Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım. Internetten klinik psikolog araştırıp, 3 sene önce geçirdiğim bir travmayı atlatmak için EMDR diye bir terapi almaya karar vermiştim. Internetten klinik psikolog diye her sitede adı geçen bir psikoloğa gittim. Ilk 3 seansta hiçbir şekilde fayda görmedim ağlama krizleriyle çıktım odadan.
Daha sonradan adamın klinik psikolog değil yüksek lisans öğrencisi olduğunu öğrendim. Adamı aradım ve beni kandırdınız dedim. 2 gun boyunca çok defa aramama rağmen bana dönüş yapmadılar. Daha sonra bir tehdit mesajı attım sizi şikayet edeceğim diye.
O an beni arayıp kimse size klinik psikolog olduğumuzu söylemedi. Kendiniz geldiniz ve bize ıftira arıyorsunuz dediler. Baktım internetten bütün bilgilerini değiştirmiş adam. Her yere öğrenci olduğunu yazmış.
Neyse ben şikayet ettim. Saglik bakanligi Ofisine mühür vurup, cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmuşlar.
Ben de tüketici mahkemesine gidip paramin iadesini istedim. Mahkeme beni hakli gordu ve paramin iade edilmesine karar verdi.
Şimdi bu çakma psikolog bana dava açmış. Ona iftira ettiğimi ve asla parayı iade etmeyeceğini. Hiçbir şekilde kendisini klinik psikolog olarak tanitmadigini söylemiş.
Bu adamın internetteki bilgilerini her siteden değiştirdiği tarihi biliyorum şuan. Bunu ispatlayabilir miyim ?? Inanılmaz sinirliyim. Resmen beni iftira atmakla suçlamış.
Astoria
başka psikolog arkadaşlar var mı? Adam bi de tanık göstermiş ya şaka gibi.