- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 27
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
Ayy hamile kalacağıma öleyimAyyy bu fobi ile hamile kaldığını hayal edemiyorum bir an evvel psikiyatri veya psikoloğa git canım, kim bilir bilinç altında neler var bunu tetikleyen. Ben de kusmayı sevmem kusarken nevrim dönüyor ama fobim yok çok şükür. Bi de hamilelik, hastalık dışında insanlar genelde çok kusmaz bu fobi nasıl gelişmiş sende çok ilginç. Geçmiş olsun diyorum. Ama tedavi olabileceğine eminim, sadece iyi bir doktor bulmak önemli
Bir de bebek kusarsa oturup ağlarım herhalde tanrım neden ben diye
Teşekkür ederim tedavi olmam gerektiğini biliyorum.Doktor bulmaya çalışacağım.
Bende nasıl gelişti bilmiyorum kendimi bildim bileli var,nasıl böyle ilerledi derseniz onu da bilmiyorum ama asıl sebebi travmatik kusma tecrübeleri bence.
2 yıl önce kustum en son,havalar sıcaktı derse gitmiştim.Dönerken avmde yemek yedim.Dönünce terlemiştim tabii hava sıcak ve ben yürüyerek dönüyorum.O terlemeyle sıcaklıkla aldım soğuk birkaç bardak suyu kafama hızlıca diktim birden,midem ağrıdı birdenbire.Birazdan geçer çok yüklendim ondandır dedim geçmedi.Soda falan içtim annem bir şeyler hazırladı verdi,soda rahatlatır gibi oldu ama yine de geçmedi.Gece iyice ağrı yanma arttı bulantı başladı annem lansor verdi ama nafile.O gece 4-5 kere kustum hem de az buz değil.
Ertesi gün biraz ishal de vardı yanlış hatırlamıyorsam.O suyu öyle içtim diye mi oldu,yemekten mi zehirlendim hâlâ bilmiyorum.Ama artık öyle kıtlıktan çıkmış gibi su içmiyorum :) Kumpirin adı bile geçince sövmeye başlıyorum.
O gün izlediğim bir dizi vardı şu an devam etmek istiyorum ama ona bile devam edemiyorum,inanılır gibi değil,değil mi ? :)