- 4 Mart 2021
- 692
- 1.341
Evet...P
yaşayacagınız yeri filan ayarlardınız mı ben de sizin gibi öğretmenim ve tayin vs işlerini de düşünmek gerekiyor maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet...P
yaşayacagınız yeri filan ayarlardınız mı ben de sizin gibi öğretmenim ve tayin vs işlerini de düşünmek gerekiyor maalesef
İnşallah da eş kişisini geri almazlar. Gidip konusmus sanırım işe alınmak için... Utanmaz.İkisini de işten attirmissiniz ya ben rahatladım burada
Şimdi şöyle düşündüm kız bekar yaNe alaka ki?
O zaman bu durum size yarayacak. Bir an evvel protokolü imzalamaya bakacak.Şimdi şöyle düşündüm kız bekar ya
Bu evli barklı 2çocuklu...
Belki de kzıın bir pisliği var ailesi bu sekilde gibi gösteriyor ya da kız kendisini bu sekilde anlatıyor böle oldu filan diye uyduruyor.
Bizmki de iyice kendini buna mecbur ve onu kurtarma anlamında kahraman ilan ediyor.
Sanırm zihnimi toparlayabildim.
O zaman bu durum size yarayacak. Bir an evvel protokolü imzalamaya bakacak.
Evet su an imzalayacak gbi ama çıktığı yere geri işe alınır diye korkuyorm...O zaman bu durum size yarayacak. Bir an evvel protokolü imzalamaya bakacak.
Bırak girsin yahu. Nafakayı tazminatı nasıl öder yoksa? Bir de uyanık olun; ha imzaladım ha imzalamadım diye oyalamaya çalışabilir, aldatma eylemi zamanaşımına düşsün diye. Yapan var. Şimdi imzalamazsa daha düşmeyin peşine, şaaak açın çekişmeli davayı.Evet su an imzalayacak gbi ama çıktığı yere geri işe alınır diye korkuyorm...
Kualğıma böyle bir seyler geliyor. Gitmiş iş istemiş filan gibi
İnsanın ister istemez canı sıkılıyor. Evet o konuyu arastırdım. Zina olmadığı için zaman aşımı diye bir sey yok ve evet imzalayacak inşaallah pazartesi halledeceğizBırak girsin yahu. Nafakayı tazminatı nasıl öder yoksa? Bir de uyanık olun; ha imzaladım ha imzalamadım diye oyalamaya çalışabilir, aldatma eylemi zamanaşımına düşsün diye. Yapan var. Şimdi imzalamazsa daha düşmeyin peşine, şaaak açın çekişmeli davayı.
Ne demek yok. Siz hala evlisiniz, ve şu an ilişkileri var o kadın ile.İnsanın ister istemez canı sıkılıyor. Evet o konuyu arastırdım. Zina olmadığı için zaman aşımı diye bir sey yok ve evet imzalayacak inşaallah pazartesi halledeceğiz
Zaman aşımı yok. Avukatım ile konustum. Tek tek sordum her seyi kendisi de beni bilgilendirdi.. Baska arkadasım var avukat farklı ilde onunla da istişare içindeyizNe demek yok. Siz hala evlisiniz, ve şu an ilişkileri var o kadın ile.
Tabi ki haklısınız. Yok öyle istediğini yapıp sonra sıkıntıya gelememek. Önceden hesap etseymiş yeni bir hayat kuracağı belli bunu da göze alsaymışUzatmıyorum inanın.. Umrumda değil o... Yalnzıca çocuklara en azından maddi anlamda babalık yapsın istiyorum. Tazminat vs vs hiç bir şey istemiyorum. Sadece nafaka da anlasmak istiyorum. Çekişmeli olsa zaten bir sürü kazancım olacak. Umrumda bile değil.
İnanın bi an evvel bende kurtulmak istiyorum.
Onda maalesef o kafa yok. O kendisini hayal aleminde sanıyor. İçinde bulunduğu an ile resmen öyle hemhal oluyır ki her seyi yapabileceğini sanıyor.Tabi ki haklısınız. Yok öyle istediğini yapıp sonra sıkıntıya gelememek. Önceden hesap etseymiş yeni bir hayat kuracağı belli bunu da göze alsaymış
Çok sinirlendim ya hem eşinize hem o kadına
Kocanız sizi aldatarak en büyük alçaklığı yapmışOnda maalesef o kafa yok. O kendisini hayal aleminde sanıyor. İçinde bulunduğu an ile resmen öyle hemhal oluyır ki her seyi yapabileceğini sanıyor.
Ona kalsa var ya o atomu bile parçalar
(Bu onun kendi sözleri....)
ÇocuklarKocanız sizi aldatarak en büyük alçaklığı yapmış
Ama yazdıklarınızdan anlaşılıyor ki sizin de ona zerre saygınız kalmamış, yokmuş
Saygınız olmayan bi insanla keşke evli kalmasaydınız siz bitirseydiniz
Böyle ömür geçmezdi ki zaten
Çocuklara da çok zor
Mutsuz bir anne mutsz bir baba
Kaç yaşındalar bilmiyorım ama şimdiye kadar bile epey etkilenmişlerdir.
Eşinizle neden devam etmek istediniz aldatma olayı çıkmadan önce
Eskiden olsa bu soruya o çok iyi bir insan çok merhametli diye de yanıt verirdim belki de... Benden ayrılmak istememesinde onu her kabul edişimde bu da etken oldu belki de...Kocanız sizi aldatarak en büyük alçaklığı yapmış
Ama yazdıklarınızdan anlaşılıyor ki sizin de ona zerre saygınız kalmamış, yokmuş
Çocuklara da çok zor
Bu yorumu yazmıstım ama süresi dolmus...Kocanız sizi aldatarak en büyük alçaklığı yapmış
Çocuklara da çok zor
Hepimiz bu kısma şaştık...Bu adam nasık becerip aldattı da o kadını ayarladı aklım almadı. Ağlak heriflerden nefret ederim. Yoluna baksın kurtul bundan
Hepimiz bu kısma şaştık...
Bu kadar pasif çekingen olan adam, kadınlarla bile aynı ortamda bulunmak istemeyen, Allah ı dilinden düşürmeyen adam bunu yapabiliyor
Çok güzel duygu sömürüsü yapar kendisi...
Belki de o sekilde ayarladı.
Bana da diyor ki senden ümidi kesince bende bu yola girdim diyo..
Ahlaklı olan evliliği için çabalar bir seyler yapar baktı olmuyor bosanır sonra ne halt yerse yer. Ümidi kesmek nedir ya kılıfını da hazır ediyor.
İnanın kurtulduğuma ben de çok seviniyorum.
Yine de onca zaman, anılar var.. Bunlar ve insanın zihnindeki olusturduğu ya da tanıdığı kişi algısı değişiyor ya bu acı veriyor.