Protezlerimi çıkarttım (fotoğraflı)

Hâla ağrılarım oluyor, tamamen iyileşme en az 6 ay sürermiş, hatta 1 yıla kadar ara ara ağrıların olur dedi doktorum. Fakat artık geceleri huzurla uyuyorum. Slikonlar ne kadar vücuda uyumlu olursa olsun o yabancı şeyden kurtuldum, on yıldır duyduğum pişmanlık artık bitti çok şükür...
Bende 5 buçuk ay önce kas altı meme büyütme ameliyatı oldum ama bi türlü iyileşemedim sol kolda. Uyuşma memede Ağrı yanma huzursuzluk geçmedi pazartesi muayenem var çıkartıcam kararım kesin sizin kas altı mı iyileşme süreciniz nasıl oldu korkuyorum lütfen paylaşın benimle

Bende 5 buçuk ay önce kas altı meme büyütme ameliyatı oldum ama bi türlü iyileşemedim sol kolda. Uyuşma memede Ağrı yanma huzursuzluk geçmedi pazartesi muayenem var çıkartıcam kararım kesin sizin kas altı mı iyileşme süreciniz nasıl oldu korkuyorum lütfen paylaşın benimle
evet kas altı idi. Ancak benim sizin gibi şikayetlerim olmamıştı. 2 ay sonra spora başlamıştım. Çıkartma sürecimi de uzun ve detaylı bu platformda paylaştım. Okursanız belki faydalı olur. sağlıkla kalın.

evet kas altı idi. Ancak benim sizin gibi şikayetlerim olmamıştı. 2 ay sonra spora başlamıştım. Çıkartma sürecimi de uzun ve detaylı bu platformda paylaştım. Okursanız belki faydalı olur. sağlıkla kalın.
Çok teşekkür ederim okuyacağım sizde sağlıkla kalın 🙏🏻

Geçmiş olsun benimki hayır hiç kötü durumda değil taktırmadan önceki halinin aynısı diyebilirim bende çok az kaldı 3 ay sonra çıkarttırdım
Merhaba kas altı mı taktırmıştınız? Ben 5 buçuk ay oldu kas altı yaptırdım ama hastalıklarım ortaya çıktı kol uyuşma memede yanma ağrı kol ağrıları geçmiyor çıkartıcam ama çıkardıktan sonra iyileşme sürecini merak ediyorum ağrılı mı ?
Bide benim gibi şikayetleriniz var mıydı çıkardıktan sonra geçti mi ağırlar kaç ayda toparladınız çok sordum ama çaresizim 😞

çıkartmanın 6.günü çok iyiyim.. taktırma ile acısı kıyaslanamaz bile. isteyen kişiler olursa fotoğraf paylasabilirim

çıkartmanın 6.günü çok iyiyim.. taktırma ile acısı kıyaslanamaz bile. isteyen kişiler olursa fotoğraf paylasabilirim
Merhaba benimle paylaşabilir misiniz yeni yaptırdım ama hiç rahat degılım iki ay sonra çıkartıcam dikleştirme de yapılmıştı pörsük ve sarkık mı kalacak

Slm, Bursa'da Ömer Buğşem yaptı operasyonumu. Hem de çok memnunum. ilk üç hafta ağrı, kambur yürüme, bardak bile kaldıramama tamamen benim kapsüllerimin kaburgalara yapışması ve meme toparlama yapmasından kaynaklıydı. Ağrı kesiciyi 1 hafta kullandım. Veee şimdi özgürüm, mutluyum, hafiflemiş hissediyorum.
Merhaba Allah rızası için kapsüllerin hepsini 100%100 çıkardımı cevap verirmisiniz memnun kaldınız mı iyi bir doktor mu ben nevşehirdeyim eğer iyiyse giderim

Merhaba Allah rızası için kapsüllerin hepsini 100%100 çıkardımı cevap verirmisiniz memnun kaldınız mı iyi bir doktor mu ben nevşehirdeyim eğer iyiyse giderim
6 ay sonra emar ultrason hepsi çekildi. Çok şükür hiç bişicik kalmadı. Eee üç buçuk saatlik operasyon boşuna değildi yani

X