- Konu Sahibi melek karman
OhoooRahmetli kaynanam da öyleydi doldurup salardı eşimi ben her fırsatta ben konuşmasam da onlar senin ailen git görüş gezdir derdim halen de derim..birgün kaynanam bana oğlumu göstermiyorsun bana diye bağırdı hiçbişeyden bişey yok hiç gelmiyor sen yollamıyorsun di mi dedi bende demekki benim yanımda daha mutlu ki gelmiyor dedim ve kalkıp evime geldim..kendini sakın aşağılatma ezdirme mesafeni koru
Yani siz bence kendi hayatınıza odaklanın bu tarz şeylere anlam yüklemeye çözümlemeye çalışmayın benzer şeyleri hepimiz yaşıyoruz herkes size gülecek sizinle sohbet edip yakın olacak diye bir durum yok ki surat asarsa kendisi bilir bir adım atmışsınız zaten karşılık gelmemiş daha ne yapabilirsiniz ki ? Çalışıyor musunuz? Günlük olarak nelerle meşgulsünüz bırakın bu konuyu bence gereksiz uzulmussunjzEvet nedenini nasıl tepki vermem gerektiğini neden böyle davranmış olabileceğini anlamaya çalışıyorum. Düşünsenize eşinizle tatilden geliyorsunuz. Bir anda küsen bir görümce. Nedeni de canının sıkkın olması. Eşimin onlari önemsememesi arayıp soramamasi.