Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus'ı Nereden Bulabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam arkadaslar bızde bugun aldık 1 aylık 225(2 paket) spermde sayı, hareketlılık ve demorfolojı sorunu var yanı durum bıraz vahım ama bunada sukur en azından deneme sansımız var. ben sıze ılacın nasıl kullanıldıgını sorcam bazı arkadaslar gunde 1 dıyor bazısı 2 dıyor. eczanede 2 paketı suya dokup ıcın dedıler ıyıce kafamız karıstı. bı de bız kecı boynuzu kurude kullanıyoruz acaba ıkısı bı arada sorun olur mu:KK45:

selam arkadaslar bızde bugun aldık 1 aylık 225(2 paket) spermde sayı, hareketlılık ve demorfolojı sorunu var yanı durum bıraz vahım ama bunada sukur en azından deneme sansımız var. ben sıze ılacın nasıl kullanıldıgını sorcam bazı arkadaslar gunde 1 dıyor bazısı 2 dıyor. eczanede 2 paketı suya dokup ıcın dedıler ıyıce kafamız karıstı. bı de bız kecı boynuzu kurude kullanıyoruz acaba ıkısı bı arada sorun olur mu:KK45:

bizde 4 yadır kullanıyoruz,sabah akşam yemeklerden 20 dk kadar önce içiyo eşim ,bir bardak suya katıyo o şekilde kullanılıyor

bizde 4 yadır kullanıyoruz,sabah akşam yemeklerden 20 dk kadar önce içiyo eşim ,bir bardak suya katıyo o şekilde kullanılıyor

pekı bunun dısında baska bısey kullanıyor mu canım?bız kecıboynuzu kuru kullanıyoruz zaten bıde proxeedın yanında evıcap aldık acaba cok mu yuklenmıs oluruz? sızde olumlu gelısmeler oldu mu ılactan sonra? cok soru sordugumun farkındayım nolur kusura bakmayın burası cevapların bulundugu yer caresızım:KK59:

pekı bunun dısında baska bısey kullanıyor mu canım?bız kecıboynuzu kuru kullanıyoruz zaten bıde proxeedın yanında evıcap aldık acaba cok mu yuklenmıs oluruz? sızde olumlu gelısmeler oldu mu ılactan sonra? cok soru sordugumun farkındayım nolur kusura bakmayın burası cevapların bulundugu yer caresızım:KK59:

evicap ve keçiboynuzu kürünü aynı anda uyguluyoruz zararı olmadı sende rahatlıkla verebilirsin canım
testi tekrarlayınca burdan yazarım sizlerede 24 martta 4 ayımız dolmuş olucak

evicap ve keçiboynuzu kürünü aynı anda uyguluyoruz zararı olmadı sende rahatlıkla verebilirsin canım

hadı hayırlısı canım ınsallah cooooooooooook guzel ılerlemıstır:KK66:

inşAllah iyi sonuç alırsınız canım.......:KK49:

arkadaşlar bende interneten sizler sayesinde bu ilacı kulanmaya karar verdim önce doktoruma danıştım kulana bilirsiniz dedi 2 aydır düzenli olarak kulanıyoreşim hiçbir yorar sağlamadı ben aldım çok pişman oldum 125 tl 1kutusu 4kutu birden aldım sakın benimgibi yanılıpta builacı almayın benden size dost tavsiyrsi

ciddi mi??? benim eşime iyi geldi valla, benim adetim sırasındaki spermogramla bana aşılama yapıldığı zamanki değerleri arasında ciddi fark çıktı.. ileri hareketlilik %5 falandı, ikincide ilaçtan sonra%45 olmuştu, başka da bir şey kullanmadı ve sigara vs. hiçbir alışkanlığı değişmedi.. kişiden kişiye fark olmuştur belki de... bize iyi geldi bu ilaç...

bu ilacı bizde bgn aldık akşam başlıycaz artık inşallah faydalı olur .eşim azosperm değilde değerler düşük morfoloji falan %2 cıktı.ürolog verdi bu ilacı da sabah akşam 1 paket iiçilicekmiş. herkese faydalı olur umarım.....

arkadaşlar elimizde kalan 52 şase proxeed plus'ı 135 TL'ye vereceğim. 2 aylık hamileyim allaha şükür. artık ihtiyacımız kalmadığı için satıyoruz. eşim 3,5 ay kullandı. 11 milyon olan sperm sayısı 3,5 ayda 20 milyona yükseldi. %25 olan hareketlilik %48 e yükseldi.

arkadaşlar elimizde kalan 52 şase proxeed plus'ı 135 TL'ye vereceğim. 2 aylık hamileyim allaha şükür. artık ihtiyacımız kalmadığı için satıyoruz. eşim 3,5 ay kullandı. 11 milyon olan sperm sayısı 3,5 ayda 20 milyona yükseldi. %25 olan hareketlilik %48 e yükseldi.

anlamadım canım elinde toplam kaç tane var bana özelime mesaj atarmısın birde nerden göndereceksin ben ankaradayım da

slm kızlar benim eşimdede sperm sayısı az ve hareketazdı.proxeed plus 45günden bu yana kullanıyoruz ilk sper sayımı 18milyondu hareketlilik%5 şimdi% 20 oldu fakat bu seferde sperm sayısı düştü.bir ay sonra tekrar gidecez kontrol için.ALLAH herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin. bir ay sonra tekrar sonuçları yazarımm

Arkadaşlar uygun fiyata nereden alabiliriz yada yurt dışından nasıl getirtebiliriz bilgisi olan var mı ?

merhaba canım senin adına çok sevindim işallah bende hamile kalırım eşimde sperm sayısı ilk 18milyon çıktıhareketlilik %20ydi.45gün kullandı proxedi seferdi bu seferde sperm sayısı 7milyon çıktı ama hareketlilik artmiş%40 olmuş dr. bir aydaha kullanın dedi işallh bu sefer iyi olur sonuç bende hamileyim diyebiliym.ilacı satmadıysan ben almak isterim

merhabalar vater, sayı olarak aynı olduğu için adına yazıyorum,
benim de eşimin sayı 18 milyon çıktı
arkadaşlar bana da bu ilacı tavsiye ettiler
onu araştırırken gördüm yazdığını
sayıyı niçin düşürmüş ki
bunu arttırmak için kullanın diyorlar ya

merhabalar vater, sayı olarak aynı olduğu için adına yazıyorum,
benim de eşimin sayı 18 milyon çıktı
arkadaşlar bana da bu ilacı tavsiye ettiler
onu araştırırken gördüm yazdığını
sayıyı niçin düşürmüş ki
bunu arttırmak için kullanın diyorlar ya

canım ilk kıllanımda sayı düşer sonra artar merak etme

yaaaa, korktum birden ben de, çünkü almaya niyetim vardı, zaten ürolog çok az demiş, bir de ilaçla arttıralım derken iyice düşürmeyelim mazallah
neyse bir de benim dr görsün de sonuçları sonra bakarım yine

X