Psikoloğumun söyledikleri

psikoloğum bu konu hakkında bana dedi ki, sorunu konuşmak ve rahatsızlığını dile getirmek daha iyi olur. küsmek ucuz kadınların işiymiş. ay şimdi düşününce psikolog bile bana ucuz kadın demiş diyorum kendi kendime.

psikolog hastà ruhunu tedavi etsin önce seni aşağılayarak hasta ruhunu tatmin eden bir zavallı/ ve koca bir HİÇ

haklısın... zaten yeterince kendimi acımasızca eleştiriyorum. bi de psikolog eleştiriyor. ben elbette düzelemem.

düzelirsin içtenlikle dua et ve çaba göster hatalarını yaz ve telafileri için elinden geleni yap zaman tanı kendine mutluluklar dilerim bebeğin için çok üzüldüm Allah cennette buluştursun..

İkinizde iyi görünmediniz bana.Tuhaf bir bağımlılığınız var

düzelirsin içtenlikle dua et ve çaba göster hatalarını yaz ve telafileri için elinden geleni yap zaman tanı kendine mutluluklar dilerim bebeğin için çok üzüldüm Allah cennette buluştursun..

amin inşallah teşekkür ederim. düzelmek için çok uğraşıyorum.

amin inşallah teşekkür ederim. düzelmek için çok uğraşıyorum.

İlk birkaç yorumdan sonrasını okumadım ama çoğunluk demiştir zaten psikoloğun Psikolog olduğundan eminmisiniz? Psikoloğa kaybettiğiniz bebeğinizle ilgili durumu aşamadıysanız tek başınıza gitmeniz anlaşılabilir ,ancak evlilik ve eşle ilgili konular için birlikte gitmelisiniz.Ayrıca eşiniz psikolojik destek almadan sizin sorunlarınız çözülemez.Öncelikle sizin bir birey olmanız lazım,bunun için eşinizin size o doğrultuda davranması lazım.Psikologda asıl sorunu bırakıp,vasfiye teyze ağzı yapmış.Size tavsiyem gerçek bir psikolog,evlilik danışmanı bulup,eşinizle beraber gidip,bu sorunları anlatıp,birlikte tedavi görmeniz.Eşinizin bu anlatığınız tavırları,hiçte öyle sandığınız gibi mükemmel,düşünceli erkek tavrı değil,kendine muhtaç etmeye çalışan,aşırı kıskanç ve takıntılı insan portresi çiziyor.Müdürünüzün uyarı yapma kısmını hiç açmıyorum bile,eşinizin davranışlarının ne kadar abartı olduğunun bir teyidi gibi

Eşimin tavırlarını yüceltmedim , hatta sürekli sorun yaşadığımı özellikle belirttim. Eşim yurt dışında o yüzden tek gidiyorum. Ayrıca eşim kendine muhtaç ettirmiyor. Sürekli ona muhtaç olduğum için çok rahatsız. Kendi söküğümü dikemediğim için sürekli kızıyor bana. Eşimde kıskançlık hiç yok. Şimdiye kadar bir kere bile kıskançlık kavgası yapmadık. Çok yakın erkek arkadaşlarım var ortak arkadaşlarımız da dahil sürekli görüşürüm. Doğumuma bile katılan yakın ortak arkadaşımız oldu. Evet takıntılı gerçekten bu konuda haklısınız.

Kusura bakmayin ama esiniz durumu cok abartmis sevgililik durumunda bile bu kadar olmaz okulda bekle arkadaslarla bukisunca bekle gorusicen kisilete karar versin vs vs bana gore sacmalik herseyi es yaparsa gidince boyle perisan olursunjz iste biraz ozgur olun daha rahat edersinjz

Şimdilerde nasılsın sevgili konu sahibi? Benim değinmek istediği şu : Eşiniz bu davranış biçimini ister gerçekten sadece sevgiyle ve korumacılıkla, ister baskı kurmak ve egosunu tatmin etmek için benimsemiş olsun bu durum size giderek daha fazla ürkeklik, güvensizlik ve körelme olarak dönecektir. Yani ne şekilde olursa olsun harekete geçmek gerek. Çok zordur biliyorum, başta her ihtiyacınıza koşan destek veren bir eşin bir süre sonra kızmasından korkulan ve gizli saklı iş halletmeye çalışılan bir patrona dönüşmesi. Benim durumum sizinki kadar yoğun değil ama bilmiş bir eş ile yaşamak.. valla.. çeken bilir. Hakkından gelen (Sinir hastası olmadan tabii) bize de anlatsın.

