- 1 Nisan 2021
- 1.544
- 1.512
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
İki yılı aşkın zamandır terapi alıyorum özel bir psikologdan çok yol katettik.
Son 6 aydır tavırlarının ses tonunun değiştiğini fark ettim bir iki defa söyledim rahatsız olduğumu terapinin gerektirdiği bu gibi bir şeyler dedi.
Sondan önceki seansta bi konuda karşılıklı konuşmamızda o kadar gergin bi ortam oluştu ki sinirdennağlamaya başladım.
Hep dediğim şey vardı uzun uzun bir şey anlatmayın. “Terapi esnasında uzun uzun 5 10 dk anlamam gereken teknik şeyler anlatıyorsunuz bi süre sonra algılamamaya başlıyorum “ dedim
Son seansta tam olarak bunu yaptı ses tonu da yine yükseldi. Ara vermek istiyorum seansa bi süre dedim anlattım amacım bir ay gibi ara vermekti komple tüm seans randevularımı silmiş.
Tavrı da çok kötüydü. Mesaj yazmış sosyal medya dan cevapladım sonra attığı mesajı silmiş.
Önemi yok siz beni anlamadınız dedim mesela
Önemi var ithamlarına cevap veriyorum dedi. Aşırı kızgın bi tavrı vardı
Benim bildiğim terapist nötr olur ne olumlu ne olumsuz tavır takınmaz.
3 yıllık çalışmamız çöp oldu yeni birine gitmeye kalksam her şeyi sıfırdan almam lazım.
Ona gidemem artık olmaz
Çok üzüldüm ya ataklarım tutuyor ilaçla geçiştiriyorum.
Psikolog bile bana dayanamadı diyorum parayla aldığım hizmet bile yetmedi.
Son 6 aydır tavırlarının ses tonunun değiştiğini fark ettim bir iki defa söyledim rahatsız olduğumu terapinin gerektirdiği bu gibi bir şeyler dedi.
Sondan önceki seansta bi konuda karşılıklı konuşmamızda o kadar gergin bi ortam oluştu ki sinirdennağlamaya başladım.
Hep dediğim şey vardı uzun uzun bir şey anlatmayın. “Terapi esnasında uzun uzun 5 10 dk anlamam gereken teknik şeyler anlatıyorsunuz bi süre sonra algılamamaya başlıyorum “ dedim
Son seansta tam olarak bunu yaptı ses tonu da yine yükseldi. Ara vermek istiyorum seansa bi süre dedim anlattım amacım bir ay gibi ara vermekti komple tüm seans randevularımı silmiş.
Tavrı da çok kötüydü. Mesaj yazmış sosyal medya dan cevapladım sonra attığı mesajı silmiş.
Önemi yok siz beni anlamadınız dedim mesela
Önemi var ithamlarına cevap veriyorum dedi. Aşırı kızgın bi tavrı vardı
Benim bildiğim terapist nötr olur ne olumlu ne olumsuz tavır takınmaz.
3 yıllık çalışmamız çöp oldu yeni birine gitmeye kalksam her şeyi sıfırdan almam lazım.
Ona gidemem artık olmaz
Çok üzüldüm ya ataklarım tutuyor ilaçla geçiştiriyorum.
Psikolog bile bana dayanamadı diyorum parayla aldığım hizmet bile yetmedi.