slm kızlar.. ben birşeye üzüldüğüm sinirlendiğim zaman direk midem bulanıyor.iç hastalıklari uzmanına gitmistim geçen sene midemde gastrit olduğunu söyledi ve bazı ilaçlar verdi ancak bu çok üzüldüğüm zaman çok stres olduğumda istifra etmemi engellemedi.bir psikologa göründüm bana sülpir 50 mg adlı bi ilaç verdi bi kaç ay kullandım biraz iyi geldi ama aşırı kilo aldım ve bırakmak zorunda kaldım..baska bi psikologa gittiğimde bana cipralex ve redepra yazdı ama redepra zaten uyutmaktan başka bi işe yaramadı ve cipralexte etki etmedi.. bu aralar da üzüldüğüm bazı konular var ve sürekli mide bulantısı çekiyorum..bi önerisi olan var mı ilaç kullanmakta istemiyorum artık kendi kendime aşmaya çalışıyorum.. bu mide bulantısından bıktım artık
slm kızlar.. ben birşeye üzüldüğüm sinirlendiğim zaman direk midem bulanıyor.iç hastalıklari uzmanına gitmistim geçen sene midemde gastrit olduğunu söyledi ve bazı ilaçlar verdi ancak bu çok üzüldüğüm zaman çok stres olduğumda istifra etmemi engellemedi.bir psikologa göründüm bana sülpir 50 mg adlı bi ilaç verdi bi kaç ay kullandım biraz iyi geldi ama aşırı kilo aldım ve bırakmak zorunda kaldım..baska bi psikologa gittiğimde bana cipralex ve redepra yazdı ama redepra zaten uyutmaktan başka bi işe yaramadı ve cipralexte etki etmedi.. bu aralar da üzüldüğüm bazı konular var ve sürekli mide bulantısı çekiyorum..bi önerisi olan var mı ilaç kullanmakta istemiyorum artık kendi kendime aşmaya çalışıyorum.. bu mide bulantısından bıktım artık
Yaklaşık 8 yıldır panik atak hastasıyım. Doktor doktor dolaşıp durdum. Son 2 yıldır düzenli olarak terapi alıyorum. 2 yıl önce doktorum mide bulantısı ve kusmanın benim kontrolümde olduğunu, kesinlikle kendi kendime tetiklediğimi söylediğinde şiddetle karşı çıktığımı hatırlıyorum. Bugün geldiğim noktada ise kesinlikle kendi kendime yaptığımı ve nasıl geçireceğimi artık biliyorum!
Bu konu çok spesifik bir konu. Benim yaptığım şey sizde ya da bir başkasında işe yaramayabilir. Bunun için iyi bir doktora gitmenizi öneririm. Çünkü iyi doktoru benim gibi 5-6 yıl geçtikten sonra bulursanız uzun da bir tedavi sürecini göze almanız gerekir...
kıyamam sana ya..seni çok iyi anlıyorum..bende senni gibiyim..panik atak bu..panik atak yapmasam ble kendimi kötü hissedince kusuyorrum..ve hiçbirşey bunu engelleyemiyorum..uyumak dışında..kendi kendimede uyuyamıyorum o yüzden remeron atyorum.. belki kusma sayım 30a bile çıkyo..bu yüzden ben 39 kiloya bile düştüm..remeron sayesinde toparlandım..uyutyo ve uynadığımda mide bulantım geçmiş olyo..belkide hiçbirey beni bu kusma kadar yıpratmadı..dengem bozuldu.canımı çok acıtyo..allahım canımı al dedğim zamanlar bile oldu.birr yıl günde bir yada üst üste 4 gün acillerde sabahladım..ne verdilerse midem durmuyodu..uykuya dalıncada gecyodu..tek isteğim benim diğer insanlar gibi bi hayatım olsun.3 yıldır ne çektiğimi bir ben bi ALLAH bilyo..üniverstemi bile dondurdum gidemedim..hiçbirşey istemiyorum..eskisi gibi olmak istiyorum.herşey birgün 3yıl önce arkagasımla kavga etmemle başladı..nerde bilirdim ki ogünün sağlığımı elimdne alcağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?