Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus'ı Nereden Bulabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ilk sayfalari okudum proxeed plus ile hamile kalanlar olmus....
bende ebay den bu aksam alicam bu vitamini...
esimin sperm sayisi ilk testde 27 milyon 2.test 18 milyon cikti.. ama hareketlilik ve hiz sorunu var :KK19:
morfolojisi %3 asilama icin yeterli degilmis doktorun soyledigine gore
tup bebek onerdi

Canım hiç moralinizi bozmayın..Rabbim büyüktür..İlacı kullanın bunun yanında keçi boynuzu pekmezi sonra bide bunun kürü oluyo onu yapın..Fındık ceviz yedir eşine..Bide bi vitamin var adı aklımda değil dr eşime ondan vermişti 10 lira mı ne...Ondan alın..Keçi boynuzu kürüne gelince 2,5 su bardaı kaynar suya 4-5 adet keçi boynuzu atıp 10 dk kaynat..Biz bunuda yaptık..Sabah akşam bir bardak süzüp suyunu içir eşine..Bubu hergün yapcan..Bekletmicen yani fazla fazla yapıp...Vitamini ölüyo..Buda çok faydalı pekmezi de günde iki kaşık yedir..Harnup pekmezi diye yazıyo kavanozda.bolbol C vitamini yedir meyve filan..Artı dar pantolon ve baksırlardan kaçınmak lazımmış..Onlardan sperm hareketini düşürüyormuş..Şimdilik söyliceklerim bu kadar=)
Rabbim sabırla inşallah bebeğinizi nasip ets,n..

bizde ameliyattın 3.ayından itibaren proxeed plusa basladık rabbim inş hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip eder isteyen herkese ilacın yanında mesir macunu bal karışımı ceviz fındık yediriyorum eşime bolca bakalım ameliyat olalı henüz 4ay oldu bakalım 6.aya kadar hamile kalabilcemmi her ay hüsrana uğrayınca morelim alt üst oluyo ama yüce rabbimin imtihanı diyorum ve o ol deyince süpriz yapıp gelicek çok umutluyum hııııı kimse umudumu yitirmesin

arkadaşlar bu arada ben aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır yorumları okuyorum hamile kalan arkadaşlar adına çok seviniyorum ama dedim ya rabbim ol deyince bizlerinde dolu vericek kucakları hemde hiç ummadığımız anda yeterki bizler elimizden geleni yapalım derdi veren allah dermanıda verir bolca dua edelim unutmayalım cenabı allah derdi sevdiği kullarına verirmiş bakalım isyanmı edicek yoksa sabırla hamd edicekmi diye bizlerde iyi düşünelim iyi olsun ayyy çok konuşup sıkmadım dimi sizleri...

esraaaa merhaba cnm hg,
bizde 1.kutuyu yariladik 2 kutu proxeed plus aldik bakalim insallahhhh faydasi olur yarabbim

2.kutu bitmek üzere.2 kutu siparişi daha verdim bugün..
ayrıca L-arginine ye de başladık 1 hafta oluyor..

çok ama çok merak ediyorum inşallah düzelme olur..

2.kutu bitmek üzere.2 kutu siparişi daha verdim bugün..
ayrıca L-arginine ye de başladık 1 hafta oluyor..

çok ama çok merak ediyorum inşallah düzelme olur..

bende cok merak ediyorum bizimde 2.kutu bitmek uzereyken sparis vericem...
sigarayida birakti:KK14: artik faydasi olsun yaniiii
offf gelsin artik Kasim -aralik hic bukadar zaman gecsin istememistim

jose cnm siz bizden önce başlamışsınız inş güzel sonuç alırsınız biran önce merakla beklicem ve bolca dua edicem

josecim bizimde harekette sorun var sayımızda 20milyon ameliyatın 3.ayında test yaptırdık değişiklik yok morelimiz bozulsada rabbim eşime ve bana sağlık versin imkanlar el verdikçe çabalamaya devam biz mücadele edicez takdir allahtan sizlerde canınızı sıkmayın dua edelim

josecim bizimde harekette sorun var sayımızda 20milyon ameliyatın 3.ayında test yaptırdık değişiklik yok morelimiz bozulsada rabbim eşime ve bana sağlık versin imkanlar el verdikçe çabalamaya devam biz mücadele edicez takdir allahtan sizlerde canınızı sıkmayın dua edelim

evet esra zaten en onemli sey hareket ve hiz oldugunu soyledi doktor...1 milyonla bile hamile kalinabiliyormus ama hareket hiz onemli dedi birde morfoloji bizim %3
bizimkiler tembel demekki:KK9: napalim saglik olsun careleri ariyoruz...
biz tup B. yaptiricaz kasim-aralik iste tek istegim ozamana kadar bu vitaminle dogal yoldan hamile kalmak
herseyin hayirlisi ..

