How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Psikolojik mi arkadaşlar

Sevgiperisi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
385
46
48
Arkadaşlar gün içinde evde sıkıntılarım var ve evdeyken nefes darlığı çekiyorum üşüme geliyor evden dışarı çıktığım zaman öyle bir şey yaşamıyorum bu durum canımı çok sıkıyor

muhtemelen psikolojik bende de nefes darlığı değil de mide bulantısı olarak karşıma çıkıyor

Evde açık bırakılan, kapağı iyi kapatılmayan kimyasal temizleyiciler var mı? (Yağ çöz, çamaşır suyu) bunu kontrol edin, kapaklarını sıkıca kapatın.
Ev eski yapıysa kullanılan sıvadaki bir maddeden kaynaklı yorgunluk vs yapabiliyor, mimar hocamdan duymuştum, yeni yapılmış bir eve taşının.

Evi iyice havalandır, sıcaklığını sevdiğin dereceye ayarla.
Fazla eşyaların hepsini at, sat, minimalizm tarzına göre döşe. Gereksiz her şeyi at ya da sat, bardak, çanak vs.
Tüm dolap içlerini baza altlarını kitap gibi düzenle.

iyi de biz bunu nasıl bilebiliriz ki hayret yani, doktorlar bile online muayene yapamazken burada mucize mi bekliyorsunuz? belki d vitamini eksikliğiniz var belki kansızlık var belki astımınız var belki de tamamen psikolojik. yani yüz tane ihtimal olabilir siz en iyisi mi doktorun yolunu tutun.

Back