Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşimde de hız problemi vardı bunun muadilini kullandı eşim ama daha doğrusu kullanamadı çarpıntı falan yaptı çünkü. sadece 10 gün falan içebildi. polen kullandı eşim mesela benim. sabahları aç karnına bir çay kaşığı aldı. hem vitamin olarakta iyi geldi dedi yoğun çalışıyor çünkü.slm kk yeni üyeyim bana da yardimcı olur musunuz esim ileri hız için proxeed kullanıyor suan 3 ayımıza giridk etkısı var mı esi kullanıp hamile kaLAN var mı ?
Ederim canım etmezmiyim hergece yatağıma yattığimda önce Rabbim e sukrediyorum sonra olmayan herkez için duami etmeden uyuyamiyorum allahim hiçbir kadının kucağıni boş bırakmasın ama tatlım sakin umutsuz olma hatta sukret iyki spermle ilgili sorun diye bana tup bebek uzmanim dediki bana sağlam 1 tane lazım yeterki kadında problem olmasın erkektekiekr hiç önemli değil demişti hiç üzme kendinihayırlı olsun insallah rabbimm bana da nasip eder.. canım banada dua eder mısın
Merhaba hamile kaldınız mı acaba bizee bu ilaca bugün başladık taslm kk yeni üyeyim bana da yardimcı olur musunuz esim ileri hız için proxeed kullanıyor suan 3 ayımıza giridk etkısı var mı esi kullanıp hamile kaLAN var mı ?
Bize olmadi faydasi en son tup bebek yaptikMerhaba hamile kaldınız mı acaba bizee bu ilaca bugün başladık ta
Ne kdr süre kullandınız peki biz yeni başladık bür kaç gün oldu inş bize yarar, tüp bebeği nerede ve ne kadar yaptınız acabaBize olmadi faydasi en son tup bebek yaptik