Prp yaptıranlar bakabilir mi?

Kızlar doktorum benden prp istedi ama özel klinik olduğu için biraz meblağ yuksek 10 bin kadar ben devlette 4 bin tl ye bi doçent buldum siz prp yaptırıp memnun kaldinizmi kendi doktorumun meblağı benim bütçeyi zorluyor fikir alışverişi yapmak istiyorum sizlerle 🤗😍
Merhaba benden de istedi farklı bir yerde tüp bebekte 2 yumurta vardı biri gelişti onuda ben toplatmadım şimdi Ankara’da buldum doktor prp yapalım dedi 7 bin yaptırıcam son çarem maddiyat herkesi zorluyor ya adetin kaçıncı günü yapılıyor acaba

Merhaba benden de istedi farklı bir yerde tüp bebekte 2 yumurta vardı biri gelişti onuda ben toplatmadım şimdi Ankara’da buldum doktor prp yapalım dedi 7 bin yaptırıcam son çarem maddiyat herkesi zorluyor ya adetin kaçıncı günü yapılıyor acaba
Benim 12. Gün falandı sanırım tedavideydim yumurta çatlayınca yeni tedavi öncesi yapalım dediler 10bin ödedim

Benim 12. Gün falandı sanırım tedavideydim yumurta çatlayınca yeni tedavi öncesi yapalım dediler 10bin ödedim
Tşk ederim 🥰Yenimi yaptırdın ne kadar oldu yan etkisi varmı bende 10 güne olur yarın tarih alçam şehir olarak ankara uzak ama mecbur şiz kime yaptırdınız

Üzuldum 😢 Prp faydası gorenlerdenmisiniz yumurtaya etki etti mi peki
Bizim aslında sıkıntı tam olarak sadece yuumrta olmadığı için kesin bir şey söylemiyorum.esimde de sıkıntı var son iki tedavi de döllenme olmayınca doktorumuz yuumrta kalitesi kötü dedi
Biz de prp önerildi başka merkezde yaptık ..bu defa 4 yuumrta toplandı 3 tane döllendi 2 tane iki kalite tranfer edildi. .bu şekilde fayda oldugunu düşünüyorum..kimyasal oldu tabiki çok üzüldüm ama ilk defa kimyasal yaşadım

merhaba ben prp yaptırdım 2 AY OLDU İNANANAMIYORUM ama amh 018 den 0.70 oldu. onun yanında saraçoğlunun kürlerini de yaptırdı.
Farklı labaratuarlarda sonuçlar çok farklı çıkabiliyor. Geçen yıl ilk yaptırdığımda 0.86 çıkmıştı 2 ay sonra başka yerde yaptrdım 1.17 çıktı. Bu yıl yaptırdım 0.46 çıktı baya bi düşüş var 1 yıl içinde sonra prp yaptırdım 0.56 çıktı. Çok değişkenlik gösteriyo. Doktorum bana bunun sebebi hem labaratuar farklılığı hemde her ay aynı sayıda yumurtamız oluşmuyot her ay farklı yumurta sayısı olduğu için her ay farklılık gösterebilir dedi ama tabi bu geçen yıl ki gibi afaki bir fark deil. Bu yıl ki gibi değişkenlik. Yani amh değeri yükselmiyormuş. Tabi şöyle ki prp den sonra yumurta sayım dahada kaliteleşti. Geçen yıl ki amh değerimle 8 yumurta toplanıp 3. Güne 2 yumurta gelmişken bu yıl ki amh değerimle 8 yumurta toplandı 5. Güne 5 yumurtam geldi 2 si donduruldu. Prp görünmeyen yumurtalarında görünüp ortaya çıkmasını sağlayıp kalitesini artırıyomuş. İnşallah hepinizde işe yarar ve güzel sonuçlar alırız 😊

X