Var böyle ne dediğini bilmez psikologlar ne yazık ki. Eşiniz sizi çok seviyor belli. Ama onun asktan sevgiden anladığı sahiplenme. Aslında Türk erkeklerinin genelinde var bu durum eşinizde çok uçlarda yalnız.

Ayrıca eşinizin de psikologa gitmesi gerekiyor. Sizdrn daha çok ihtiyacı var bence. Bir de bu tip erkekler sahiplenemediği kadınlarla birlikte olmak istemiyor.

daha iyiyiz şimdi. Yurt dışından geldi eşim. Artik her şeyi anlatmıyorum. Kendim halledemedigim sorunları anlatıyorum sadece. Biraz daha özgür olmaya çalışıyorum. Ayaklarımı yere sağlam basmaya çalışıyorum. Yol sormak için eşimi değil önce arkadaşlarımı arıyorum.

İnşallah daha güzel olacak her şey. O da alışacak benim güçlü halime.

eşimi de ikna etmeye çalışıyorum psikolog konusunda.

Daha iyi olmana sevindim. Ama şunu anlamadım evleninceye kadar nasıl bir yaşantın vardı? Yani o yaşa kadar otobüs kullanmadın mı ayakların üzerinde durmadın mı üniversiteyi nasıl okudun mesela? İnşallah her şey daha güzel olur

Koca kadınların adamların yol bilmemelerine ben de sinir oluyorum. Açın bulunduğunuz ilin belediye otobüsü sitesine girin orda her şey gösteriliyor. Navigasyon var her şey var.
Bir de okumuş etmiş insansınız yapmayın bunu kendinize. Bence eşinizin sinirlendiği şey umursamaz olmanız. Evet umursamazsınız o yüzden hiçbir şeyi aklınızda tutmak mecburiyetinde hissetmiyorsunuz, İnan'ın ben de böyle birine aşırı sinir olurum. Hatta sinirden yerimde duramam.
Ayrıca psikoloğun dediğine zaten çoğu kişi değinmiş e siz de değiştirmişsiniz.

O psikoloğun adı neymiş özelden yazar mısınız ?gerçekten çok merak ettim.

İyi önemli olan üzülmek yerine adım atman gerektiğine karar vermeniz. Öğrenme ve pratik etme konularında korkmayın, arkadaşlarınıza sorun, bilenlere sorun bir de artık internette herşeyin cevabı var. Herşeyde ilk eşinizden onay ve takdir beklemeyin, ben böyle uygun gördüm ya da böyle kolayıma gitti de diyebilin. En fazla yadırgar, belki beklenmedik cevaplar verir ne olur ki? Yemeden içmeden kesilecek birşey yok. Öyle ya da böyle eşiniz size düşkün gözüküyor, cefasını çektiğiniz kadar sefasını da sürün ilgisinin.

Eşin fazla kontrolcü ve ilgiyi biraz abartmış ama ne yalan söyleyeyim biraz kıskandım.

Sevgili olmanın ne mahsuru var ben anlamadım. Birde eşin seni neden aldatsın. Psikoloğun garip biraz.

Eşinde bu aşırıya kaçan kontrol merakı için psikoloğa gidebilir. Yinede sizi bırakıp yurtdışına gitmesi çelişki geldi bana. Siz neden gitmediniz onunla? Belkide çalışıyorsunuz, konunuzu tam detaylı hafızamda tutamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…