Psikiyatr ve Psikolog Önerileri...

İzmir'de önerebileceğiniz biri var mı kızlar? Neyim var bilmiyorum ama çok kötüyüm.
 
Fiyat ve argüman konusunda üstlerine yok diyebilirim. Anadolu yakasındalar ama ulaşımı kolay tavsiyem budur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba, ben çocuğunu terapiye götüren bir arkadaşım sayesinde Bostancı da Mithra Psikolojik Danışmanlık diye bir yere gittim. Gerçekten çok faydasını gördüm. Kendimle ilgili çok değişik şeyler öğrendim. Aynı zamanda gitmeden araştırmıştım, bir çok yere göre fiyatları da uygun.
 
Ayşe Hanım gerçekten bende çok memnun kaldım. Doğru tercih olacağı kanısındayım. Fiyatta da telefon ettiğimde ne söylendiyse tedavi bitiminde muhasebe de aynı bedeli söyledi. Hiç bir sürprizle karşılaşmadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bakırköy devlet hastanesinde iyi bir psikolog araştırıyorum. Terapi almam gerekiyor ama uzun süreceği için devlete gitmeyi düşünüyorum. Daha da güveniyorum aslında gerçek bu. Var mı bildiğiniz iyi bir doktor ?
 
geçtiğimiz kış gelecek kaygısından dolayı psikiyatriye gittim. param olmadığı için Eyüp Devlet Hastanesinde bi kadına gitmiştim. Kesinlikle Devlet hastanelerine gidin tek seansta Allahım sana şükürler olsun ne insanlar var diyip oradan koşarak uzaklaştım ve bir daha da gitmedim. Allah o doktordan razı olsun tek seansta iyileştirdi beni.
 
O kadar iyi geldi yani. Bende devletten yanayım. İnşallah bana da iyi bir doktor denk gelir bende kurtulurum.
 
aysenur. sende ne vardı ??nasıl iyileştı senı???
 
aysenur. sende ne vardı ??nasıl iyileştı senı???

ya bende gelecek kaygısı vardı. ileride nasıl bi hayatım olacak kariyer yapabilecek miyim evlenebilecekmiyim diye düşünüp hep olumsuzluklar üzerinde yoğunlaşıyodum. durup dururken ağlıyodum hep mutsuzdum. işe gitmek istemiyodum. çevremde de böyle insanlar vardı resmen aynı şeyleri yaşıyoduk ki yaşağıdım insan 40 yaşının üstünde ben 23 yaşındayım.
burçlara inanır mısın bilmem ama böyle şeylerle ilgilenen bi tanıdığım vardı o söyledi bana gezegenlerin geçişinden dolayı böyle böyle hissedebilirsin diye resmen beni anlattı. geçici bi süreç dedi ve geçti. Tabi erkek arkadaşım sağolsun oda çok yardımcı oldu bana hep destek oldu. hiçbir tedaviye başlamadan bitti.

psikolog bi arkdaşım şöyle bi tavsiye verdi. olumsuzluklarının üstüne git. geleek işinden mi korkuyosun iş bak. işten çıkma başka işe girme ama sadece bak. yetersiz oldupunu düşünüyosun bi kursa git. belki ilerde işiine yaramayacak ama sen yinede yapmış ol. bende internette sertifika programları vardı ona katıldım. sertifikamı almadım gerekte kalmadı :)
 
çok önemli bi adım attın kardeş. başardın yanı. benim durumum tam farklı. her şey allaha bırakıyorum ve allaha ınanıyorum her şey ıyı eder. amaaaaaaaaaaa olumsuz ınsanlar ıtrafımda varkan kendime çok yıpratıyorum onlara yanımdakan, çunku bı turlu onlardan uzaklaşamıyorum, hem de çok istiyorum hayatım berbat ettiler ve edıyolar, geceler ağlıyarak geçiriyorum, iş yarımde de , ağlama krizler geçerıyorum, sinirlerim hakim olamıyorum, ne yapacem bılımıyorum
 

işte bazen böyle şeyler kendiliğinden geçmiyo. biz psikolojik rahatsızlıkları görünürde bir yara olmadığı için önemsemiyoruz ama en önemli şeylerden biri. bu yüzden insanlar intihar ediyo. yani bi kanserden ne farkı kaldı ikisinin ucunda da ölüm varsa. sen kesinlikle bi doktora görün ufaktan bi ilaç tedavisine başla çevremde kullanan çok insan var emin ol kendini daha iyi hissedeceksin. doktor tavsiyesine gelince nedense her doktor herkese iyi gelmiyo en azından biyerden başlaman gerek.
 
merhaba arkadaşlar sizinle bir link paylaşacağım paylaştığım linkte istediklerinizi bulabilirsiniz ve gerekirse arayıp sorularda sorabilirsiniz

Bebeğimin Sağlıklı Uyku Alışkanlığı Kazanabilmesi İçin İlk Olarak Ne Yapmalıyım?





