• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik olarak mide bulantısı yaşayanlar?

Yaa kesinlikle öyle kendi kendime sessiz bi ortam yaratıp konusuyorum herkeste ise yarayan seyler kendime gelince olmuyor :KK70:
ah evet çok iyi anlıyorum :))) bende de olmuştu onlar. Çalışanlara motive edici yaklaşınca çok iyi sonuçlar alıyorum bir dediğim iki olmuyor bizim çocuğa gelince motive edici konuşsam anne yine ne istiyorsun diyor :)))

• Komik
Reactions: cnu
ah evet çok iyi anlıyorum :))) bende de olmuştu onlar. Çalışanlara motive edici yaklaşınca çok iyi sonuçlar alıyorum bir dediğim iki olmuyor bizim çocuğa gelince motive edici konuşsam anne yine ne istiyorsun diyor :)))
Of evet çok kötü bi durum :D çare kendinde ama hiçbir şey yapamıyorsun

Of evet çok kötü bi durum :KK70: çare kendinde ama hiçbir şey yapamıyorsun
çok doğru. Geçmiş olsun inşalllah bir an önce biter sorunlar. Gidin mutlaka biter sorunlar benim bitiyorsa sizin de biter hatta benden daha bilinçlisiniz bu konuda o alandasınız çok daha çabuk biter

• Muhteşem
çok doğru. Geçmiş olsun inşalllah bir an önce biter sorunlar. Gidin mutlaka biter sorunlar benim bitiyorsa sizin de biter hatta benden daha bilinçlisiniz bu konuda o alandasınız çok daha çabuk biter
Şu an bu sorunum sıfırlandı diyebilirim neredeyse hiç yok stres çok etkiliyor maalesef ki

Şu an bu sorunum sıfırlandı diyebilirim neredeyse hiç yok stres çok etkiliyor maalesef ki
ay çok doğru söylüyorsunuz ya bendede özellikle stresli olduğum zamanlarda hep kalp atışlarım hızlanırdı birkez başlayınca durmazdı. Çok sevindim geçmesine. Darısı bizler gibi olan başkalarının başına diyelim :)

• Muhteşem
ay çok doğru söylüyorsunuz ya bendede özellikle stresli olduğum zamanlarda hep kalp atışlarım hızlanırdı birkez başlayınca durmazdı. Çok sevindim geçmesine. Darısı bizler gibi olan başkalarının başına diyelim :)
Her şeyin başı sağlık inşallah hepimiz bir an önce tamamen sağlığımıza kavuşuruz. :KK200:

Evet gittim doktora ankisyette için ilaç verdi çok mide bulantısı yaptı ama aradım sordum 3 hafata devam et düzelir dedi ama geçmiyor ki bende bir içiyorum bir gün içmiyorum ağzıma lokma yemek koyamıyorum midemi bulantısı çok oluyor sersem gibiyim

Doktara gitmeden önce ellerimde ayaklarımda titreme başladı
Dengesiz yürüyordum
İnaşallah en kısa zamanda hepimiz iyi oluruz

Back