Protezliyim ve hamileyim!

Merhaba kızlar 6 ayım doldu 7. ay içindeyim biraz zor bir hamilelik geçiriyorum akşamları da erkenden sızıyorum. Neyse biraz daha toparladım yazamadım size uzun zamandır. Memelerde hafif büyüme ve gerginlik var Full C cup oldum. Bakalım ne olacak bekliyorum doğuma kadar. Esas emzirirken büyüme yapar dedi kadın doğumcum. Öptüm sizi iyi seneler

Merhaba kızlar 6 ayım doldu 7. ay içindeyim biraz zor bir hamilelik geçiriyorum akşamları da erkenden sızıyorum. Neyse biraz daha toparladım yazamadım size uzun zamandır. Memelerde hafif büyüme ve gerginlik var Full C cup oldum. Bakalım ne olacak bekliyorum doğuma kadar. Esas emzirirken büyüme yapar dedi kadın doğumcum. Öptüm sizi iyi seneler

cnm sendeki gelişmeleri bekliyorum.ben de evlenince Aylin hanıma ameliyat olmak istiyorum.herhangi bir şikayetin var mı? ameliyat oldun diye pişman oldun mu? çok ilginç geliyor.burda herkes kendi vücudundan bir parça gibi oluyor diyor ama insanın inanası gelmiyorkaydirigubbakcemile3sonuçta içinde yabancı bir madde var.yaptırmak için sabırsızlanıyorum

Sevindikce merhaba

Sanirm coktan dogum yaptin bebegini aldin kucagina. Hayirlisi olsun allah uzun omurler versin. Uzun zamandir yazmadin merak ettim. Goguslerin sut dolunca cok buyudumu. Hala emziriyosundur mutlaka su durumda deforme varmi. Silikonlardan kaynakli emzirmede sorun oldumu acaba. Ben bekarim ama ilerde cocugum olursa nasil etkilenecegimi merak ediyorum. Bende bu yaz silion taktiricam kismetse:))

selam ablacim bende bunu cok merak ediyorum acaba hamile olunca onlar cikmasimii lasim yada anne sütü bitince göyüsler esnedi diye sarkcak mii ?? aklimda büsürü sorular var.. sen ne yapcaksin ??? benimlen paylasirsan cok ama cok sevinirim ben bügün katildim buraya oda teyzemin sayesinde o buradaydi benim korkularimi da ögrenince beni buraya davet etti.... bebek icin cok sevindim insallah sayglikli olur hersey gönlünce olsun abla diyorum saygimdan. kaydirigubbakcemile5

X