Pisikolog yok yaşadığım yerde ne yazikki ömür boyu ilaç kullanmak istemiyorumIlac kulanmak istemiyorsunuz, ama davraniş terapisi yapmaniz mümkün.
Online Tedavilerde var, yaşadiniz yerde yoksa Davraniş terapisi araştirin.Pisikolog yok yaşadığım yerde ne yazikki ömür boyu ilaç kullanmak istemiyorum
Hiç bilgim yok biraz bilgi verirmisin canimOnline Tedavilerde var, yaşadiniz yerde yoksa Davraniş terapisi araştirin.
Ben size psk beyhan budak kendine iyi davran güzel insanSlm kizlar OKB takıntı hastasıyım ilaç kullanmak istemiyorum kitap okuyup fayda gören varmı ...i....t g......lu kitabını almayı düşünüyorum okuyup fayda gören yada tavsiyesi olan varmı?
Teşekkür ederimBen size psk beyhan budak kendine iyi davran güzel insan
Tamam tatlım teşekkür ederimokb ile ilgili değil de her kadının okumasıı gereken psikoloji kitabı;aşırı seven kadınlar-robin norwood
ayrıca dört antlaşma kitabını,seninle başlamadı kitaplarını öneririm :)
bir kuzenime aldırdım diğerine yanıma gelince okutucam:))öyle güzelTamam tatlım teşekkür ederim ❤
Bu arada hekimim ve psikiyatri stajlarımdan bildiğim herkese ilaç verilmiyor zaten,kitaplarla psikoterapi alanında uzman bir psikolog imkanına kadar çok faydalı olacaktır,belki gerek kalmayacak:) psikonet yayınlarından takıntılarla başa çıkma kitabı da iyi görünüyor,o seriden başka bir kitabım var ama henüz okumadım....sevgiler....Slm kizlar OKB takıntı hastasıyım ilaç kullanmak istemiyorum kitap okuyup fayda gören varmı ...i....t g......lu kitabını almayı düşünüyorum okuyup fayda gören yada tavsiyesi olan varmı?
Dediğiniz gibi olsa Prf.Dr.Hakan Türkçapar hocamızın kendi kendine psikoterapi diye bir kitabı olmazdı diye düşünüyorum....Psikolog kitaplari okursaniz olmaz, onlari psikologlar okur. Sizin kastettiginiz psikoloji kitaplari, onlarin da size faydasi olmaz.
İlac kullanmaniz ve davranis terapisi almaniz gerek. İlac omur boyu kullanilmiyor, 6 aylik-1 yillik tedaviler oluyor cogunlukla.
Cagrimiza kulak verildiKazen
''Fark et düşün hisset yaşa'' kitap ismiDediğiniz gibi olsa Prf.Dr.Hakan Türkçapar hocamızın kendi kendine psikoterapi diye bir kitabı olmazdı diye düşünüyorum....
Ben kelime olarak psikoloji’yi kastettigini dusunerek yazdim yukardaki mesaji. Yoksa konu sahibi su sekilde sormak istediyse duzeltsin beni:Dediğiniz gibi olsa Prf.Dr.Hakan Türkçapar hocamızın kendi kendine psikoterapi diye bir kitabı olmazdı diye düşünüyorum....
ben ilk dediğiniz gibi anladım:)bence öyle,sevgiler....Ben kelime olarak psikoloji’yi kastettigini dusunerek yazdim yukardaki mesaji. Yoksa konu sahibi su sekilde sormak istediyse duzeltsin beni:
“psikologlar tarafindan yazilmis psikoloji kitabi okusam obsesyonuma iyi gelir mi?” Seklinde sorduysa kusura bakmasin ama ben sorusunu:
“psikoloji kitaplari okusam obsesyonuma iyi gelir mi?” Seklinde sormak isterken kelimede hataya dustugunu dusunup duzelttim
Çok teşekkür ederimBu arada hekimim ve psikiyatri stajlarımdan bildiğim herkese ilaç verilmiyor zaten,kitaplarla psikoterapi alanında uzman bir psikolog imkanına kadar çok faydalı olacaktır,belki gerek kalmayacak:) psikonet yayınlarından takıntılarla başa çıkma kitabı da iyi görünüyor,o seriden başka bir kitabım var ama henüz okumadım....sevgiler....
bir kuzenime aldırdım diğerine yanıma gelince okutucam:))öyle güzel
Bı denemek istiyorum sipariş verdim henüz elime ulaşmadı teyzem aldı fayda görmüş İzzet gullu beyin sen hasta değilsinkitapta okuyun tabi ama kitap tek başına hastalığa çare olmaz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?