Psikolog vs psikiyatr

Ya cok gecmis olsun. Cok zor bir durum. Inanin bazen kafayi yiyecek gibi oluyorum. Ben psikyatriye gittim devlet hastanesine psikoterapiye yönlendirdi. 15 kasim randevum. Bir umut insallah duzelirim diyorum.

Ya cok gecmis olsun. Cok zor bir durum. Inanin bazen kafayi yiyecek gibi oluyorum. Ben psikyatriye gittim devlet hastanesine psikoterapiye yönlendirdi. 15 kasim randevum. Bir umut insallah duzelirim diyorum.
Cok tesekkür ederim ben de öyle ben psikiyatri düşünüyodum ama ilaclardan cekiniyorum yani yan etkilerden yoksa direk ona gidicektim cunku takıntı problemimde var ayrica ama iste o yüzden gene psikolog ariyorum kendimi cok kötü hissediyorum bu durumlari sizle ayni seyi yasayan kisilerden baska kimse anlayamiyo maalesef normal insanlara sacma geliyor anlatinca falan o yüzden cok zor

Kesinlikle oyle inanin. Kim ister ki bu durumda olmayi, boyle olsun isteseydik iyilesmek icin cabalamazdik. Ilaclardan korkmayin ama benim ilaclik degil ben kullandim cunku. Benim kisilik problemin var o kadar zorki. Mesela ne biriyle gorusebiliyorum ciddi bir iliskiye adim atamiyorum.Berbat bir durumdayim yani. Iyilesirsem bir mucize gibi. Allah yardimcimiz olsun

Cok tesekkür ederim ama ben İstanbulda ariyorum orda bildiginiz varsa daha iyi olur benim icin avrupa yakasında

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…