Psikolog sorunu

Mahkeme zaten sizi haklı bulmuş . Orada nasıl kanıtladınız?
Size açılan davada da aynı kanıtları sunun.
Parayı da iade etmiyorum demesinin bir anlamı yok. Onun iradesine kalmış bir şey değil.

Ben kanıtlamadım sadece şikayet ettim bimere. Bimer araştırma yapmış ve benim haklı olduğuma karar vermiş.

Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım. Internetten klinik psikolog araştırıp, 3 sene önce geçirdiğim bir travmayı atlatmak için EMDR diye bir terapi almaya karar vermiştim. Internetten klinik psikolog diye her sitede adı geçen bir psikoloğa gittim. Ilk 3 seansta hiçbir şekilde fayda görmedim ağlama krizleriyle çıktım odadan.

Daha sonradan adamın klinik psikolog değil yüksek lisans öğrencisi olduğunu öğrendim. Adamı aradım ve beni kandırdınız dedim. 2 gun boyunca çok defa aramama rağmen bana dönüş yapmadılar. Daha sonra bir tehdit mesajı attım sizi şikayet edeceğim diye.

O an beni arayıp kimse size klinik psikolog olduğumuzu söylemedi. Kendiniz geldiniz ve bize ıftira arıyorsunuz dediler. Baktım internetten bütün bilgilerini değiştirmiş adam. Her yere öğrenci olduğunu yazmış.

Neyse ben şikayet ettim. Saglik bakanligi Ofisine mühür vurup, cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmuşlar.

Ben de tüketici mahkemesine gidip paramin iadesini istedim. Mahkeme beni hakli gordu ve paramin iade edilmesine karar verdi.

Şimdi bu çakma psikolog bana dava açmış. Ona iftira ettiğimi ve asla parayı iade etmeyeceğini. Hiçbir şekilde kendisini klinik psikolog olarak tanitmadigini söylemiş.

Bu adamın internetteki bilgilerini her siteden değiştirdiği tarihi biliyorum şuan. Bunu ispatlayabilir miyim ?? Inanılmaz sinirliyim. Resmen beni iftira atmakla suçlamış.

Astoria Astoria başka psikolog arkadaşlar var mı? Adam bi de tanık göstermiş ya şaka gibi.
Siber suçlar eski verilere ulaşabiliyor diye biliyorum.Bilgilerini her kadar değiştirirse değiştirsin önceki sahte bilgilerinin verilerine ulaşabilirler

Bilisimciler çözebilir aslında. Biz bilgilerimizi degistirsek bile hatta silsek bile o eski bilgilere ulasabiliniyor diye biliyorum. Bilişim forumlarına ya da tanıdık mühendislere danışın derim

Şöyle ki yüksek lisans öğrencisinin de bu tarz çalışmasına sağlık Bakanlığınca izin yok. Sadece klinik psikolog ünvanı alan kişiler klinik açabilir. Size öğrenci olduğunu beyan etmesi de bir şey değiştirmez yani. Yine suçlu. E-mail yada telefon görüşmeleriniz varsa randevu için onlarla işinizi halledersiniz. Ayrıca avukatınıza söyleyin sağlık bakanlığının bu konudaki yönetmeliklerini dosyaya koysun.

Şöyle ki yüksek lisans öğrencisinin de bu tarz çalışmasına sağlık Bakanlığınca izin yok. Sadece klinik psikolog ünvanı alan kişiler klinik açabilir. Size öğrenci olduğunu beyan etmesi de bir şey değiştirmez yani. Yine suçlu. E-mail yada telefon görüşmeleriniz varsa randevu için onlarla işinizi halledersiniz. Ayrıca avukatınıza söyleyin sağlık bakanlığının bu konudaki yönetmeliklerini dosyaya koysun.

Açtığı davada şunu söylemiş. Sonuçta ben hizmetimi verdim ve karşılığını aldım. Paramı iade edemem. Ama ben klinik psikolog olmasaydı ona gitmezdim. Inanılmaz sinirlerim bozuldu.

Beni tenzih edin lütfen. Çünkü ben internette yazılan yorum ve eğitimlere inanarak gittim. Zaten ilk 3 seansta anladım adamın ne kadar vasıfsız olduğunu
Tabiki sizi o söylediğim grubun dışında tutuyorum.
Siz bilemezdiniz ki bu durumu,belki ortaya çıkmasına vesile olacaksınız dolandırıcılığın. Benim orada bahsettiğim kitle herşey ortaya çıktıktan sonra bile o kadını hala takip edip ,birde ağzının içine bakan insanlar.

Tabiki sizi o söylediğim grubun dışında tutuyorum.
Siz bilemezdiniz ki bu durumu,belki ortaya çıkmasına vesile olacaksınız dolandırıcılığın. Benim orada bahsettiğim kitle herşey ortaya çıktıktan sonra bile o kadını hala takip edip ,birde ağzının içine bakan insanlar.

