Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amiin Allah çok bekletmeden versin inşallah

saol cnm Rabbim tüm isteyenlere en kısa sürede en sağlıklı hayırlı bebkler nasip etsin inşallah. pazartesi test yaptracağız bakalım çok heyecanlıyım ama içimden bir ses yaptıklarımıızın hiç bir faydasının olmağını söylüyor....

o ses banada aynışeyi söylüyo :18:

arkadaşlar bu ialcı kullanıp test yaptıranlar yazarsa bizde ona göre denemek istiyoruz....rabbim tez zamanda umutlarımıza kavuştursun inşallah...

proxeed plus la beraber kullandığınız ürünler ve kürler nelerdir arkadaşlar....ben netten hayıt ve karabaş balı...gingseng ...bunları buldum...birde bir arkadaş isveç şurubu diye birşey önermiş karkim k9 adlı...

Mrb arkadaşlar. Sürekli takip etmeme rağmen bugün yazabildim. Benimde eşimin sperm sayı, hız ve morfolojisinde sorun var. 1 başarısız tüp bebek denememiz var. Şuan ise kaan aydos'a tedavi için gidiyoruz. Proxeed plus kullanıyoruz. Yarın 4. kutuya başlayacağız. Nisanın ilk haftası da sperm dna hasarı testimizi yenileyeceğiz. dün eşim fsh ve testosteron ölçümü yaptırdı. Ama 2 ay öncesi ile bi farklılık çıkmadı. Bakalım sperm hasarımız ve sayımız nasıl olacak. Bunun içinde nisan ayını beklemek zorundayız. Proxeed yanında keçi boynuzu tozu içiyo her sabah ve ısırgan otu çayı. Rabbim bu uğurda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun.

arkadaşlar bu ialcı kullanıp test yaptıranlar yazarsa bizde ona göre denemek istiyoruz....rabbim tez zamanda umutlarımıza kavuştursun inşallah...

meraba herkesde aynı şey olucak diye bişi yok biliyorum ama cevap vermek istedim....
benim eşim 3 yıl önce varikosel ameliyatı oldu ama sperm sayısı hiç çıkmadı 300bin-1 milyon arasında kalıyodu hep hareklilkte %40 dı........... bu sene varikoseli tekrarladı tüp bebekten başka şansımız yoktu ....benim tüp bebek doktorum tekrar ameliyatı önermedi benim yaşımdan dolayı 35 yaşındayım vakit kaybetmeyin ameliyat olmayın sayısı artmayabilir dedi proxed plus +tamoxifen diye bi ilaç verdi(meme kanseri olan kadınların kullandığı bi ilaç) ne alaka demi .....ama hiç inanmadığım ve para tuzağı olduğunu düşündüğüm proxed ve bu ilaç sayesnde eşimin sperm sayısını 12 milyon ve %60 canlı çıktı inanamadık 2.nci derece varikoseli var hala ....iki gün önce yumurtalarım toplandı 11 den 9 u döllendi bakalım transfer bekliyorum şimdi...
umarım istediğiniz sonuçlara tez zamanda ulaşırsınız...

gerçi bu ikinci denemem ...ilk denememde başka bi doktordaydım ve eşime destek vericek hiç bişi vermemişti 1 milyon spermle tüp bebek yaptılar sonuç malum...inşalahhhhh bu sefer olmasını önce allahtan diliyorum

Son düzenleme:
benim eşimde de sayı ve hareket sorunu vardı.eşim proxed plus,evicap,tretella(yazımı yanlış olabilir) ilaçları 3 ay kullandı ileri hızı %5den %40a yükseldi.sperm yıkamadan sonra ise hız %70 oldu.

inş. hepimizin değerleri yükselir trental i diyosun büyük ihtimal biz onu kullanmıyoruz sdaha doğrusu doktor vermedi

Arkadaşlar bence doktorunuza sormadan herhangi bir ilaç kullanmayın. Allah muhafaza yan etki yapabilir. Mesela keçi boynuzu kürü ile aynı anda havuç suyu içince erkekte tamamen ters sonuç veriyo. Biz ikisi birden daha etkili olsun derken daha kötü sonuçlar doğurabilir. Ben doktor ne dediyse eşime ondan veriyorum. Başka bitki dahi vermiyorum.

ben bi kaç sayfa öncesinde yazdım neler yaptığımızı. ama sana nacizane tavsiyem cnm her duyduğunu yapma. ben çok araştrdım bu konuyu. bi tarafı yaparken bi tarafı yıkanlar var. örneğin sperm sayısını artrıcı olarak bilinen bir ot veya kür aynı zmanda prolaktin yada fsh gibi bi hormonu yükseltip yada düşürebilio.bu da ters etki yapıo Allah korusun. kaş yapıyım derken göz çıkarmayalım. örneğin ben keçiboynuzu kürü yapıodum. ama araştırken tesadüfen öğrendmki sperm testinde lökosit çıkanlar kesinlikle keçiboynuzu yapmamalıymış. bunu i.saraçoğlu kendisi söylüyor. hemen kestim tabi inşallah kötü bi etki yapmamıştır. pazartesi görücez sonucu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…