1 seans fiyatı ne kadar mesela?Ankara için Mustafa Kapukaya Etlik civarında. Bir sürü psikiyatris ve psikolog görüşmesinden sonra başarılı bulduğum tek adres. Saolsun durumynuza göre indirim de yapar. Hatta yarı yarıya
peki bir seans ne kadar sürüyor?Ben 8 ay önce 100 lira verdim. Normalde 200
tam adresi almam mümkün mü?1, 1.5 saat arası kendisi belirliyor
size ne gibi bir faydası dokundu bu doktorun? neler değişti hayatınızda mesela?Dr Tevfik Sağlam cad. No 70/11 Asagı Eğlence 06010Keçiören nette teli de bulunuyor
Ben de İzmir için arayıştayım. 1o gündür bakmadığım site, okumadım makale kalmadı. Emin olamıyorum ve sürekli vaz geçiyorum. Kendim için değil çocuğum için bakıyorum. Karar verdiğinizde bana da haber verirseniz ve memnuniyet durumunuzu anlatırsanız sevinirim.İzmir için öneri var mı?
Tamam canım fakat bu işi uzatma bence ruh sağlığı çok önemli devlet hastanesine de gidebilirsin Vazgeçme sakın çocuk için geç kalma profesyonel yardım gibisi yokBen de İzmir için arayıştayım. 1o gündür bakmadığım site, okumadım makale kalmadı. Emin olamıyorum ve sürekli vaz geçiyorum. Kendim için değil çocuğum için bakıyorum. Karar verdiğinizde bana da haber verirseniz ve memnuniyet durumunuzu anlatırsanız sevinirim.
Malesef gittim,asla tavsiye etmem.Psikolojinizin daha da kötüye gitmesi muhtemel.Boşa zaman ve para kaybı.Arkadaşlar Zafer Akıncı te giden varmıdır?
merhaba ankara keciorende Abdullah Yilmaz var kesinlikle tavsiye ederimankarada varmi öneriler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?