Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar Proxeed Plus diye bir ürün varmış ve morfoloji bozukluğuna çok iyi geliyor muş.Acaba bu ürünü kullanan var mı fayda sağladı mı ve NEREDEN BULABİLİRİZ BU ÜRÜNÜ?
merhaba arkadaşlar bizde kaan beyin hastasıyız eşimde azosperm var 10 ekimde mikro tese oldu elegon hücrelere rastlandı 6 ay daha olgunlaştırmak için tedavi olacak eşim m-sure,proxeed plus klomen ve endol tablet verdi bunları kullanıcak proxeed plus eczanelerde 120 tl ecza deposundaki tanıdığımız vasıtasıyla 95 tl aldık allah herkesin yardıöcısı olsun arkadşlar..
canım merhaba benim eşimde Kaan hocanın hastası ve ilk bu ay proxeed plus kullanmaya başladı.sanırım sende ankaradasın biz proxedd plus ı botanik eczadan aldık.senin aldığın fiyat biraz daha uygun acaba neresi olduğunu ve aynı fiyattan bizimde alıp alamayacağımızı söylermisin ve sanırım güvenilir bir yerdir.
merhaba biz antalyada yaşıyoruz nevzat ecza deposundan aldık eczanelerde 120 tl ecza deposundaki arkadaşımız sayesinde 95 tl ye aldık isterseniz yardımcı olabilirim..
.canım ilgine teşekkür ediyorum ben seni ankarada sandım .ben seni arkadaş listeme ekliyeceğim gerektiğinde haber veririm.aslında benim ailemde antalyada yaşıyor.haberleşiriz.umarım tedavinizde olumlu sonuçlar alırsınız.bizimki ilk testini 1 kasımda yaptıracak çok merak ediyorum bir gelişme varmı diye.Rabbim ne verecekse hayırlısını versin.
arkadaşım gitti gidiyor sitesinde takip et uygun fiyatlar oluyor dün 92 tl gördüm ordan al canım
bende ordan hep alıyorum
.canım ilgine teşekkür ediyorum ben seni ankarada sandım .ben seni arkadaş listeme ekliyeceğim gerektiğinde haber veririm.aslında benim ailemde antalyada yaşıyor.haberleşiriz.umarım tedavinizde olumlu sonuçlar alırsınız.bizimki ilk testini 1 kasımda yaptıracak çok merak ediyorum bir gelişme varmı diye.Rabbim ne verecekse hayırlısını versin.
arkadaşım ailene tanıdığımın numarasını veririm onlar alır sana gönderirler gerekli olduğuunda ilaçlar o kadar pahalıki insan 1 liranın hesabını yapıyor bugün aktardan 1 lt zeytin yağı 1 kğ incir 1 kg keçiboynuzu tozu aldım 30 tl verdim diğer ilaçlarda bugün geliyor m-sure ve proxeed plus tedaviye başlıyoruz artık hakkımızda hayırlısı ne diyelim..
canım çok haklısın dediğin gibi ilaçlar o kadar pahalıki 1 liranın hesabını yapmak zoranda kalıyoruz.canım ben babamla konuştum bir tanıdık selçuk ecza deposundaydı eğer ayrılmadıysa babam araştıracak tanıdık ordamı ve uygun fiyata ordan temin edebilirmiyiz diye eğer oradan bir sonuç alamazsam seni rahatsız ederim.ilgine gerçekten çok teşekkür ediyorum.Rabbim emeklerinizi karşılıksız bırakmasın ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
evt cnm ordanda temin edebilirsiniz biz menegon iğneleri hep oradan aldık eczanelerde 130 tl idi 1 sefer aldık daha sonra selçuk eczadan 85 tl adık 9 paket kullandık allah yardımcı olan herkesten bin kere razı olsun inşallah faydasını görürüz cnm(
canım sakın moralini bozma tabiki faydasını göreceksiniz.sayende bende daha uyguna alabileceğim Rabbim sendende razı olsun ve gönlünün muradını versin sen yazmasaydın benim aklıma gelmezdi.gün gelecek biz bugünleri kucağımızda bebeğimizle gülerek hatırlayacağız.yeter ki Rabbim hayırlısını sağlıklısını ve aklı başında olanını versin:)))
arkadaşlar proxeed plus bugün elime ulaştı tablet değil toz portakal suyu veya su ile karıştrılarak yemeklerden önce içiniz yazıyor
kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi onlarınkisidemi sura eriyecek toz?
evet canım toz şeklinde eşim suya karıştırarak içiyor.tablet olarak duymadım hiç.
ben tablet sanmıştım toz halinde imiş eşim yarım çay bardağı suda eritip içti inşallah şifa olur( teşekkür ederim sanada saranhaeyo...
Amiiinn inşaallah şifa olur.bizimde test yapma zamanı yaklaştıkça iyice meraklanıyorum.siz Kaan hocayı nasıl buldunuz?bizi doktorum yönlendirdi.bende bişey bulamayınca eşinde Kaan hocaya görünsün dedi.bir takım testler sonrasında proxeed plus la tranten hap kullanıyor.bakalım görücez yakında umarım bizimde işe yaramıştır
biz 2004 de evlendik 1 yıl korunduk 2006 ylında öğrendik ve 2006 24 aralıkta akdeniz üniver.tıp fak.eşim tese ameliyatı oldu buna yapılacak bişey yok dediler ara verdik mikro teseyi çok duyuyordum o sıralar geçen yıl yine tıpta bi test yaptırdık sonuçlar aynıydı hormonlar herşey normal ama sperm yoktu prof.m.faruk usta özel hastanede tüp bebeğe hazırlayalım mikro tese yapalım dedi
tamam dedik öncesinde nasıl hazırlanacak eşim diye sordum herhangi gıda ilaç tavsiye etmedi sadece mikro tese dedi 2011 mart ayında tam başlayacağımız sırada kaan aydosu duyduk araştırdık ve nisan ayında muayene için ankaraya gittik o tedavi önerdi 6 ay sonra mikro tese dedi ve nisan ayından beri onunla irtibat halindeyiz olgunlaşmamış hücrelerimiz inşlah önce allahın takdiri ile kaan hocamız sayesinde olgunlaşır ona inanıyorum ama eşim çok düzensiz kullanıyor ilaçları sıkıntım bu yönde cnm sizinkisi tam olarak nedir?