- 2 Mart 2011
- 591
- 33
- 118
3 yildir panik atak sorunum vardi. doktor kontrolunde paxil kullandim 1 sene ve iyilesmistim. simdi yeniden basladi cok kotu durumdayim. 1 aydir evden cikmiyorum. agorafobide basladi. durduk yere evde panik atak geciriyorum evde o kadar siddetli ki bilincimi kaybediyorum. kusuyorum stresten falan. agorafobim bayadir vardi ama bu siddetli ataklarim 4 gun once basladi. icim sikiliyor resmen.
bugun beni tanimadigim bi numara aradi. telefonu acamadim. dedim ki annem yada babam kaza gecirdi polis beni ariyor o yuzden falan diye. buna inandim ve korkuyla panik atak gecirdim. inanin kotu durumdayim.
psikiyatriye bile gidemiyorum evden cikamadigim icin.
onceden panik atak icin paxil 20mg kullaniyordum. tekrar ona basladim 3 gundur. biraz iyi geldi ama tam yeterli degil. gunde 2 defa alsam mi diye dusunuyorum.
agorafobi-panik atak ve anksiyete sorunum var. birde ustune depresyon eklendi. kendime zarar vericam artik gercekten dayanamiyorum
bugun beni tanimadigim bi numara aradi. telefonu acamadim. dedim ki annem yada babam kaza gecirdi polis beni ariyor o yuzden falan diye. buna inandim ve korkuyla panik atak gecirdim. inanin kotu durumdayim.
psikiyatriye bile gidemiyorum evden cikamadigim icin.
onceden panik atak icin paxil 20mg kullaniyordum. tekrar ona basladim 3 gundur. biraz iyi geldi ama tam yeterli degil. gunde 2 defa alsam mi diye dusunuyorum.
agorafobi-panik atak ve anksiyete sorunum var. birde ustune depresyon eklendi. kendime zarar vericam artik gercekten dayanamiyorum