bunu size söyleme sebepleri de üzüntülerinden / sizinle dertleşmek için değil . Buradaki alt mesaj “ sen oğlumu değiştirdin , sen oğlumu benden uzaklaştırıyorsun” suçlamaları . Gözünü aç bacım bence . Ben evliliğimin ilk 2 yılında bunlara maruz kaldım . Yanımdayken eşime “ çok değiştin artık sen “ diyorlardı 3-4 defa öyle bir bozdum ki . Ne olunca değişti: evlenince . Ben mi değiştirdim yani ? İzin verme sana suçlu hissettirmelerine . asla kabullenemiyorlar oğullarının kardeşlerinin başka bir hayatı olduğunu akşama kadar çalışıp eve geldiğinde de karısıyla kendi Çekirdek ailesi ile ilgilenmesi gerektiğini . Tüm işlerini evlenmeden önce oğluna yaptıran hemen alo oğlum alo kardeşim diyen istediği gibi parasını yiyen insanlardır muhtemelen ve şu anda bu değişim onların konforunu aşırı bozmuş. Siz bir şey yapmadığınızı biliyorsunuz ama bunların dedikodusunu aralarında gece gündüz yaptıkları zaman ister istemez birbirlerini sana karşı doldurmuş oluyorlar ve sana sanki bir şey yapmış ya da bir tartışma yaşanmış gibi tepki koyuyorlar , bunu istemsizce yapıyorlar. Bence sen keyfine bakmalısın aşırı derecede takıyorsan da yardım almalısın