Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
prozak kullananlar var mı arkadaslar??depresyon ıçın
bundan bır kac gun once dokotra gıttım psıkatrıste ve major depresyon ve anksıyete baslangıcı tshısı koydu..prozac 20mg ılac verdı..aranızda bu ılacı kullananlar var mı..etkısı ne zaman gosterır??
Ben 15 yaşımda olmama rağmen kullanıyorum.Benimde anksiyete bozukluğum varmış.2-3 ay önce öğrendim uyku bozukluğu için gitmiştim.Prozac bana etkili oldu açıkçası.Umarım iyileşirsiniz,geçmiş olsun.
Ben uzun süredir kullanıyorum vede cok memnunum kilo aldirmiyo uyku yapmiyo beynimi uyusturmuyo sadece sabır seviyemi mutluluğumu yukseltiyo bana soran herkesede tavsiye ediyorum ..
merhaba;bende dün psikiyatriye gittim.Banada prozac 20 mg verdi.Bu ilacı kullananların nasıl bir etkide olduğunu merak ediyorum.İlaç ile ilgili kilo alma ,kilo verme,cinsel azalma vs.yazıyor.:s
banada psikiyatri prozac verdi ama bebek emzirdiğim için daha başlayamadım..6 ay kullanmak gerekiyor.doktor başlarda kilo kaybı olur dedi.acaba emziren ve bu ilacı kullanan varmı
Yapay mutluluk sebebi prozac bende kullandım ve her sıkıntıya düştüğümdede kullanmayı düşündüğüm kullanmaya başladığım ilaç. yan etkisi yok ama etkisi çok :)