ay size yazık ya. kan beynime sıçradı şu saçma sapan yazıyı görünce.
noldu muayene oldunuz ilaç yazdı,STRES YAPMAYIN dedi,siz her şeye uydunuz da geçmedi mi? o zaman başka doktora gidin. o doktor siz arkasından atıp tutun diye mi 10 sene okudu? siz kimsiniz acaba sizin iyiliğiniz için orada olan bir insana beceriksiz diyorsunuz? adam size stres yapmayın demiş ama yok çok akıllısınız ya gidin internetten araştırın "aaa kanser olmuşum" diye oturun üzülün.
E hanımefendi o zaman siz doktora gitmeyin. İnternette her şeyin cevabı var. değil mi artık gerek yok doktora falan herkes tıp mezunu.
Benim babam da annem de doktor,babam adamın birine desin ki "bel fıtığı var sende,ağır kaldırma bu ilaçları da kullan" adam da ağır işte çalışsın,ilacı da kullansın ama geçmedi diye gelsin. Ben çok samimi söylüyorum babam o hastayla konuşur,eğer dediklerime uymuyorsanız bir daha gelmeyin der. bu onu beceriksiz yapar mı? hiç sanmıyorum.
Siz önce doktorun dediğine bir uyun,tedavinizi hakkıyla devam ettirin,işe yaramazsa başka doktora gidersiniz. Ama doktora beceriksiz diyemezsiniz.