- Konu Sahibi nevbahar21
-
proxeedde bir çok vitamin var zaten içeriğindeki vitaminleri ekstra almana gerek yok
arkadaşlar eşim azosperm. acaba proxed plus sadece az sayıda spermleri olanlara mı yarıyor. azospermlere yararlı olur mu? azosperm olup da kullanıp yararını gören var mı? acaba. paylaşırsanız sevinirim..
yaaa benim eşimde 8,5 mil sperm vardı 2 ay sonra tekrar test yaptıkrdık 0 olmul sperm.. acaba bizdemi azosperm oldukk
offffffffffff yaaa(
klomen falan mı kullandı eşin klomen önce düşüş sonra yükseliş yapıyormuş yada antibiyotik. bu arada zehirlense benim kocacım zehirlenirdi ilaç artı bitkisellerle ben denedim bişey olmuyor
yok cnm ilaç kullanmadı hiç... aman bişey olmasın zehirlenmesinler
kızlar yaaa uzun uzun okuma fırsatım olmadı bakamdım tek tek bu ılacı nerden alcaz bız
ben netten çok araştırdım ama eczaneden aldım sonra nettekilerle içeriğinin aynı olmadığını gördüm eczaneden almanı tavsiye ederim biz istettik istanbuldan getirdiler.ilacı 110 tl ye aldık asıl fiyatı 128 tl ama indirim yaptı..geçmiş olsun
Geçen ağustos ayında 22 milyon sperm çıkmıştı, ağustostan bu yana 5-6 kutu Proxeed Plus kullanmıştık. bu ay yaptırdığımız testte 144 milyon olmuş. üstelik hareketde artmış :)))
bizde kullanıyoruzz 4 kutu bitecekkk çok şükür eşim sorun çıkarmıyor kullanıyorr ..bizim degerler ne alemde bilmiyorum nisanda test yaptıracazz inş artış olmuşturr.
ay çok sevindim ya bizde kullanıyoruz da inşallah bizdede değerlerde artış olur sizin hareket kaçtan kaça arttı
teşekkür ederim tatlım. hareket %35 iken şimdi %55 oldu. normal yapıdaki sperm %60lara çıktı %40larda falandı. eşim çok düzenli içmedi 8 ayda 5-6 kutu içti (ayda 2 kutu olması lazım düzenli içince)
Sizinde inşallah artar değerleriniz. bu arada ben eşime 2 ay kadar keçiboynuzu kürü yaptım.
Arkadaşım bizde kullanıyoruz Allah yardımcımız olsun artık.Kimbilir kendiliğinden gelir bakarsın.Neolur dualarına bizlerin isminide kat.
sizin değerleriniz nasıl canım bizde tüp bebek düşünüyoruz haziranda inşallah gerek kalmaz ama yıpranmak istemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?