PS4,Koşu Bandı ve S beden kıyafetler

IMG_1803.JPG
IMG_1804.JPG
IMG_1805.JPG
IMG_1806.JPG

Yazlık tunik S beden 15TL
Beyaz yazlık şapka 5TL
Bej yazlık şapka 5TL

Daha hala koyacaklarım var ama kırış kırışlar ve yıkamam gerek. Fikriniz olsun diye koyayım sizi bekletmeyeyim dedim. Ama son karar bu tüm ürünlerin yıkanıp ütülenip fotoğraflandıktan sonra verelim :) Hepinizi öpüyorum :)

Bej yazlık şapka 5TL
IMG_1809.JPG

IMG_1652.jpg
IMAG1166.jpg

Gömlek S beden yazıyor etiketinde ancak M bedene de uymuştu-10TL

Yalnız benim üstümdeki gömlek kırmızı gömleğin aynı bedeni fakat farklı versiyonu. Onu da yazlıkların arasında bulmaya çalışırım. Yanlış fotoğrafı yükledim,affedersiniz.

Cnm yesil spor swit istiyorum ama tek bi urun icin para vermiyeyim ekliycenmi daha onu bana ayir ekleyince bidaha bakalim

Eki Görüntüle 1384554
Eki Görüntüle 1384555

Koton marka,asimetrik kesim bluz S-M beden 10tl
Etek XS beden,5 TL

Eki Görüntüle 1395786 Eki Görüntüle 1395788 Eki Görüntüle 1395789

M olarak alınıp S beden olana kadar kullanılan kıyafetlerim var :D O yüzden lütfen yanlış anlamayın. Şu anda 23 yaşındayım ama 18-19 yaşındayken M beden kullanıyordum. 44-45-46 kilolar arasında gidip geliyordum çünkü.
5TL

Şapka 5TL

Eki Görüntüle 1395818 Eki Görüntüle 1395819 Eki Görüntüle 1395820 Eki Görüntüle 1395827

Yazlık tunik S beden 15TL
Beyaz yazlık şapka 5TL
Bej yazlık şapka 5TL

Daha hala koyacaklarım var ama kırış kırışlar ve yıkamam gerek. Fikriniz olsun diye koyayım sizi bekletmeyeyim dedim. Ama son karar bu tüm ürünlerin yıkanıp ütülenip fotoğraflandıktan sonra verelim :) Hepinizi öpüyorum :)

Ben de gecelige ek olarak bunları istiyorum ancak yeşil sweat i benden önce soran arkadaş almazsa..

Al cnm tek bi ürün alamam zaten cnm senin baya urunun var ben zaten cok aldim urunleride cok guzel valla tertemiz ütülü yolluyo :) :)

Ben belirtmeyi unutmusum zaten eteği istemiyordum :)
Bir de sapkalardan açık renk olanı bir tane istiyorum ama bana olur mu kafam büyük benim :))
Bej olan benim kafama biraz büyük geliyordu :D Bu konuda pek bir fikrim yok :) Yeniler de gelecek. Fırsat bulayım akşama kadar yüklemeye çalışcam.

Bej olan benim kafama biraz büyük geliyordu :D Bu konuda pek bir fikrim yok :) Yeniler de gelecek. Fırsat bulayım akşama kadar yüklemeye çalışcam.
Son eklediğiniz yazlık tunik
Gri koton bluz
Yeşil eşofman üstü
Büyükse bej olan şapka
Gecelik
Benim listem simdilik boyle yenilere de bakarım

Kızlar bu hafta benim için çok yorucu geçti. Eşimin anneannesi bizdeydi,bir de birkaç akraba. Koşturup durdum. Bugün pek iyi hissetmiyorum. Kalan kıyafetlerin çıkarılması fotoğraflanması gerek,pek halim yok. Yarın ya da salı günü tamamlarım bu işlemleri. Sizi beklettiğim için affedersiniz ama iyi hissetmiyorum :(

Kızlar bu hafta benim için çok yorucu geçti. Eşimin anneannesi bizdeydi,bir de birkaç akraba. Koşturup durdum. Bugün pek iyi hissetmiyorum. Kalan kıyafetlerin çıkarılması fotoğraflanması gerek,pek halim yok. Yarın ya da salı günü tamamlarım bu işlemleri. Sizi beklettiğim için affedersiniz ama iyi hissetmiyorum :KK43:
Gecmis olsun ;)

Kızlar bugün biraz daha iyiyim ve hazır ev boşken hızlıca dün yıkadığım kıyafetleri ütüledim ve fotoğraflarını çektim :) Güncelleme ve yeni eklenenleri koyuyorum şimdi.

Yürüyüş bandı 450TL. (Nakliye alıcıya aittir. Hiç bir sorunu yok,sadece eşim kullanmıyor ve yer kaplıyor diye satıyoruz.)
IMG_1185.JPG

Bej yazlık şapka 5TL
IMG_1809.JPG

Beyaz yazlık şapka 5TL
IMG_1617.jpg

Koton Çizgili asimetrik kesim bluz (L beden yazıyor ama bence S beden. Bana uydu çünkü) 10TL
IMG_1616.jpg

English Home'dan iki kişilik pike 20TL
IMG_1641.jpg

Gömlek S beden 10TL
Ayıcık 15TL

IMG_1652.jpg

Çanta 10TL
IMG_1624.jpg

Bershka üst S-M beden 5TL
IMG_1728.jpg

Pembe gecelik S beden 5TL
IMG_1735.jpg