Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demekki fiziksel bir problem değil durumun. daha çok konuşmaya halledilecek şeyler. iyi yapmışsın tatlımPsikiyatriste de gittim psikoloğa da.. Psikiyatristlerin hiç bir faydası olmadı, psikologlar çok yardımcı oldu.. Çocukluğumdan beri psikolojik yardım alırım..
anlat anlat dinleriz biz :)aaah aaaah hangi birini anlatayımmmm:)))
çok güzelmiş bu dertte :)reglsem deli gibi kaç ay önceki mevzuyu takıyorum
ama bir bitsin...
hemen çalsın sazlar oynayalım kızlar benim modum böyle resmen ayın geri kalan günleri
Ben de iki sene evvel hayatimda ilk kez psikiyatrist ve psikolog ile tanismak zorunda kaldim maalesef. Anksiyete teshisi koydu ve hemen ilaca baslatti. İlaci birakmayi basatiyorum bazen ama en ufak bir stres faktoru tekrar baslamama yol aciyor. Son gittigim psikolog bana bir duygu gunlugu yazmami onerdi. Anksiyete sıkıntılarım geldiginde ne hissediyorsam oraya yazmami soyledi. Biraz iyi geldi. Ancak ikinci gidisimde kendisini bulamadim. Ssk ya gitmistim. Baska ne onerileri olur cok merak ediyorum. Ayrica her gun 30dk tempolu yuruyus onerdi ve pozitif dusuncelere odaklanmami soyledi. Aslinda en onemlisi sorunun temeline inmek sanirim. Ama bazen o kadar sacma aeyler bile sorun olabiliyor ki benim icin ne yapsam bilmiyorum. Bol bol nazar dualari okuyorum kendime bu da iyi geliyor. Bu forumda yazilanlari da okudum. Nefes egzersizleri iyi geliyor ama hicbirsey tam olarak gecirmiyor. Keske sihirli bir degnek olsa da beni eski saglikli gunlerime dondurse. İlaclar yuzunden cocuk sahibi de olamiyorum. Oysa coook istiyorum ( oylece kaldim ne yapacagimi bilemeden. Bana iyi gelir diye esimle tatile geldim neredeyse geldigim gun donecektim o kadar kotu oldum ( zor engel oldum kendime. Onerileri olan varsa acigim ?????
Nasil hissediyorsun ?Şu anda ihtiyacım var galiba bi psikoloğa kötü hissediyorum kendimi
Kötü ağlamak istiyorum yada yüksek biyere çıkıp yorulan kadar bagirmakNasil hissediyorsun ?
Peki bunun nedeni ne kotu birseymi yasadin son zmnlarda ?Kötü ağlamak istiyorum yada yüksek biyere çıkıp yorulan kadar bagirmak
Hayır değil ben 9 yıllık evliyim ve su anki durumum bu 9 yılın birikintileri yani bardak doldu ve her damlada taşıyor artık kısaca anlattimPeki bunun nedeni ne kotu birseymi yasadin son zmnlarda ?
arkdşlr ilaç almak yerine kendinizi bukadar yıpratmasanız.... onu düşün bunu düşün bir müddet sonra sinir uçlarımız yıpranıyor ve doktorların yaptığı ilaç yazıp yolluyorlar oda neden sinir uçları için bayanlar benim bir felsefem vardır herzamn savunduğum BEN BANA LAZIMIM ÖNCE BEN sizlerde öle olun ltfn hiçbirşey için kendinizi üzmeyin allah sağlık derdi vermesin yoksa inanın öbür sorunlar bir şekilde çözülür.unutmayın bayanlar önce biz ltfn arkadşlr kendinizi üzmeyin ve kendinize iyi davranın ...sevgiler
Aynen katılıyorum ilaç ver olmadı ilacı değiştir başkada bişey yok (Herkese merhaba arkadaşlar, ben kk nın eski üyelerindenim. Ne zaman başım sıkışsa buradan bilgi edinir, yardım alırım bir çok konuda. Ama çoktandır ben bir paylaşımda bulunmamıştım. Şimdi ise benim bir sorum ve sorunum var. Tabii öcelikle hepimiz için sağlık ve huzur diliyorum ve kısaca sizlere sorunumdan bahsetmek istiyorum fakat ona geçmeden önce şunu da belirteyim, aslında benim aklımda kalan Psikoloji ve benzer sağlık söz konusu olan durumlarda kendi aramızda fikir alışverişi yapmamız ile beraber, önceden kk da profesyonellerde cevap veriyordu. Acaba bu hala devam ediyormu ve ben doğru yere mi yazıyorum? Bunun cevabını da alabilirsem kimseyi yanlış bir şekilde sorunumla oyalamak istemem. Teşekkürler.