- Konu Sahibi nevbahar21
-
arkadaşlar Eczacıbaşı ilaç 'ta çalışan arkadaşım var. isteyenlere kargo dahil 110 tl den proxeed plus temin edebilirim. ilgilenenler bana bu telefondan ulaşabilirler: 0533 486 2410. inşallah bebişi olmayanlara faydası olması temennisiyle.
Arkadaslar spermiogram sonucumuz 2ayda toplam 3 spermden ml'de 2,5 milyon toplamda da 12,5 milyona yukselmis. Suanda hamile kalmis gibi mutluyum ellerim titriyo. Hiz % 25 , ileri hiz % 15 olmus. Morfolojide % 2 . Cok mutluyum . Rabbim daha da yukseltsin insallah. Allahtan hepimize sifa hayirli saglikli evlatlar nasip etmesini diliyorum .
Kullandigimiz ilaclar sunlar. Gunde 2 sase proxeed . 2 tane 1000 mg l-arginin. 2tane tribestan . 200mg coenzimq10. 2 tane Male multiple vit. 5mg folik asit. Arisutu 4tane kucuk cam siselerde. Ve buyuk bardak taze sikilmis portakal suyu. Gunluk bunlari uyguladik 2 ay boyunca. Hep dua ettim en onemlisi de bu bence. Rabbim herkese ve bize de daha iyi sonuclari nasip etsin insallah.
Ah cnm beni nekdrrr guzel bi hbr buuu..neredeyse normal gebelik yakalayabilecek sayiya ulasacak 4 - 5.ayda deseneeRabbimize binn sukurr hamile de kalacaksın insallahh bu sene bitmeden gelecek yolcularimiz galiba
Insallah hepimizin dolsun gobisleri bu yil :) allah isteyen herkese versin insallah. Bu hafta esimin uroluguna gidicez bakalim . O sadece tribestani vermistim . Digerlerini ben arastirip ekledim . Dr kizmaz heralde bana bu durumda :)) dr un soyledigini verdiklerini paylasirim sizinle.
paylaş mutlaka bekliyoruz cnm..
Kizlar bgn sperm dondurmak icin gittik merkeze . Ml de sayimiz 6milyon olmus. Ilerihiz yuzde 20. Morfoloji1. 1haftada nasil bu kadar degisti cok mutluyum . 1haftta once totalde 3 spermden mlde 2.5 milyona ciktigini ogrenmistik. Cok sukur kullandigimiz ilaclarin faydasini gormeye basladik . Allah herkese nasip etsin hepimize saglikli hayirli evlatlar versin. Ayrica urologumuza da dun gittik. Ek olarak gunde yarim klomen (25g )takviye etti. Ama bbgnku sonucu alinca pzt haber vericem dr 'a ona gore gerek varmi yokmu baslamamiza diye.
Ooo supper olmus sayı cnm benim,harika bir artıs aman durmak yok tammm gaz devammbiraz daha sabirli olucaz insallah sonra da gelecek yolcular.
geçmiş sayfalarda olumlu şeyler yazıyo hamile kalanlar olmuş hep umut oluyo insana
bizdede hız ve morfoloji sorunu var daha dün başladık proxeed plusu kullanmaya ve yanında ecopirin, zinco, evicap, pentox 1 ay kullancak eşim varioksel var ameliyata gerek yok demiş dr ama variokselde bu ilaç işe yaramıyomu.
bende şubat adetimde gitcem doktora inşallah bende bişey çıkmazda tek bi sorunlar uğraşırız
bizde sizinle aynıyız cnm bakalım elimizdeki proxceed bitince test yaptrcaz bakalım varikosele rağmen fayda ediyomu görücez bu arada 2 kutu içmiş olacak sadece. yani fayda etmiyorsa galiba ameliyat diyecek dr. amaan blmiyorum kafam çok karışık önce çok hafif dedi varikosel sonra sperm testini görüncede aa baya etilemiş ozaman ameliyat dedi. elle muayene etti ultrason istemedi. ben de yokmu bunun bi ilacı vs. deyince güç bela proxceed i yazdı. bakalım görücez.. Rabbim herkese içinde banada sağlıklı bebekler nasip etin inşallaah...
maşallah bir haftada bile sonucu değişen olmuş. ancak biz tamı tamıman 3 ay kullandık . proxeed ve tribestan ama bizde hiç bir işe yaramadı. ki değerlerimizde 35 milyon sayı, morf.%2 . şahsen ben işe yaradığına inanmıyorum. belki ttakviye olarak yaptığınız şeyler işe yaramıştır bayanlar. Ama tabiki vesilesi ne olursa olsun İnşallah Rabbim herkese bebişini verir de herkesler hamilelik kilolarından nasıl kurtuluruz onun hesabını yapar :) sevgilerimle
Ay insallah bebegimiz olsun da hepimizin sorun kilolar kalsin :) 35milyon iyi bir sayi aslinda sizde morfoloji ve hiz sorunu mu var ? Preseed jel die bsy varmis ben onumuzdeki ay ovulasyon testiyle birlikte denicem insallah . Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlat versin insallah
Sekercim, preseed kadında hani olmaı gereken bişey var ya ilişki esnasında o olmazsa diye kullaniliyor. Yani erkekte hız ve morf. Sorunu varsa işe yramiyor. Onu da kullanmış biri olarak diyorum canım. :) tabi yine de sen bilirsin :)
maşallah bir haftada bile sonucu değişen olmuş. ancak biz tamı tamıman 3 ay kullandık . proxeed ve tribestan ama bizde hiç bir işe yaramadı. ki değerlerimizde 35 milyon sayı, morf.%2 . şahsen ben işe yaradığına inanmıyorum. belki ttakviye olarak yaptığınız şeyler işe yaramıştır bayanlar. Ama tabiki vesilesi ne olursa olsun İnşallah Rabbim herkese bebişini verir de herkesler hamilelik kilolarından nasıl kurtuluruz onun hesabını yapar :) sevgilerimle
merhabalar benim eşimdede hareketsizlik vardı doktor proxeed plus verdi (15 günlük bir ilaç) sabah akşam aç karnına 5 ay kullan değişiklik olmazsa gel dedi biz üçüncü kutuya geçtik ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim geçen hafta biz bıraktık ilacı :) fakat bu ilaçların işe yaraması için spor yapmak gerekiyormuş benim eşim haftada 1 kez maç oynar ve ayrıca her sabah ve akşam bir avuç fındık,fıstık,kaju yedi... meyva yemeğe dikkat etsin ayrıca asitli ve kahve gibi içeceklerden uzak dursun.. İNŞALLAH sizede nasip olur grçekten çok güzel bir duygu ALLAHIM herkese nasip etsin
değerleriniz nasıldı acaba bilgi verebilirmisin
merhabalar benim eşimdede hareketsizlik vardı doktor proxeed plus verdi (15 günlük bir ilaç) sabah akşam aç karnına 5 ay kullan değişiklik olmazsa gel dedi biz üçüncü kutuya geçtik ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim geçen hafta biz bıraktık ilacı :) fakat bu ilaçların işe yaraması için spor yapmak gerekiyormuş benim eşim haftada 1 kez maç oynar ve ayrıca her sabah ve akşam bir avuç fındık,fıstık,kaju yedi... meyva yemeğe dikkat etsin ayrıca asitli ve kahve gibi içeceklerden uzak dursun.. İNŞALLAH sizede nasip olur grçekten çok güzel bir duygu ALLAHIM herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?