prozac ve ativan kullanıyorum

hacer111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
5
0
36
Çanakkale
29 hafta hamileyim 3 haftadır psikoloğumun tavsiyesiyle günde 20 mg prozac alıyorum ayrıca endişe giderici olarak 1 mg yarını sabah yarısını akşam alıyorum bebeğimin sağlığı konusunda sürekli endişe duyuyorum başından geçenler paylaşırsa varsa sevinirim

Merak ettiklerin konusunda yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
6 ay kadar prozac kullandım. Piyasada yan etkisi en az olan antidepresan, mutluluk hapı başlıca etiketleri. Seni uyarmam gerekiyor. Bu ilaç zamanla kişiliğini değiştiriyor. Üzüntülerin de değerini anlamını farkediyorsun. Ben bıraktım ve kendime yavaş yavaş geliyorum. Bu konuda birçok şey yazabilirim, sorularını varsa cevaplayabilirim. Özet olarak şunu söylemeliyim: o ilacı kullanma, kantoron çayı gibi bitkisel şeyler çok daha iyi.
Not: Doktorlar verecek ilaç hep bulurlar. Sen dikkatli olmalısın ilaç konusunda.

bir bebeğim yok henüz fakat annem çocuk gelişimi okuduğu için teorik bilgim var. öncelikle şunu söylemeliyim ; hamilelikte olsun doğumdan sonraki emzirme sürecinde olsun; anneyi etkileyen herşey bebeği de etkiler. Hamilelerde emniyeti kanıtlanmadığından hamile kadınlarda gerekmedikçe kullanılmamalıdır; yazıyor prospektüsünde. bence kullanmamalısın. hem ilaç ağır depresyondakilerde o da ilk aylarda olumlu netice veriyor yani tramvatik durumlarda. senin bebek için endişelenmen dışında, endişelerin dışında ağır bir durumun yoksa; kesinlikle kullanma. rahatlamak için; sana uygun bitkisel içecekleri tüketmenin inanılmaz faydasını göreceksin inan bana. prozac ilk 1 buçuk 2 ay sonrasında sana güzel bir mutluluk veriyor fakat zamanla seni hissizleştiriyor. bebek mi ağlıyor onu bile umursamaz hale gelebiliyorsun, cinsel hayatına çok zarar veriyor nitekim bu konuda uyarılar da var. bebeğin için kendin için eşin için en iyisi; ilacı kullanma. rahatlatan bitkisel karışımlar hem daha etkili hem de zararsız.

Canimsin ativani ne kadar sure kullandin sayfani acasan bana yazarmisin lutfen

prozac yan etkileri en az olan ilaç değildir..ben bu tür ilaçların çoğu hakkında bilgi sahibiyim...prozac ağır bi ilaçtır hamilelere nasıl verilebiliyor anlamadım açıkçası...hangi dr. vermiş onu çok merak ettim...

ayrıca kantaron önermişsiniz arkadaşa,çok yanlış...bitkisel ürünlerin de zararları oluyor kaldı ki karşıdaki bir hamile...aman diyim....

Merhaba ben de anksiyete atakları geçiriyorum 20 gündür..sizde yazalı uzun zaman olmuş ama ben de ativan ile lustral bir de zersat kullanıyorum bi sıkıntı oldu mu olmamıştır inşallah..ben de 28 haftalık hamileyim..lütfen cevap

Merhaba üstünden 9 yıl geçmiş ama ben 28 haftalık hamileyim lustral ativan ve zersat kullanıyorum ağır anksiyeten dolayı bebeğiniz nasıl doğdu bi sıkıntı yoktu inşaallah..

Merhaba üstünden 9 yıl geçmiş ama ben 28 haftalık hamileyim lustral ativan ve zersat kullanıyorum ağır anksiyeten dolayı bebeğiniz nasıl doğdu bi sıkıntı yoktu inşaallah..

Bişey olmaz ben iki hamileliğimde de ilaç kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…