Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus'ı Nereden Bulabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok kuzum ne sahtesi ya benim sürekli alışveriş yaptıgım eczane orda bayan var konuş onunla bana inanmazsan erkek inferti var beni bul ordayım ordakiler beni tanır tamam mı
canım benim inanmaz olurmuyum hiç.yanlış anladın sanırım afedersin :KK59:

merhabalar vater, sayı olarak aynı olduğu için adına yazıyorum,
benim de eşimin sayı 18 milyon çıktı
arkadaşlar bana da bu ilacı tavsiye ettiler
onu araştırırken gördüm yazdığını
sayıyı niçin düşürmüş ki
bunu arttırmak için kullanın diyorlar ya

mrb canım sayı neden düştü bilmiyoruz sayı 18 milyondan 7 milyona düştü ama hareketlilik %20den
%40 yükseldi drda 1 aydaha kullanın öyle bakalım diyo bakalım nasip işallah tez zamanda herkez kucağina bebeişler sağlıklı bi şekilde kucağimıza alırız hayırlısı ile

arkadaşlar elimizde kalan 52 şase proxeed plus'ı 135 TL'ye vereceğim. 2 aylık hamileyim allaha şükür. artık ihtiyacımız kalmadığı için satıyoruz. eşim 3,5 ay kullandı. 11 milyon olan sperm sayısı 3,5 ayda 20 milyona yükseldi. %25 olan hareketlilik %48 e yükseldi.

ilaçları sattınız mı ?
yeni üye olduğumdan 100 mesaj atmadan pm gönderilemiyor siteden!

ilaçlar duruyorsa almayı düşünüyoruz?

Arkadaşlarım hepinizin yazdıklarınızı okudum herkesin yaşadıkları ortak ve bir amaç için çabalıyoruz ,ol deyiverince olduran rabbim inşallah bu ilacı herkese vesile kılar ve normal yoldan hamile kalmayı bizlere nasip eyler
yaklaşık 2 aydır bu ilacı kullanıyoruz doktor üç ay kullanın sonra teste gelin dedi heyacanla bekliyoruz her reglide hüsrana uğramak yada her yumurtlama döneminde acaba hamile kalabildinmi diye düşünmek ne kadar zor bunu ancak yaşayanlar bilir
eşime kalsa hiç acelesi yok ama ben anne olmak için sabırsızlanıyorum o güzel anı duyduğumda nasıl olurum onun bile hayalini kuruyorum
eşim 05/07/10 varikosel ameliyatı oldu 1 .doktor klomen ve evicap veri 2.doktor proxeed plus ve trental verdi sabırsızlıkla bekliyoruz rabbim hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı bir an önce nasip eder inşallah.
Hayırlı günler

merhaba,

uzun zamandır kaan aydosun hastasıyız. bizdeki sebepsiz kısırlıktı önceleri fakat başarısız 3 tüpden sonra bize proxeed plus ı da önerdi herşeye rağmen. ankaradaki tüm eczane ve botonik ecza denilen marketleri araştırdım fiyat ortalama 110 dan başlıyor k. kartına bölen de var. ama ben eczanelere daha çok güvendiğim için arayanlara kesinlikle bahçelievlerdeki Gaziler eczanesini tavsiye ediyorum metro çıkışının hemen yanında. sahibi serdar beyle ilk tüp bebek için ilaçları oradan alırken tanıştım çok bilgili bir eczacı ve daha önemlisi vicdanlı ilaçlarım arttığında benden ücretiyle geri aldı. ve fazla yazılan her reçeteyi almayın diye beni uyardı hatta çoğu kez ilaç aldığımda inşallah hiç gerek kalmaz doğal yolla olur çocuğunuz der hep
proxeed plus ı da nakitte 100 liraya veriyor bugün aldım. kredi kartına da indirim yapıyor, insan evladı bir kardeşim Allah işini rast getirsin tanımıyorum ama yoksa Allah ona da hayırlı evlatlar versin dilerim

Gaziler eczanesi serdar bey telefon 223 14 05 ( proxeed plus, solgar ürünleri ve tüm tüp bebek ilaçlarını indirimli verebiliyor)

bizede bugun doktor proxeed verdi .alıcaz inş.
daha onceden tedaviye baslayanlar sonuclarınız ne oldu paylasırsanız seviniriz.

