- 28 Aralık 2014
- 1.584
- 1.850
- 333
Benimde 2011 yılında başlayan pskolojik mide bulantılarım wardı pskiyatristim losiram 20 mg werdi bu zamana kadar gayet iyidim ama şuan hamileyim we ilaç kullanamıyorum herşey başa sardı dayanmaya çalışıyorum ama nasıll olacak bilemiyorum
Hamilelikte kullanılan ilaçlar var sor doktoruna.
4 yılldır sebebsiz yere miğdem bulanıyor sokağa çıkamaz arbaya,minibüse ,deniz otobüsüne, kalabalığa ,kapalı alana giremez oldum hayatım alt üst oldu psikolojim bozuldu bir süre tedavi gördüm biraz işe yaradı en azından yanımda birisiyle bakkala falan gidiyorum ama elimi nereye atsam cebime çantama bir sürü poşet insanın her an kusacakmış gibi yaşaması çok zor eşim bile bıktı benden ne bu ya artık diyor tatillerim bile eziyete dönüştü dışarıda yemek bile yiyemiyorum kızlar tanıdığınız iyi bir doktor varmı beni iyileştirecek bu durumdan çok yoruldum malum yaz geliyor bu senede tatilim zehir olmasın
Merhabalar yazınızı 2012 de yazmissiniz ve şuan iki yıldır bu problemi ben yaşıyorum asabildinizmi eğer asabildiyseniz ne yaptınız lütfen hayatım mahvolmuş durumda yardım edin çok merak ediyorum çözüm bulabildnz mi4 yılldır sebebsiz yere miğdem bulanıyor sokağa çıkamaz arbaya,minibüse ,deniz otobüsüne, kalabalığa ,kapalı alana giremez oldum hayatım alt üst oldu psikolojim bozuldu bir süre tedavi gördüm biraz işe yaradı en azından yanımda birisiyle bakkala falan gidiyorum ama elimi nereye atsam cebime çantama bir sürü poşet insanın her an kusacakmış gibi yaşaması çok zor eşim bile bıktı benden ne bu ya artık diyor tatillerim bile eziyete dönüştü dışarıda yemek bile yiyemiyorum kızlar tanıdığınız iyi bir doktor varmı beni iyileştirecek bu durumdan çok yoruldum malum yaz geliyor bu senede tatilim zehir olmasın
0534 siz misinizmaalesef çözüm bulamadık çözüm ilaçlar terapi ama stres durumlarında gene hayatım mahvolmuş durumda..sadece bulantı olsa keşke bende kusmada oluyor antidepresanlarla onları bastırıyorsun ama diğer etkilere hala devam..anskiyetenin en zor halidir fiziksel belirtilker yaşamak
0534 siz misiniz
Hayır nasıl doktor kontrolünde mı oluyordiyafram nefesi denediniz mi?
Hayır nasıl doktor kontrolünde mı oluyor
Bi insanın 24 saat midesi bulanırmı 1 yıldır arkadaşlar bulanıyo doktora gitti cipralex ve norodol verdi ama içmeye korkuyorum napmam lazım içsem geçermi bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?