunlar bir şekilde çözülür.unutmayın bayanlar önce biz ltfn arkadşlr kendinizi üzmeyin ve kendinize iyi davranın ...sevgiler
Benimki de 50 mg umarım öyle olur ama bu haplar hep kullanıldığı sürece etki ediyor, tedavi etmiyor değil mi?
Daha şimdiden bunun derdindeyim bırakınca ne olacak?
Maalesef benim de ciddi derecede özgüven problemim var.sanki her an yanlış yapıcak gibi,insanlar beni küçümsüyor gibi hissediyorum. Güzel şeyleri haketmiyormuşum gibi geliyor bazen.doktora da gittim depresyon dedi ilaç kullandım 4 ay. Tamam kendimi daha iyi daha mutlu hissettim ama özgüven konusu hala aynı.. Sanırım bu biraz kendi elimizde
Arkadaşlar doktorum hormon bozukluğu tedavisi için bana dıane 35 isimli ilacı verdı 9 ay kullandım ama çok etkiledi benı resmen pskolojım bozuldu herşeye alınır kafamı takar oldum herşeye ağlamaya başladım sebebinin bu ılac oldugunu dusunuyorum çünku kullandıgımdan berı boyleyım doğru mudur ilacın yan etkisi olabılır mı?benımle aynı sorunu yaşayanlar var mı çok merak ediyorum ve ne yapacağımı bılmıyorum bu durumdan kurtulmak içinpsikologa gtsem işe yarar mı ki