• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prozac memuriyete engel mi

Bercemkaya

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
98
-12
18
26
Merhaba bundan 1 ay önce psikiyatri gittim prozac ilaç verdi antidepresan. Öğretmenlik okuyorum bu yıl bitireceğim okulu. Sorum şu ki kullandığım prozac ileride atanmam engel olur mu bilgisi olan yazarsa sevinirim

Atanmadan önceki vericek rapor önemlidir. Psikoloji rahatsızlığını da normal bi grip olarak ne bilim böbrek rahatsızlığı olarak düşünün. İlacın içeriği hakkında bilgi sahibi değilim. Yalnız iyeştiğiniz ya da iyileştiğiniz dair de rapor olması gerekiyor. Çok geçmiş olsun 💐

Çok teşekkür ederim. Yani sağlık raporunda psikiyatriste tekrar gidip iyilestigime dair bir de rapor mu alacağım doğru mu anladım?

Çok teşekkür ederim. Yani sağlık raporunda psikiyatriste tekrar gidip iyilestigime dair bir de rapor mu alacağım doğru mu anladım?
Evet mesela anksiyete bozukluğu probleminiz var diyelim tedavinizi olduktan sonra doktorunuza durumu anlatıp iyileştiğime dair rapor istiyorum diyin. Zaten şu an hali hazır da size konuşulmuş bi teşhis var bunu geri alamazsınız güzelce tedavinizi olmanız. Öğretmenlikte hastalık geçmişi sorulmuyor diye biliyorum. Herşey gönlünce olsun.

prozacı biliyorum ben bir dönem kullandım. daha sonra paxile geçmiştim. Prozac öyle memuriyete falan engel olmaz bence reçetesiz alırdım ben. Reçeteyle bile verilmiyor yani çok ağır brşey değil olsa reçete istenirdi.

Merhaba bundan 1 ay önce psikiyatri gittim prozac ilaç verdi antidepresan. Öğretmenlik okuyorum bu yıl bitireceğim okulu. Sorum şu ki kullandığım prozac ileride atanmam engel olur mu bilgisi olan yazarsa sevinirim
memuriyet için atamadan sonra genelde tek hekim raporu isterler ama oldu ki heyet istediler o zamanda heyetteki dr a açıklarsınız durumu prozac çok ağır bi antidepresan ilaç değil zaten sorun olacağını sanmam

Back