• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikiyatriye gittim ve olanlar ...

kivircik2005

🚫
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
174
65
13
20
Merhaba . Psikiyatriye gittim . Yazdığım her şeyi anlattım.2 dk sürmedi zaten
İlaç ismi yazmak yasak mı bilmiyorum ama Zedprex ilaci yazdı. Hiç umduğum gibi olmadı ben daha farklı hayal etmiştim. Bu ilacı kullanan var mı sorabilir miyim?

İlaç ismi yazmak yasak mı bilmiyorum ama Zedprex ilaci yazdı. Hiç umduğum gibi olmadı ben daha farklı hayal etmiştim. Bu ilacı kullanan var mı sorabilir miyim?
10-15 dk falan sürmesi lazım. 2 dk mı konuştun gerçekten

Evet . Hemen yazdı gönderdi. Ağzının içinden içinden de konustu . Dediğinin çoğunu anlamadim zaten. 3 hafta sorna bida gel dedi
Kaç mg doz yazıldı? Ben gittiğimde doktor çok ilgili davranıp beni dikkatlice dinlemişti. İlacı kullandıktan sonra kontrol amaçlı çağırmış tekrar.

Çocukluğuna insin istersin ama o en fazla nettin bacım der

Hayir ya . Baktım ilaca sizofreni falan diyor iyice kafayı siyırmayalim. Kullanmaya korktum
Yok yok korkma. Okb , depresyon, anksiyete vs için de kullanılıyor bu ilaç. İlacın etkisi hemen görülmüyor haberin olsun. Düzenli şekilde kullanmalısın. Doktor kontrolü olmadan bırakmak olmaz. Psikiyatrist çok ilgisiz davranmış. Yan etki olarak başlangıçta mide bulantısı, ağızda kuruluk olabiliyor ama zamanla bünye alışınca geçiyor. Bence psikoterapi de almalısın. Gittiğin hastanede psikiyatrist odasının yanında psikolog yok muydu? Psikologa yönlendirme yapsalar iyi olurdu. Bir dahaki gidişinde sor mutlaka. Eğer memnun kalmazsan doktoru değiştir.

Back
X