.... da hemsin beyi önerebilirim size . Oldukça iyidir alanındakızlar çok acil evlilik terapisti arıyorum ..,artık çıkmaza giriyoruz bana daha önce bir aile terapistine gitmiş ,deneyimi olan arkadaşlardan yardım istiyorum beni yönlendireceğiniz bir terapist varmı ..?netten araştırdım fiyatlarda baya yüksek.. 200 ytl ile 150 ytl arası değişiyior bu fiyatlar normalmi bilmiyorum ..avrupa yakasında oturuyorum yardımlarınızı bekliyorum lütfen
Arkadaşım kaygı bozukluğu konusunda uzman tavsiyem kesinlikle Emel Kalınkılıç'tır. 4ay önce de bir arkadaşımı eşi için yönlendirdim,memnun kaşdı. Ankara'da yaşıyorsanız deneyin. Hatta sorununuz ileri derece ise başka ilden de gitmeye değer. Geçmiş olsun.Arkadaşlar yoğun anksyte kaygı bozukluğu ve sf için dr tavsiyesi verebilecek varmı Dr ve pskolog
Başka ilden arkadaşım şehir önemli değil gitmeye değerse heryer e gidebiliriz kardeşim için sordum hayat kalitesi sıfır durumda iş yok okulu bıraktı sürekli evdeArkadaşım kaygı bozukluğu konusunda uzman tavsiyem kesinlikle Emel Kalınkılıç'tır. 4ay önce de bir arkadaşımı eşi için yönlendirdim,memnun kaşdı. Ankara'da yaşıyorsanız deneyin. Hatta sorununuz ileri derece ise başka ilden de gitmeye değer. Geçmiş olsun.
Tşk ederimBaşka şehirden gelecekseniz ön bilgi alın derim. Ama h.sonu muayenehanede oluyor sanırım. 0312 418 10 49 randevu numarasıydı Emel hocanın.
Tşk ederim
Urfadayız bizistanbuldansanız sarıyerde revnak psikolojide hizmet veren uzman psk. duygu kaya..
o zaman ankara daha yakın olacaktır.. kolay gelsin..Urfadayız biz
MerhabaEşimle bir süredir bazı sorunlar yaşıyoruz. Sorunlar yüzünden daha az konuşmaya başladık. E aramızdaki iletişim azaldıkça sorunlar da daha bi büyüdü. Kısacası bir kısır döngü içerisindeyiz ama ben hala beni sevdiğini biliyorum ve ben de on u seviyorum. Sorun şu ki kendi kendimize çözemedik bir türlü bu yüzden evlilik danışmanlığına gitmeyi düşünüyorum. Sizlerin istanbul avrupa yakasında bildiğiniz danışmanlık hizmeti veren iyi bir yer var mı?
kızlar çok acil evlilik terapisti arıyorum ..,artık çıkmaza giriyoruz bana daha önce bir aile terapistine gitmiş ,deneyimi olan arkadaşlardan yardım istiyorum beni yönlendireceğiniz bir terapist varmı ..?netten araştırdım fiyatlarda baya yüksek.. 200 ytl ile 150 ytl arası değişiyior bu fiyatlar normalmi bilmiyorum ..avrupa yakasında oturuyorum yardımlarınızı bekliyorum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?