• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik Danışmanlar BURAYA

Dilal2a

Psikolojik Danışman
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
851
2
116
Ben psikolojik danışmanlık 2. sınıf öğrencisiyim kızlar
Mezun arkadaşlarımızdan ve öğrencilerden bilgi almak hayallerimiz paylaşmak istemezmisiniz?
Özel mi devlet mi daha iyi yüksek yapmayı düşünüyormusunuz?
Çalışmakta olan arkadaşlarım yardımcı olursanız tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu oluruzzzzolumunekankayizsmile

Ben de psikolojik danışmanlık okuyorum, daha hazırlık sınıfındayım.Bu kadar rağbet gören bir bölüm olmasına rağmen kimsenin cevap yazmamasına şaşırdım.

Bende psikoloji okumayı çok istiyodum.. Ama puanım yetmedi ve çeko bölümünü seçtim. Aslında 2. senemde tekrar hazırlansam olabilirdi ama nedense çok yıprandığımı ve tekrar yapamıycamı düşündüm.. Ve şimdi Anadolu üniversitesi Çeko 1. sınıf öğrencisiyim.. Bende çok isterdim Pdr veya Psikoloji bölümü öğrencisiyim demeyi.. :(

bende seviyorum bölümümü. Çok uzun zamandır istiyodum ve hayalimdi. gerçekleştirdiğim için mutluyum. keşke sende bi sene daha deneseydin. insanın istediği bölümde okuması ve istediği mesleğe sahip olması çok önemli. ama yinede şuan okuduğun bölümü seviyorsan ne mutlu a.s

ooo minik kuzular
ben pdr mezunu bir psikolojik danışmanım ....
ne güzel bu heyecanlarınız

slm kızlar benim size bir sorum olacak 3çocuk annesiyim yaşım 28 kızlarımı çok seviyorum ama büyük kızımla anlaşamıyoruz eger ilgilenirseniz paylaşmak isterim.şimdiden tşk

ayy bn bu sne mezun oldum psikolojyi çok istiorum dha sonuçlar açıklnmadı ama nasıl bi başarı yeterli gireblmem içn umutlandırın bni nolur :)

En az ilk 20bine girmen lazım iyi bir yerde Pdr okuyabilmen için.
Ben Yeditepe Üni. burslu kazandım 12bin ile.
Umarım senin de iyi bir yer olur.

bende psikolojı okumak ıstıyorum bu yıl bı yanlıslık yaptım sozelden gırdım seneye tekrar gırıp okumak ıstıyorum 4yıl bılıyorum kac yıl okudunuz fazlasını okuyanlar varmı ?:1shok:

Pdr ve psikoloji ayrı bölümlerdir.İkisi de 4 yıllık fakülte.Yalnız bazı üniversiteler ek olarak 1 yıl İngilizce hazırlık koyuyor.Üniversiteden üniversiteye değişiyor.

merhaba ben lys ye girdim bu sene pdr terich etmek istiyodum ama şimdi de korkuyorum yha ben mezun olna kadar iş imkan kalmaz diye psikoloji tercih etmeyi düşünüyorum aslında ama olmazsa pdr de tercih ediyim mi işsiz kalıryım sizce birçok üni de var artık ????

arkadaşlar ben de dokuz eylül üni pdr kazandım ama hiç sevinemedim.benim yıllardır hayalimdi istanbul ve geçen yılki sıralamalara göre gayet rahat giriyodum ama bu yıl puanların yükselmesiyle hiç beklemediğim bi yer oldu dokuz eylülü kazandım günlerdir ağladım ağladım ağladım çünkü istanbul hayalimdi ve istanbulu da 0.4 puanla kaçırdım.hala izmir olduğuna inanamıyorum çok üzülüyorum. ama hırs yaptım ve kendime de söz verdim bu yıl notlarımı çok yüksek tutup, seneye istanbula geçmek istiyorum. ders içeriklerine baktığımda basit gibi duruyo gerçekten öyle mi bana yardımcı olur musunuz??:çok üzgünüm:

izmirde mi yaşıyosun cnm.. ben ailemle birlikte izmirdeyim ve egedeyim.. halimdende memnunum aslında izmir çok güzel bi şehir..

Back