Öncelikle kaybınız için başınız sağolsun,yaşadığınız kötü psikolog tecrübesi için de geçmiş olsun diyelim.Bir avukatla görüşürseniz daha sağlıklı olur bence.İçeriği tam bilinmediği için buradan yazan arkadaşlar ne deseler boş
Haberlere bile cikti o kadinda halada yuzsuz instada orda burda bilmus bilmis konusuyoBir dönem instagram fenomeni ismi lazım değil mom'lardan biri de psikoloji ile ilgili bölüm okumamasına rağmen,kendini psikolog olarak tanıtıp para karşılığı danışmanlik hizmeti vermişti,ortaya çıktı hemde faturalar,yazışmalar vs ile kesinleşti sonradan ama kadına herhangi birşey olmadı,bilgilerini düzenledi psikolojik danışmanlık kısmını sildi, tuhaf bir şekilde hala bir sürü takipçisi var.
Bilemedim ne yapılabilir,umarım paranızı kurtarabilirsiniz
Jet fadıl misali vallahi,şimdi çıksa para karşılığı hizmet veriyorum dese yine para gönderecek insanlar var. Konu sahibini tenzih ederek söylüyorum ama böylelerine müstehak.Haberlere bile cikti o kadibda halada yuzsuz instada orda burda bilmus bilmis konusuyone hale geldik yarabbim. Birde hala millet takip ediyo
EMDR terapisi alma sebebim de, 3 sene önce hamileyken 26 haftalık yoğun bakıma kaldırıldım ve 30 haftalık doğum yapıp çok büyük acılarla bebeğimi 10 günlükken kaybettim. Büyük bir hayatı tehlike atlattım ve serumlardan alınan kanlardan kollarım damarlarım hep patladı.
O günleri geride bırakıp tekrar bebek sahibi olabilmek için bu yaşadıklarımı aşmak istedim.
Aynen bile bile lades.. bide bekliyorumki insanlar saydirmistir ay anca yalakalik yapmislar:) anlamiyom bu insanlar kor mu salak mi?:)Jet fadıl misali vallahi,şimdi çıksa para karşılığı hizmet veriyorum dese yine para gönderecek insanlar var. Konu sahibini tenzih ederek söylüyorum ama böylelerine müstehak.
Şimdi bu çakma psikolog bana dava açmış. Ona iftira ettiğimi ve asla parayı iade etmeyeceğini. Hiçbir şekilde kendisini klinik psikolog olarak tanitmadigini söylemiş.
Profili her karşıma çıktığında onun adına ben utanıyorumBir dönem instagram fenomeni ismi lazım değil mom'lardan biri de psikoloji ile ilgili bölüm okumamasına rağmen,kendini psikolog olarak tanıtıp para karşılığı danışmanlik hizmeti vermişti,ortaya çıktı hemde faturalar,yazışmalar vs ile kesinleşti sonradan ama kadına herhangi birşey olmadı,bilgilerini düzenledi psikolojik danışmanlık kısmını sildi, tuhaf bir şekilde hala bir sürü takipçisi var,kimseyi dolandırmamışçasına hayatına devam ediyor.
Bilemedim ne yapılabilir,umarım paranızı kurtarabilirsiniz
Jet fadıl misali vallahi,şimdi çıksa para karşılığı hizmet veriyorum dese yine para gönderecek insanlar var. Konu sahibini tenzih ederek söylüyorum ama böylelerine müstehak.
Sadece şunu merak ediyorum.
Bu adamın internette bilgilerini değiştirdiğini ispat edebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?