• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikiyatrist paklar bizi:(

Arkadaşlar ben 31 yaşında evli ve 1,5 yaşında bir erkek evlat sahibi bir anneyim.sorunum eşimle.esimle üniversitede severek ailelerimizin de rızasını alarak evlendik.buraya kadar hersey normal.ancak eşim aşırı sinirli.hem de o kadar gereksiz seylere sinirleniyor ki bazen sasirip kaliyorum.daha onceden de sinirliydi ama ben bu boyutta olduğunu bilmiyordum.oyle ki bana hiç hissettirmedi.hem de üç sene nisanlilik oncesi mazimiz varken bile.en fazla trip atip konusmuyordu onceleri.ne bagirma ne olay cikarma asla yoktu. dört senelik evliligimde cok güzel günlerimiz de oldu.ama ozellikle dogumdan sonra eşim cok ama çok değişti. Lohusa iken sutum az diye etmedigini bırakmadı. Yemiyormusum da süt ondan gelmiyormus ta.yok bebeğin alti oyle mi degistirilirmis.yok banyo suyu oyle mi dokulurmus.yok gözünün ustunde neden kasin varmis filan da filan..herseye bi elestiri, bi kulp bulmalar.ya inanin tetikteyim.bebegim zaten küçük. Emziriyorum.bebek ememedi sarilik 22 ye cikti mi.dikis sancilarim mikrop kapti mi.15 gun neler cektim.neyse aglaya zirlaya yaralarla mucadele ede ede bebege emmeyi ogrettim şükür. tabi bebek büyürken onun üstüne fazla titremekten benim burnumdan getiriyordu. Ya duserse ya yemek bogazinda kalirsa diye..Aşırı endiseli ama endisesini bana kizarak gosteriyordu.tabi ben de cevap veriyordum çünkü asla haksizliga gelemem.neyse oyle böyle derken ailem duymasin uzulmesin bi sekilde ben psikologa ikna ederim insallah diye ben ugrastikca eşim kimseden cekinmeden yüksek sesli ve haksız tartismalarina drvam etti.canim babam bu konuda anneme," kiza söyle konussun yoksa ben karsima alıp konuşmasını uyarmasini bilirim, ben kızımı el oglu uzsun diye evlendirmedim "demis.basimin üstünde yeri var demis.ben bunları duyunca daha çok uzuldum.dusunsenize ailenizin karsisina birini cikariyorsunuz ve neler oluyor.tabi ben sabredip duzelmesi için careler ararken eşimin ailesine de duyurdum.onlar bana hak verdi ama bi etkileri de olmadı çünkü eşim onlara da cok baskin.kimse söz geciremiyor.esimin sinirlenmeleri herkesin bilgisinde.kendisi de farkinda anormal bi durumda oldugunun ama hic adim atmiyor duzelmek adina. Ben çok araştırdım. Esimin psikolojik olarak gecmiste sıkıntılı donemler gecirdigini ve bu yüzden boyle oldugunu, dogum gibi ve evlilik gibi büyük bir yukun de onu depresyon yada brnzeri birseye ittigini düşünüyorum. Okudugum onca sey oldu ki inanin psikolog gibi arastirdim her biseyi.bana bi yol gösterin ltf.ama bu yol bosanmak olmasin.ben de biliyorum ama ben duzeltebilmek adina soruyorum. He bu arada bankaciyim.ve güzel kazaniyorum.maddi bagimliligim yok.ozguvenim de yuksek ama esimin hasta oldugunu dusunuyorum.yani elinde olmadan yapiyor.biliyorum.psikologa da basladim.esimi nasil psikiyatri icin ikna edebilirim ogrenmek ve kendimi rahatlatmak icin..uzun oldu.tesekkur ederim yardimci olacaklara simdiden..

Erkekler genelde kendilerine bakmayan ve hasta olan kadınlardan pek haz etmezler. Bi de şöyle bir durum var erkekler onlar ne derlerse onu yapmanızı isterler. Az yedin dediklerinde sizin daha çok yiyip onun sözünü dinlemek gibi. Egemen olmayı çok severler. Ama bu kadar sinirli olan biri doktora gitmeyi Nasıl kabul eder bilmiyorum giderse aileniz çocuğunuz ve sizin içim çok faydalı olacaktır.

Konu sahibi,
konuyu açmanızın üzerinden çok zaman geçmiş. Ne yaptınız çok merak ettim.Doktora gitmeye ikna edebildiniz mi, ilişkiniz düzeldi mi?

Back