Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus'ı Nereden Bulabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mademki zaman sorunu var beklemeyin arkadaşım

Arkadaşlar yeni cıkacak olan tüp bebek genelgesi tedavi olacak çiftler icin oldukça sıkıntılı bir durum yaratıyor.aynen kopyalıyorum.
(7) Merkezlerde birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır. Birinci uygulamada yaşa bakılmaksızın tek embriyo, 35 yaş üzerinde ikinci uygulamada iki embriyo, sonraki uygulamalarda ise yaşa bakılmaksızın iki embriyo transfer edilebilir.
8) Merkezlerde, doğacak çocuğun cinsiyetini belirleme amaçlı gonad ve/veya embriyo seçimi ve transferi yapılamaz.
(9)Üremeye yardımcı tedavi teknikleri kullanarak oluşan çoğul gebeliklerde embriyonal ya da fetal redüksiyon yapılamaz. Ancak tıp fakülteleri ve Bakanlığa bağlı eğitim hastanelerinden alınan durum bildirir heyet raporuna göre redüksiyon işlemi yapılabilir. Tıbbi endikasyon dışı redüksiyon yapan merkezlerin üç ay süre ile yeni hasta alımı durdurulur. Tekrarı halinde faaliyet izin belgesi iptal edilir.

Bununla ilgili görüşlerinizi buraya yazmanızı önemle rica ediyorum.
Belçika da devlet tek embiryo koyduruyor ama sınırsız olarak tedavi imkanıda sağlıyor. Türkiyede hem ödememizi biz yapıyoruz devlet tedavinin neydeyse ancak 2/3 üni destekliyor hemde hemde hamile kalma sansı tamamen azalıyor.
Bize göre 40 yaş öncesi her defasında en az 2 embiryo mutlaka koyulmalı.
40 yaş sonrasıda 3 embiryo ya kadar müsaade edilmeli.
canım yeni genelge ne yapacağız bilmiyorum ama bir an önce bir şeyler yapalım en önemlisi ben bu işlerden hiç anlamıyorum topik açalım diyorum topik açack bit tek arkadaşımız bile çıkmadı

BU YAZIYI SıZLERE DAHA ÖNCEDE YAZDIM DÜN BıR TÜP BEBEK TOPLANTISINA GıTTıM ORADAKı DR SÖZ ETTı EĞER BU GENELGE KABUL EDıLıRSE (DR EN KISA ZAMANDA HAYTA GEÇEK DıYOR ) TÜP BEBEK TEDAVıLERıNDE GEBE KALMA OARANLARI %50 DÜŞER DıYOR ARKADAŞLAR BU KONYDA TOPıK AÇALIM DıYORUM VE BıRŞEYLER YAPALIM BEN KONU AÇMAYI BıLMıYORUM

bizde hem morfoloji hemde ileri hareketlilikte sorun var proxeed kullandık keçiboynuzu kürü değişik macunlar ama hiç etkili olmadı 3 negatif aşılama ve 1 düşükle sonuçlanan tüp bebek mart ayında 2. tüp bebeğe geçeceğiz

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

merhaba arkadaşlar,

bende bu gün eşim için 2 kutu aldım bu ilaçtan. Umarım işe yarar. Eşimde morfoloji %2 ve ileri hareketlilikte biraz sorun var. 2 yıl normal yollarla denedik çocuk sahibi olmayı doktorlar bir sorun yok çocuğunuz olur demişti. Ama olmadı. Son 1 yılda 3 kez micro enjeksiyon denedik malesefki 3 denemede negatif oldu. Bende bu ilaçı çok duydum bu siteden bu gün 2 kutu aldım, inşallah işe yarar. İnşallah hepimiz sırayla alırız hamile haberlerimizi.

