- 31 Temmuz 2009
- 1.649
- 4
proxeed plusı sabah akşam yemeklerden öncemi kullanıyorsunuz.
biz sabah aç karnına kullanıyoruz kahvaltıdan önce meyve suyuna karıştırıp içiyor akşamda gece yatmadan içiyor aynı şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
proxeed plusı sabah akşam yemeklerden öncemi kullanıyorsunuz.
selam arkadaslar bızde bugun aldık 1 aylık 225(2 paket) spermde sayı, hareketlılık ve demorfolojı sorunu var yanı durum bıraz vahım ama bunada sukur en azından deneme sansımız var. ben sıze ılacın nasıl kullanıldıgını sorcam bazı arkadaslar gunde 1 dıyor bazısı 2 dıyor. eczanede 2 paketı suya dokup ıcın dedıler ıyıce kafamız karıstı. bı de bız kecı boynuzu kurude kullanıyoruz acaba ıkısı bı arada sorun olur mu
bizde 4 yadır kullanıyoruz,sabah akşam yemeklerden 20 dk kadar önce içiyo eşim ,bir bardak suya katıyo o şekilde kullanılıyor
pekı bunun dısında baska bısey kullanıyor mu canım?bız kecıboynuzu kuru kullanıyoruz zaten bıde proxeedın yanında evıcap aldık acaba cok mu yuklenmıs oluruz? sızde olumlu gelısmeler oldu mu ılactan sonra? cok soru sordugumun farkındayım nolur kusura bakmayın burası cevapların bulundugu yer caresızım
evicap ve keçiboynuzu kürünü aynı anda uyguluyoruz zararı olmadı sende rahatlıkla verebilirsin canım
testi tekrarlayınca burdan yazarım sizlerede 24 martta 4 ayımız dolmuş olucak
evicap ve keçiboynuzu kürünü aynı anda uyguluyoruz zararı olmadı sende rahatlıkla verebilirsin canım
testi tekrarlayınca burdan yazarım sizlerede 24 martta 4 ayımız dolmuş olucak
inşAllah iyi sonuç alırsınız canım.......
arkadaşlar elimizde kalan 52 şase proxeed plus'ı 135 TL'ye vereceğim. 2 aylık hamileyim allaha şükür. artık ihtiyacımız kalmadığı için satıyoruz. eşim 3,5 ay kullandı. 11 milyon olan sperm sayısı 3,5 ayda 20 milyona yükseldi. %25 olan hareketlilik %48 e yükseldi.
Arkadaşlar uygun fiyata nereden alabiliriz yada yurt dışından nasıl getirtebiliriz bilgisi olan var mı ?
arkadaşlar elimizde kalan 52 şase proxeed plus'ı 135 TL'ye vereceğim. 2 aylık hamileyim allaha şükür. artık ihtiyacımız kalmadığı için satıyoruz. eşim 3,5 ay kullandı. 11 milyon olan sperm sayısı 3,5 ayda 20 milyona yükseldi. %25 olan hareketlilik %48 e yükseldi.
merhabalar vater, sayı olarak aynı olduğu için adına yazıyorum,
benim de eşimin sayı 18 milyon çıktı
arkadaşlar bana da bu ilacı tavsiye ettiler
onu araştırırken gördüm yazdığını
sayıyı niçin düşürmüş ki
bunu arttırmak için kullanın diyorlar ya