arkadaslar dr. benim eşimede sayı ve hareketi yüksek olmasına ragmen cabuk hamile kalmak için verdi. Eczane mizde.com | Eczane , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler adresinden aldım ben 12 taksite kadar bile yapıyoolar hemde bir kutuda numune gönderdiler aynısından bu ay bidaha gönderirlermi bilmem ama güvenilir bir site ben hep ordan alışveriş yapıyorum. bu ilacın cok faydası oldugunu arastırdım inşallah hepimizde fayda saglar...

aralıkta varikosel oldu eşim ameliyat öncesi sayı 80 milyon 43 milyon arasındaydı hareket azdı morfoloji kötüydü ameliyat sonrası sayı düşmedi ancak morfoloji biraz daha iyiydi marttan beri proxeed plus ve l-cartininin kullanıyor eşim bu ay tüp bebek yaptırdık sabah embriliyogtan aldığımız habere göre sayı 12 milyona düşmüş ve morfoloji çok kötüymüş bize iyi gelmedi ama iyi gelen çok kişiyi gördüm
stres olmasın diye iş yükünü azalttık 2 hafta tatile gittik tedavi öncesi çok rahat bir şekilde girdik tedaviye perhis süresi 3 gündü hayatımızda görmediğimiz başarısız test değerini gördük moralimiz çok bozuldu bunada şükrediyoruz hiç spermi çıkmayanlar var ama bir çaba veriyoruz bu çaba iyiye gideceğine kötüye gidiyor ister istemez üzülüyor insan

selam kızlar eşimin sperm sayısı az 12 milyon we hareket i düşük ayrıca warikosel tespit edildi.doktor proxeed plus önerdi.kullanıyo eşim.henüz 1.ay.3 ay kullandıktan sonra tutmazsa aşılama yapılıcakmış.çok zor bir durum bu ya yaşamayan bilemez.allahım bütün isteyenlere bebk nasip etsin inşallah.

benim eşimde 2 ay kuIIandı ve sperm sayısı 2 kat arttı ayrıca morfoIojisi %2 den %3 e yükseIdi kuIIanmya devam edicez,tekrar bu ay başIıcak. sadece
proxeed pIus ve boI c vitamini aIdı başka hiçbişey uyguIamadık... fiyatı pahaIı ama umarım fayda görürsünüz.. aIIah herkese nasip etsin hayırIı evIatIar
versinnn..

selam kızlar Proxeed Plus diye bir ürün varmış ve morfoloji bozukluğuna çok iyi geliyor muş.Acaba bu ürünü kullanan var mı fayda sağladı mı ve NEREDEN BULABİLİRİZ BU ÜRÜNÜ?

bana da lazım lütfen bildiriniz

aralıkta varikosel oldu eşim ameliyat öncesi sayı 80 milyon 43 milyon arasındaydı hareket azdı morfoloji kötüydü ameliyat sonrası sayı düşmedi ancak morfoloji biraz daha iyiydi marttan beri proxeed plus ve l-cartininin kullanıyor eşim bu ay tüp bebek yaptırdık sabah embriliyogtan aldığımız habere göre sayı 12 milyona düşmüş ve morfoloji çok kötüymüş bize iyi gelmedi ama iyi gelen çok kişiyi gördüm
stres olmasın diye iş yükünü azalttık 2 hafta tatile gittik tedavi öncesi çok rahat bir şekilde girdik tedaviye perhis süresi 3 gündü hayatımızda görmediğimiz başarısız test değerini gördük moralimiz çok bozuldu bunada şükrediyoruz hiç spermi çıkmayanlar var ama bir çaba veriyoruz bu çaba iyiye gideceğine kötüye gidiyor ister istemez üzülüyor insan

Evet katılıyorum güzel yorum olmuş

bana da lazım lütfen bildiriniz

slm.arkadaşlar.evet.kullanan.çok.dr.banada.demişti.ama.fiyatından.alamadım.zaten.bendede.sorun.vardı

hangi.şehirde.oldugunuzu.bilmiyorum.ankaraysanız.yardımcı.olurum.arkadaşalrda.ordan.alan.var.görüşün.telini.veiyim.size.kargoyla.gönderirir.bir.arkadaş.yönlendirdi.deyin.100.dü.en.son.galiba.

tel.312.3461565.kübra.eczanesi.

benim eşimde proxeed plus kullanıyor ben evimin yakınındaki eczaneden sipariş veriyorum aynı gün içinde geliyor fiyatı 116 lira yani herhangi bir eczaneden temin edebilirsiniz. Paylaşmak istedim haberiniz olsun Rabbim acil sifalar versin

X