- 2 Ocak 2017
- 30
- 23
- 38
- Konu Sahibi Platonia26
-
Sebep öne sürmen gerekmiyor, direkt değiştir psikoloğunu...Hayır evli değil. Haftaya randevum var ona gidip, başka sebepler öne sürerek bir daha gitmemeyi düşünüyorum ama ne kadar uygulayabilirim bilmiyorum...
Evet bir nebze kendimi rahatlamış hissediyorum ve aslında erkek olması, erkeklerle iletişim problemi olan biri olduğum için iyi de geliyor... Şuan da aşırı takıntılı saplantılı aşık olmadım, ama kendimi frenlemezsem o yöne doğru gidecek gibi.. Ve yine sanırım seanslarımı tamamlamadan bırakmayı, bu süreçte hayal kurmamayı ve gerçekçi olmayı öğrenmeye çalışacağım. Gerçekçi olmayı ve hayalperestliği bırakmazsam yarın da başka bir doktora aşık olurum, sonu yok...Bu terapist sana iyi geldi mi.yani gitmr sebebin olan sorunlarınla ilgili bir düzelme ve faydası oldu mu
keske bayan yada yaslı birini secseydin.iş işten gecmiş ama bu seninki cok dibinde bulunup rahatca konusmandanda ötürü. ona olan duygularını söyle sonrada bırak terapiyiArkadaşlar öncelikle merhaba,
yorumlarınıza ve önerilerinize çok ihtiyacım var. uzun zamandır bazı problemlerim vardı.kendimi yalnız ve aşırı kaygılı hissediyordum, 2 ay önce terapiye başladım ama, bu 2 ayda ruh halim daha da bozuldu. Psikoloğum galiba bağımlılık ve takıntı yaptı ben de, bilmiyorum. Sürekli psikoloğumu düşünüyorum, Terapi günlerimi ve haftalarımı iple çekiyorum ve bu süreçte sürekli hayaller kuruyorum. Bir daha ki seansa gitmeyeyim diye düşünüyorum ama galiba gideceğim bilmiyorum....
Terapistim yakışıklı , sakin, cool ve genç biri . Bazen, benim konuşmakta zorlandığım zamanlarda, " konuşmak zorunda değiliz, susa da biliriz" diyor ve gözlerini gözlerimden ayırmadan beni izliyor, bana bakıyor.Bunu muhtemelen beni gözlemlemek ve rahatlatmak için yapıyor ama ben zaten yalnız olduğum için bu durumdan çok etkileniyorum.
psikiyatr a gidin. manikseniz ilaca ihtiyacınız var.
sığınıcak bir dal olarak görüyorsunuz bence sizinkisi aşk değil güven duygusuArkadaşlar öncelikle merhaba,
yorumlarınıza ve önerilerinize çok ihtiyacım var. uzun zamandır bazı problemlerim vardı.kendimi yalnız ve aşırı kaygılı hissediyordum, 2 ay önce terapiye başladım ama, bu 2 ayda ruh halim daha da bozuldu. Psikoloğum galiba bağımlılık ve takıntı yaptı ben de, bilmiyorum. Sürekli psikoloğumu düşünüyorum, Terapi günlerimi ve haftalarımı iple çekiyorum ve bu süreçte sürekli hayaller kuruyorum. Bir daha ki seansa gitmeyeyim diye düşünüyorum ama galiba gideceğim bilmiyorum....
Terapistim yakışıklı , sakin, cool ve genç biri . Bazen, benim konuşmakta zorlandığım zamanlarda, " konuşmak zorunda değiliz, susa da biliriz" diyor ve gözlerini gözlerimden ayırmadan beni izliyor, bana bakıyor.Bunu muhtemelen beni gözlemlemek ve rahatlatmak için yapıyor ama ben zaten yalnız olduğum için bu durumdan çok etkileniyorum.
Kendisine " ben psikiyatriste de gitmek istiyorum, siz mi yönlendiriyorsunuz" dedim. " Neden gitmek istiyorsun "dedi. " Belki antidepresan falan kullanmak iyi gelir, bilmiyorum " dedim.Ben öneriyorum o ilaçları, yan etkileri de var dedi. Yani durumum ciddi olmayabilirya da genel olarak ilaca karşıdır bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?