Son düzenleme:
evet esra zaten en onemli sey hareket ve hiz oldugunu soyledi doktor...1 milyonla bile hamile kalinabiliyormus ama hareket hiz onemli dedi birde morfoloji bizim %3
bizimkiler tembel demekki:KK9: napalim saglik olsun careleri ariyoruz...
biz tup B. yaptiricaz kasim-aralik iste tek istegim ozamana kadar bu vitaminle dogal yoldan hamile kalmak
herseyin hayirlisi ..

aminnnnnn:))diyelimmm bizde umarım olur genelde tam anlamıyla tüpe karar verdiğin zaman hamile kalıyosun psikolojik olarakda rahatlatıyo aslında tüpe karar vermekk:)bugün bi arkadaşıma aşılama yapıldı valla bende aşılamaya start verecem sanırım şu değerlerimiz ne alemde bi bakalımda ekimde 3 ay tamamlanıyor en son temmuz 18 de yapılmıştı test

kızlar azosperm olup proxedle canlı sperm çıkışı olan var mı merak ediyorum.
biz de kullanmaya başladık 128den 120ye indi eczacı ama 6 ay bu da eder 12 kutu yani 1.440 tl tutuyor:26:
işe yarar inşallah.

Merhabalar
Arkadaslar bir ay kullandik ilaci ve su an hamileyim. Amerikadan getirttmistim ilaci. Elimde 10kutu kaldi almak isteyenler olursa 1kutusu 99 tl hepsini almak isterseniz daha da ucuza veririm. Bavulda yer kaplamasin diye kutularindan cikartilmis. Fakat her sasenin uzerinde kullanma talimati mevcut. Ozelden yazanlara cevap veremiyorum. Sahibinden. Com maside kullanici adi ile ablam satisa cikardi. Oradan da irtibata gecebilirsiniz. Herkese bol sansss...

biz de kullanmaya başladık 128den 120ye indi eczacı ama 6 ay bu da eder 12 kutu yani 1.440 tl tutuyor:26:
işe yarar inşallah.
Merhaba
benim elimde 10 kutu kaldi. Amerikadan getirtmistim. Almak isterseniz. 1 kutu 99 tl. Hepsini alirsaniz dahada ucuza veririm. Sahibindennoktacomda madide kullanci adi ile satista su an. Bol sans

işe yarar inşallah.

Pardon kullanici adi sahibinden.com da maside yanlis yazmsim az once.

Merhabalar
Arkadaslar bir ay kullandik ilaci ve su an hamileyim. Amerikadan getirttmistim ilaci. Elimde 10kutu kaldi almak isteyenler olursa 1kutusu 99 tl hepsini almak isterseniz daha da ucuza veririm. Bavulda yer kaplamasin diye kutularindan cikartilmis. Fakat her sasenin uzerinde kullanma talimati mevcut. Ozelden yazanlara cevap veremiyorum. Sahibinden. Com maside kullanici adi ile ablam satisa cikardi. Oradan da irtibata gecebilirsiniz. Herkese bol sansss...

ürün internet üzerinden 115 tl falan daha da ucuz olan yerler vardır ve kargo ücretsiz yolluyorlar.fiyatı yüksek tutmuşsunuz

bende internette araştırdım ama bulamadım tr ye ye yeni gelmiş zamanla tüm eczanelerde satılmaya başlar heralde eğer birşey öğrenirsem paylaşırım sevgiler

Çocuğunuz olduğunu görüyorum. Eşiniz ne kullandı bilgi verir misiniz? Teşekkürler

proxeed plus elimde var arkadaşlar yurt dışından getirtmişti görümcem ama gerek kalmadı isteyene uygun gönderebiliriz

proxeed ı kaça veriyorsunuz bizede önerdiler cvp bekliyorum teşekkür ederim şimdiden..

son kullanma tarihi 06 2014 tür.elimde 23 şase vardır yani 11,5 günlük. normal kutu 30 şase 15 günlüktür. uygunsa 70 tl ye verebilirim.

ayrıca yine amerikadan getirttiğim 360lık dhea var. finest nutrition 25mg lık son kullanma tarihi 10 2015 tir. eğer lazımsa iyi bir fiyat veririm.

ayrıca belirteyim kesinlikle satıcı falan değilim tamamen bireysel. kullanırken hamile kaldım. o yüzden satıyorum.

arkadaşlar elimde 40 şase proxeed var. eczaneden kutusunu 110 tl den almıştım şuan 16 haftalık ıkızlerime hamıleyım bundan dolayı ihtiyacı olana 100 tl ye vereceğim. ihtiyacı olan bana özelden ulaşabilir. bize faydası oldu umarım sizlerede olur.

X