• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikiyatriye gidemiyorum

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
3 yildir panik atak sorunum vardi. doktor kontrolunde paxil kullandim 1 sene ve iyilesmistim. simdi yeniden basladi cok kotu durumdayim. 1 aydir evden cikmiyorum. agorafobide basladi. durduk yere evde panik atak geciriyorum evde o kadar siddetli ki bilincimi kaybediyorum. kusuyorum stresten falan. agorafobim bayadir vardi ama bu siddetli ataklarim 4 gun once basladi. icim sikiliyor resmen.
bugun beni tanimadigim bi numara aradi. telefonu acamadim. dedim ki annem yada babam kaza gecirdi polis beni ariyor o yuzden falan diye. buna inandim ve korkuyla panik atak gecirdim. inanin kotu durumdayim.
psikiyatriye bile gidemiyorum evden cikamadigim icin.
onceden panik atak icin paxil 20mg kullaniyordum. tekrar ona basladim 3 gundur. biraz iyi geldi ama tam yeterli degil. gunde 2 defa alsam mi diye dusunuyorum.

agorafobi-panik atak ve anksiyete sorunum var. birde ustune depresyon eklendi. kendime zarar vericam artik gercekten dayanamiyorum

İlaca kendşn başlamışsın zaten tekrar kendini iyi hissettiğinde hemen psikiyatriste git ilacın için doğru bilgi versin sana dozunu yükseltir yanında başka ilaçta verir...demekki 1 yıl tedavi yetmemiş sadece ilaçla tedavi olunmuyor tekrar bu illet hortluyor malesef...terapide görmek gerekiyo.bende yaklaşık 9 aydır falan cipralex 60 mg içiyorum.şimdilik iyiyim.sllah yardımcımız olsun..

Canım doktora git . .
Geçmiş olsun. .

3 yildir panik atak sorunum vardi. doktor kontrolunde paxil kullandim 1 sene ve iyilesmistim. simdi yeniden basladi cok kotu durumdayim. 1 aydir evden cikmiyorum. agorafobide basladi. durduk yere evde panik atak geciriyorum evde o kadar siddetli ki bilincimi kaybediyorum. kusuyorum stresten falan. agorafobim bayadir vardi ama bu siddetli ataklarim 4 gun once basladi. icim sikiliyor resmen.
bugun beni tanimadigim bi numara aradi. telefonu acamadim. dedim ki annem yada babam kaza gecirdi polis beni ariyor o yuzden falan diye. buna inandim ve korkuyla panik atak gecirdim. inanin kotu durumdayim.
psikiyatriye bile gidemiyorum evden cikamadigim icin.
onceden panik atak icin paxil 20mg kullaniyordum. tekrar ona basladim 3 gundur. biraz iyi geldi ama tam yeterli degil. gunde 2 defa alsam mi diye dusunuyorum.

agorafobi-panik atak ve anksiyete sorunum var. birde ustune depresyon eklendi. kendime zarar vericam artik gercekten dayanamiyorum
geçmiş olsun cnm bendede var ankstiye asıl soru beynimiz nasıl inanıyo nedeni ne bide atak anında nasıl davranacağız her ne kadar kendimi düşüncelerin mantıksızlığına inandırmaya çalışsamda bi bakıyorum yine içindeyim en iyisi doktora gitmek çabalamak bizim bi tanıdık teyzedede bu sorun varmış kendini zorda olsa odaya kapatmış zamanla aşmış korkularını onada doktoru önermiş diye biliyorum zaten en kesin çözüm üstüne gitmek benimde konuşma korkum var üstüne gittiğim zaman rahatlıyorum tek kalınca yine başlıyo

Back