- 1 Mayıs 2011
- 2.128
- 2
sahte falan olmasın sen konuştun mu cnm.çok saol ilgin içincanım yurt dışını boşver ankaradaki serçe eczanesi pazarlıkla 95alırsın konuş kargoyla göndersinler
tel.:3123351415
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sahte falan olmasın sen konuştun mu cnm.çok saol ilgin içincanım yurt dışını boşver ankaradaki serçe eczanesi pazarlıkla 95alırsın konuş kargoyla göndersinler
tel.:3123351415
sahte falan olmasın sen konuştun mu cnm.çok saol ilgin için
canım benim inanmaz olurmuyum hiç.yanlış anladın sanırım afedersinyok kuzum ne sahtesi ya benim sürekli alışveriş yaptıgım eczane orda bayan var konuş onunla bana inanmazsan erkek inferti var beni bul ordayım ordakiler beni tanır tamam mı
merhabalar vater, sayı olarak aynı olduğu için adına yazıyorum,
benim de eşimin sayı 18 milyon çıktı
arkadaşlar bana da bu ilacı tavsiye ettiler
onu araştırırken gördüm yazdığını
sayıyı niçin düşürmüş ki
bunu arttırmak için kullanın diyorlar ya
arkadaşlar elimizde kalan 52 şase proxeed plus'ı 135 TL'ye vereceğim. 2 aylık hamileyim allaha şükür. artık ihtiyacımız kalmadığı için satıyoruz. eşim 3,5 ay kullandı. 11 milyon olan sperm sayısı 3,5 ayda 20 milyona yükseldi. %25 olan hareketlilik %48 e yükseldi.
selam kızlar Proxeed Plus diye bir ürün varmış ve morfoloji bozukluğuna çok iyi geliyor muş.Acaba bu ürünü kullanan var mı fayda sağladı mı ve NEREDEN BULABİLİRİZ BU ÜRÜNÜ?
aralıkta varikosel oldu eşim ameliyat öncesi sayı 80 milyon 43 milyon arasındaydı hareket azdı morfoloji kötüydü ameliyat sonrası sayı düşmedi ancak morfoloji biraz daha iyiydi marttan beri proxeed plus ve l-cartininin kullanıyor eşim bu ay tüp bebek yaptırdık sabah embriliyogtan aldığımız habere göre sayı 12 milyona düşmüş ve morfoloji çok kötüymüş bize iyi gelmedi ama iyi gelen çok kişiyi gördüm
stres olmasın diye iş yükünü azalttık 2 hafta tatile gittik tedavi öncesi çok rahat bir şekilde girdik tedaviye perhis süresi 3 gündü hayatımızda görmediğimiz başarısız test değerini gördük moralimiz çok bozuldu bunada şükrediyoruz hiç spermi çıkmayanlar var ama bir çaba veriyoruz bu çaba iyiye gideceğine kötüye gidiyor ister istemez üzülüyor insan
bana da lazım lütfen bildiriniz
bana da lazım lütfen bildiriniz