Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 ay kadar prozac kullandım. Piyasada yan etkisi en az olan antidepresan, mutluluk hapı başlıca etiketleri. Seni uyarmam gerekiyor. Bu ilaç zamanla kişiliğini değiştiriyor. Üzüntülerin de değerini anlamını farkediyorsun. Ben bıraktım ve kendime yavaş yavaş geliyorum. Bu konuda birçok şey yazabilirim, sorularını varsa cevaplayabilirim. Özet olarak şunu söylemeliyim: o ilacı kullanma, kantoron çayı gibi bitkisel şeyler çok daha iyi.
Not: Doktorlar verecek ilaç hep bulurlar. Sen dikkatli olmalısın ilaç konusunda.
Merhaba üstünden 9 yıl geçmiş ama ben 28 haftalık hamileyim lustral ativan ve zersat kullanıyorum ağır anksiyeten dolayı bebeğiniz nasıl doğdu bi sıkıntı yoktu inşaallah..29 hafta hamileyim 3 haftadır psikoloğumun tavsiyesiyle günde 20 mg prozac alıyorum ayrıca endişe giderici olarak 1 mg yarını sabah yarısını akşam alıyorum bebeğimin sağlığı konusunda sürekli endişe duyuyorum başından geçenler paylaşırsa varsa sevinirim
Bişey olmaz ben iki hamileliğimde de ilaç kullandım29 hafta hamileyim 3 haftadır psikoloğumun tavsiyesiyle günde 20 mg prozac alıyorum ayrıca endişe giderici olarak 1 mg yarını sabah yarısını akşam alıyorum bebeğimin sağlığı konusunda sürekli endişe duyuyorum başından geçenler paylaşırsa varsa sevinirim