- 10 Haziran 2008
- 13.547
- 373
- 413
kıyamam sana ya..seni çok iyi anlıyorum..bende senni gibiyim..panik atak bu..panik atak yapmasam ble kendimi kötü hissedince kusuyorrum..ve hiçbirşey bunu engelleyemiyorum..uyumak dışında..kendi kendimede uyuyamıyorum o yüzden remeron atyorum.. belki kusma sayım 30a bile çıkyo..bu yüzden ben 39 kiloya bile düştüm..remeron sayesinde toparlandım..uyutyo ve uynadığımda mide bulantım geçmiş olyo..belkide hiçbirey beni bu kusma kadar yıpratmadı..dengem bozuldu.canımı çok acıtyo..allahım canımı al dedğim zamanlar bile oldu.birr yıl günde bir yada üst üste 4 gün acillerde sabahladım..ne verdilerse midem durmuyodu..uykuya dalıncada gecyodu..tek isteğim benim diğer insanlar gibi bi hayatım olsun.3 yıldır ne çektiğimi bir ben bi ALLAH bilyo..üniverstemi bile dondurdum gidemedim..hiçbirşey istemiyorum..eskisi gibi olmak istiyorum.herşey birgün 3yıl önce arkagasımla kavga etmemle başladı..nerde bilirdim ki ogünün sağlığımı elimdne alcağını
yaa panık atak hiç aklıma gelemdı benm sadece gaz gıbı doluyor mıdem ogurmeye calısyrm kusma yok bazn kusyrm yanı ogurmk ıcın kndımı zorluyorm hergun boleee cozum yok doktor demır eksıklıgındn olabılr dedı ama net cozum yok sımdı bır arkadasımla konusrknde dedıkı arkdsm oleydı 2 ay tedavı oldu psıkolojık mıde bulantısı sımdı cok ıyı dedı acaba bende bır yardmmı alsam