merhaba arkadaşlar,

bende bu gün eşim için 2 kutu aldım bu ilaçtan. Umarım işe yarar. Eşimde morfoloji %2 ve ileri hareketlilikte biraz sorun var. 2 yıl normal yollarla denedik çocuk sahibi olmayı doktorlar bir sorun yok çocuğunuz olur demişti. Ama olmadı. Son 1 yılda 3 kez micro enjeksiyon denedik malesefki 3 denemede negatif oldu. Bende bu ilaçı çok duydum bu siteden bu gün 2 kutu aldım, inşallah işe yarar. İnşallah hepimiz sırayla alırız hamile haberlerimizi.

selam.inşallah faydasını görürsünüz..
bizde 3.kutunun yarısındayız.bu ay 3 .aşılamamı(bu ilaç sonrası ilk)yaptırıcam.henüz test yartırmadık.aşılama için sayım yapılıyo nasılsa.2 gün içinde adet olucam ona göre iğnelerim başlıycak.sonuçları yazarım.meraktan ölüyorum.inşallah fardası olur.bu ay 2 yıl odu bizimde

Sevgili Beci,
Tedavin şimdiden hayırlı olsun. İnşallah olumlu sonucar alırsın.

arkadaşlar ebay sitesinden daha uygun fiyata aldım 4 kutu 185 dolar yol ücreti de 23 doalrdı. 8 günde geldi.

bu ilacı kullanan kimse yokmu ya.
bizde 1 aydır kullanıyoruz ama........ ne olacak bilmiyoruz

biz kullandık arkadaşım fsh hormonu için sanırım

bize üroloji doktoru verdi morfoloji bozukluğuna iyi geliyormuş galiba

bize üroloji doktoru verdi sanırım morfoloji bozukluklaı için

benim eşim 5 aydır kullanıyor eşimde azosperm var henüz sperm çıkışı olmadı bir defa spermiyogram yaptırdı sonuç sıfır

bizde bugün aldık bir paket ama bizim doktorumuz günde 1 kaşe kullan aç karna yada rahatsız ederse yemeklerden 1-2 saat sonra alın dedi.110 tl ydi ilaç demek değilde dietary supplement diyorlar (besin takviyesi)

6 aylık proxeed plus için yurt dışından 1000 tl ye getirebiliyorum
ilgilenenen olursa cevap yazsın

Arkadaşlar eşim yalnızca 1,5 paket kullanmışken hamile kaldım...Bu ilaca güvenin..Bizde de hareket problemi vardı. %2 idi hareketli sayısı ama şimdi 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.

Hepinize Sevgiler..

aaaa28, p_aytar, mavimenekşe ve diğer arkadaşlar.

Yurt dışından 4 kutu proxeed plus siparişi verdim. Kimilerinki 1 haftada gelirken benimki iki aydır gümrükte. Öğrendim ki alabilmem için doktor reçetesi veya raporu lazımmış. Acaba elinde geçmiş aylara ait proxeed plus reçetesi olan var mı. mümkünse 4 ve daha fazla yazacak, olmadı 1 adet de yazabilir.

Eşimin şu ana kullandığı ilaç bitiyor, hemen almamız lazım, yardımlarınızı bekliyorum.
Ne dertli bir şeymiş. Tüp bebek raporu çıkarmak kadar uğraştımmafoldumben

Son düzenleme:
aaaa28, p_aytar, mavimenekşe ve diğer arkadaşlar.

Yurt dışından 4 kutu proxeed plus siparişi verdim. Kimilerinki 1 haftada gelirken benimki iki aydır gümrükte. Öğrendim ki alabilmem için doktor reçetesi veya raporu lazımmış. Acaba elinde geçmiş aylara ait proxeed plus reçetesi olan var mı. mümkünse 4 ve daha fazla yazacak, olmadı 1 adet de yazabilir.

Eşimin şu ana kullandığı ilaç bitiyor, hemen almamız lazım, yardımlarınızı bekliyorum.
Ne dertli bir şeymiş. Tüp bebek raporu çıkarmak kadar uğraştımmafoldumben

Hiç bunlara gerek yok ki sakunya kocaeli küçük bir şehir değil eczanelerin kendilerinde olmuyor ama depolarından en fazla bir gün sonra getirtebiliyorlar.

X