Merhaba canım ben de prp yaptım diyatbakir da .Kızlar doktorum benden prp istedi ama özel klinik olduğu için biraz meblağ yuksek 10 bin kadar ben devlette 4 bin tl ye bi doçent buldum siz prp yaptırıp memnun kaldinizmi kendi doktorumun meblağı benim bütçeyi zorluyor fikir alışverişi yapmak istiyorum sizlerle
ben yaptırdım pek bir fark görmedim siz prp nereye yapacaksınız? saça da yapılıyor rahme de başka yerlere de cilde falan ben rahim ve yumurtalıklara yaptırdım ama ekstra hiçbir şey görmedim. bu arada 6 ay önce 6 bin TL ödedim Özel hastaneKızlar doktorum benden prp istedi ama özel klinik olduğu için biraz meblağ yuksek 10 bin kadar ben devlette 4 bin tl ye bi doçent buldum siz prp yaptırıp memnun kaldinizmi kendi doktorumun meblağı benim bütçeyi zorluyor fikir alışverişi yapmak istiyorum sizlerle
Yumurtalıklara yaptırdımben yaptırdım pek bir fark görmedim siz prp nereye yapacaksınız? saça da yapılıyor rahme de başka yerlere de cilde falan ben rahim ve yumurtalıklara yaptırdım ama ekstra hiçbir şey görmedim. bu arada 6 ay önce 6 bin TL ödedim Özel hastane
Yuumrtaliklarla rahme yaptırdım ..şimdi test gününü bekliyorum embrio transferim oldu ayın 13 test günümben yaptırdım pek bir fark görmedim siz prp nereye yapacaksınız? saça da yapılıyor rahme de başka yerlere de cilde falan ben rahim ve yumurtalıklara yaptırdım ama ekstra hiçbir şey görmedim. bu arada 6 ay önce 6 bin TL ödedim Özel hastane
Tup bebek doktorun mu yaptı başka doktormu canim ay inşallah bana da fayda eder kaç ay beklediniz yumurta toplama icijMerhaba canım ben de prp yaptım diyatbakir da .
Benim daha önceki iki tüp bebek de döllenme.olmayinca.doktorumuz yuumrtalariniz iyi değil dedi ..bizde Diyarbakır hakan hocaya gittik ..4 yum toplamdi 2 tanesi dollendi 3.gun olarak tranfer edildi..artık prp etkisi mi doktor tecrübesi mi bilemem fiyat 8 bin di
Rahime yumurtalıklara canim 10 bin şuan ama devlette yaptiricam prp yi ama tüp bebeği özelde yaptiricamben yaptırdım pek bir fark görmedim siz prp nereye yapacaksınız? saça da yapılıyor rahme de başka yerlere de cilde falan ben rahim ve yumurtalıklara yaptırdım ama ekstra hiçbir şey görmedim. bu arada 6 ay önce 6 bin TL ödedim Özel hastane
Pozitif haberle inşallahYuumrtaliklarla rahme yaptırdım ..şimdi test gününü bekliyorum embrio transferim oldu ayın 13 test günüm
Benim prp den öncesi ve sonrası hiç fark etmedi, umarım sizde bi fark olurRahime yumurtalıklara canim 10 bin şuan ama devlette yaptiricam prp yi ama tüp bebeği özelde yaptiricam
İnşallahPozitif haberle inşallah
Tüp bebek doktorum yaptı .2 ay bekledimTup bebek doktorun mu yaptı başka doktormu canim ay inşallah bana da fayda eder kaç ay beklediniz yumurta toplama icij
İnşallah canim ..zorlu surecler insan yipraniyor inşallah iyi olurMerhabalar 1 hafta once prp yaptirdim bende, rahim ve yumurtalara. InsAllah ise yarar hepimizde
Merhaba gebesiniz prp etkismi oldu sizde acabaBenim prp den öncesi ve sonrası hiç fark etmedi, umarım sizde bi fark olur
hiç sanmıyorum çünkü aradan çok zaman geçmişti. prp etkisi 2 ile 6 ay diyorlar.Merhaba gebesiniz prp etkismi oldu sizde acaba
Son durum neTüp bebek doktorum yaptı .2 ay bekledim
Kimyasal oldu malesefSon durum ne
ÜzuldumKimyasal oldu malesef