Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus'ı Nereden Bulabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar bnm eşimdee hareketsizlik vardı tek taraflı varıkoselden sonra proxeed plus ve evicap kullandıkk 5 ay sonra hamıle kaldım üzülmeyin stres yapmyınn rabbim hepinizede nasip etsin inşalahhhh:emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar bu proxeed olus ı ille de doktorunmu yazması,vermesi gerekiyor?
yani biz gidip alsak da,aynen dendiği gibi günde 2 paket kullansak olurmu?bir zararı olmaz yani dimi?

yani biz gidip alsak da,aynen dendiği gibi günde 2 paket kullansak olurmu?bir zararı olmaz yani dimi?

Canım benim eşimde proxeed plus kullanımının 2.ayında, hiç bir zararı olmaz çünkü mıltivitamin.

canım bizde iki aydır kullanıyoruz dr vermedi ayın dokuzunda testimiz var bakalım sonuçları yazarım

selam kızlar Proxeed Plus diye bir ürün varmış ve morfoloji bozukluğuna çok iyi geliyor muş.Acaba bu ürünü kullanan var mı fayda sağladı mı ve NEREDEN BULABİLİRİZ BU ÜRÜNÜ?

canm ezanelerden getrtyrsnz 3 aydr kullanıyrz bakalım son kutu elmzde btsn tesd yapcak doktr tekrr inşllh fayda vermşdr .

selam kızlar Proxeed Plus diye bir ürün varmış ve morfoloji bozukluğuna çok iyi geliyor muş.Acaba bu ürünü kullanan var mı fayda sağladı mı ve NEREDEN BULABİLİRİZ BU ÜRÜNÜ?

slm bayanlar ben yeni katıldım aranıza.evet bu ilacı biz kullandık.her eczanede bulunmuyo çünkü sgk karşılamıyor. fiyatı 113 tl ve ayda 2 kutu kullanıyosun.biraz maliyetli yani.ama biz çok etkisini görmedik canım:KK50::KK50::KK50:

arkadaşlar eğer bu multivitamini internetten almak istiyorsanız eczanemizde.com adresi hem güvenli hem de ara ara indirim yapıyor 105 tl ye alabiliyorsunuz.biz 6-7 ay aldık mükemmel birşey.gerçekten kullanın.ben şuanda 9.ayımdayım hamileyim.halbuki daha öncede tüp bebek denemem var.ama dedimki bir daha yaptırmayacağım başka çareler bulacağım % 0 olAN sayı %50 ye vardı sonrA DA hamile kalmıştım zaten tekrar tahlil verme gereği olmadan.

arkadaşlar eğer bu multivitamini internetten almak istiyorsanız eczanemizde.com adresi hem güvenli hem de ara ara indirim yapıyor 105 tl ye alabiliyorsunuz.biz 6-7 ay aldık mükemmel birşey.gerçekten kullanın.ben şuanda 9.ayımdayım hamileyim.halbuki daha öncede tüp bebek denemem var.ama dedimki bir daha yaptırmayacağım başka çareler bulacağım % 0 olAN sayı %50 ye vardı sonrA DA hamile kalmıştım zaten tekrar tahlil verme gereği olmadan.

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım
peki proxeed den başka birşey kullandınız mı?
birde hamiş kaldıgında hareketlilik ve morfoloji kaçtı canım

başka ARGINMAX-MAN
argınmax-women kullandık.vitamin bunlar.
hareketlilik %50 gibiydi morrfolojiyi hatırlamıyorum ama % 5 di heralde.

başka ARGINMAX-MAN
argınmax-women kullandık.vitamin bunlar.ama asıl olan proxeed.

allah tamamına erdirsin canım inşallah sağlıcakla kucağına al bebişini
bizde 3 aydır kullanıyoruz ,hatırlıyosan eğer tedavi öncesi ve sonrası değerlerinizi tam olarak yazabilirmisin

Son düzenleme:
başka ARGINMAX-MAN
argınmax-women kullandık.vitamin bunlar.ama asıl olan proxeed.

merhaba bende çok tüp bebek denedim ama olmadı.Yazdıklarınıza inanmak istiyorum,çünkü daha yapacak hiç birşey kalmadı dr denemekten başka çare yok dedi,zaten benimde gücüm yok lütfen beni bu konuda aydınlatın.:KK58:

merabalar benim eşim kullanmaya yeni başladı eczaneden aldı ilaç daha yeni olduğu için her eczanede yok ancak istek üzerinede getirtiyolar daha 1 hafta kullanılı ama çok faydasını gören bir çok üyede mevcut sitede darısı bizlerin başına hayırlısıyla inşallah...

merhaba bende çok tüp bebek denedim ama olmadı.Yazdıklarınıza inanmak istiyorum,çünkü daha yapacak hiç birşey kalmadı dr denemekten başka çare yok dedi,zaten benimde gücüm yok lütfen beni bu konuda aydınlatın.:KK58:

bu ilacı alın ve sabırlı olun.tüp bebek yaptıracağınızı kafanızdan silin ilk olarak.3 ay kullanıp tahlil yaptırsın eşiniz zaten değerlerde azda olsa değişme olduysa devam edin biz 6 ay kullandık.

bu ilacı alın ve sabırlı olun.tüp bebek yaptıracağınızı kafanızdan silin ilk olarak.3 ay kullanıp tahlil yaptırsın eşiniz zaten değerlerde azda olsa değişme olduysa devam edin biz 6 ay kullandık.allahım size de nasip etsin bütün bekleyenlere.benim 2 hafta sonra doğumum herkese dua edeceğim.

bu ilacı alın ve sabırlı olun.tüp bebek yaptıracağınızı kafanızdan silin ilk olarak.3 ay kullanıp tahlil yaptırsın eşiniz zaten değerlerde azda olsa değişme olduysa devam edin biz 6 ay kullandık.

teşekkürler yanıtın için,yalnız bu ilaç bitkisel mi? içeriğini biliyormusunuz?şu anda biz saraçoğlundan aldığımız çayı içiyoruz bitince bakacaz.Olmasa sizin kullandığınızıda deneriz ben zaten tüp bebek işini askıya aldım uzun bir süre düşünmüyorum.Çünkü bedenime yazık işkence sadece tekrar tşklr........

proxeed plusı sabah akşam yemeklerden öncemi kullanıyorsunuz.

X