Nasıl büyük bir hayal kırıklığıydı tahmin edemezsiniz. Kendimi aptal yerine konmuş hissettim. Şimdi adama tazminat davası açmayı planlıyorum.

Saçmalamış :işsiz:
Hizmet verme yetkisi yok.Bu kadar basit konunuz.
Hangi yönetmelik hükümlerine dayanarak size hizmet vermiş? Bir de hangi ünvanla? Klinik psikolog değil peki ne? Sadece psikolog mu
Öyle bir dünya yok. Davadan hiçbir şey çıkmaz.

Nasıl büyük bir hayal kırıklığıydı tahmin edemezsiniz. Kendimi aptal yerine konmuş hissettim. Şimdi adama tazminat davası açmayı planlıyorum.

Sinirlenmeyin bimer hakli bulmus tuketici heyeti hakli bulmus sizde iyi bir avukat bulun sonucta oraya klinik psikolog yazdi ve vaat ettiyse size olmayan bir unvanla hizmet vermis dr secmek sizin en dogal hakkiniz oyle olmasa univ hast randevularinda bile uzman prof ayrimi var ona gore randevu aliyoruz oyle olsa uzmanlarin hepsi profum yazsin ne ala is

Onun sikintisi hirsi bimer e takilmaktir sorusturmami acildi hakkinda?iyi bir avukatla gorusun
Birde ozur dileyerek soruyorum ne kadar bu terapi vs ki yok tazminat yok vermem diye cirkinlesti
Edit:saglik bakanligi muhurlemis birdaha bakinca gordum saglik bakanligindakiler salakmi ki bir sikayetle Muhurleme yapsinlar savciliga suc duyurusunda bulunsunlar onlarda oyle hop diye is yapmiyor demekki baska seylerde var bise cikacagini sanmam siz iyi bir avukatla gorusun

Son düzenleme:
Sinirlenmeyin bimer hakli bulmus tuketici heyeti hakli bulmus sizde iyi bir avukat bulun sonucta oraya klinik psikolog yazdi ve vaat ettiyse size olmayan bir unvanla hizmet vermis dr secmek sizin en dogal hakkiniz oyle olmasa univ hast randevularinda bile uzman prof ayrimi var ona gore randevu aliyoruz oyle olsa uzmanlarin hepsi profum yazsin ne ala is

Onun sikintisi hirsi bimer e takilmaktir sorusturmami acildi hakkinda?iyi bir avukatla gorusun
Birde ozur dileyerek soruyorum ne kadar bu terapi vs ki yok tazminat yok vermem diye cirkinlesti
Edit:saglik bakanligi muhurlemis birdaha bakinca gordum saglik bakanligindakiler salakmi ki bir sikayetle Muhurleme yapsinlar savciliga suc duyurusunda bulunsunlar onlarda oyle hop diye is yapmiyor demekki baska seylerde var bise cikacagini sanmam siz iyi bir avukatla gorusun

750 liramı resmen dolandırdı. Ben de kolay kazanmıyorum. Gözümü kapatıp hiçbir şekilde fayda gormediğim bi terapiye 750 lira vermek bana dokunuyor.

Ben yazılımcıyım. Eğer site yapılırken bi yerde saklandıysa “git” gibi orada geçmiş gözükür. Ama localde yapılan değişiklikler yüksek ihtimalle gözükmez

Böyle etik dışı davranan, terbiyesiz psikolog bozuntularından gına geldi gerçekten. Sadece psikolog ünvanıyla size terapi yapma yetkisi yok bu kadar basit. O tarihlerde hala okuyor olması ve bir okulda kayıtlı olması zaten en büyük kanıt.

Çok üzüldüm Lorentz, en son durumdan sonra sevincim kursağımda kaldı inan ki. Sahte psikologlara bile doğru dürüst bir yaptırım uygulanmazken PDR okumuş olan birine nasıl bir yaptırım uygulanır Türkiye'de inan bilemiyorum. Fakat Sisyphe Sisyphe 'in de yazdığı gibi sadece psikoloji diplomasıyla sana terapi yapma yetkisi yok, kanunlarda da belirtilmiştir. O tarihlerde hala okuyor olması kanıt gösterilebilir. En doğru olarak bir avukat yönlendirecektir seni. İyi bir avukat bul, her türlü tazminat davasını da aç. Para kolay kazanılmıyor.

Bu konuyu daha önce okuduğuma yemin edebilirim

aynı olayı anlatmıştı daha önce. şimdi bir de ona açılan dava varmış onu anlatmış.

konu sahibi bu adamın sitesi büyük ihtimalle hazır şablonla oluşturulmuş basic bir şeydir o yüzden her şeyi çıkar ortaya. gömülmüş bile olabilir biraz uğraşsak biz bile çıkarırız. siber suçlar tek tuşla bulur kafanızı yormayın geçmiş olsun.

Back
X