Bebeğimin sağlıklı uyku alışkanlığı kazanabilmesi için ilk olarak ne yapmalıyım?

O bizimle mi yoksa odasında mı daha rahat uyur?
Ailenin olanağı varsa ve ev uygun ise bebek daha dünyaya gelmeden mutlaka ayrı bir oda hazırlanmalıdır. Eğer bu mümkün değilse odanın içerisinde bir köşenin yeni dünyaya gelecek bebek için ayrılması, gerekli düzenlemelerin yapılması, sağlıklı uyku alışkanlığının kazandırılması açısından çok önemlidir ve atılacak ilk adımdır. Bebek özellikle yeni dünyaya geldiği günlerde, beslenme, gazını çıkarma, alt temizliği, nefes alıp almamasını kontrol etme amaçlı güvenliğini sağlama ve duygusal yakınlık kurma gibi nedenlerle anne ile sürekli bir arada olmaktadır.
Bu süreçle, annenin de yeni doğum yapmış olmasından dolayı hissettiği rahatsızlıklarının bulunması bebeğin odasına gidip gelmesini güçleştirebilmektedir. Bu nedenle doğumdan pek çok aile ayrı oda yerine annenin yanında bir sepet ya da yatak düzeni kurmayı tercih etmektedir. Bu düzen oldukça pratiktir ve hiçbir sakıncası bulunmamaktadır. Bebeğin yetişkinlerin yatağına alınması yerine yatağın hemen yanında onun için ayrı bir köşenin hazırlanması ya da odasında yatması, hem anne hem de bebeğin rahatça uyuması ve bebeğin daha sonraki dönemlerde bağımsızlığa adım atmasına temel oluşturması açısından oldukça önemlidir. Bebeklerin uyku düzenleri kişisel farklılıklar göstermekle birlikte, en geç altıncı ayda bebekler, düzenli uykuya geçmektedirler. Özellikle ayrı odası olan bebeklerin, uykusunun düzene girmeye başlamasıyla birlikte anne babasının odasından kendi odasına geçirilmesi yerinde bir davranış olacaktır. Ayrı odası olmayanlar için ise belirlenen köşeye bir paravan veya perde düzeni kurularak yatmaları sağlanmalıdır. Çünkü bebekler, düzenli saatlerde yatmaya, sakin bir ortama, kendilerine ait bir mekâna gereksinim duyarlar ve bu şekilde kendilerini güvende hissederler. Ayrıca, bebeğin yaşı büyüdükçe bu bölüme oyuncak köşesi gibi ekler de yapılmalı ve çocukta, köşenin tıpkı bir oda gibi kendisine ait olduğu düşüncesi oluşturulmalıdır. Çocuğun, yetişkinler gibi kendisine ait bir mekâna, kendisine ait bir yatağa ve kendi başına kalmaya gereksinimi vardır. Bu nedenle de herkesin kendi mekânında daha rahat edeceği gerçeği unutulmamalıdır
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bakırköy devlette psikolog var mı bilgisi olan ve önerebileceğiniz bir doktor var mı?
 
Merhaba bi terapist yada piskolog herneyse ona ihtiyacim var ve ogrenciyim yani param kesinlikle boyle biseye yetmez devlet hastanelerindeki pskiyatrlere baktim onlarda randevulara 10 dk ara ile bakiyolar yani bana 10 dk da nekadar faydalari olabilir tartisilir bana bi oneride bulunabilcek varmi gercekten delirmek uzere oldugumu dusunuyorum.
 
Psikiyatri zaten sadece durumu dinliyor ilaç yazıyor. Senin ihtiyacın olsun psikolog. Konuşmak istiyorsun. Onun seansları 1 saat sürüyor ama devlette sıra geç geliyor. Bana ekime gün verdiler devlette
 
Terapi yapıyor mu bilmiyorum ancak, sitesinden sorularınıza cevap veriyor. Dr. Tayfun Doğan
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Beylikdüzü için Danışmanlık beyi tavsiye ederim. Sitesi
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…