Öncelikle geçmiş olsun
Bakın şimdi, evet sorun yaşayan bir gurup var ama ister inanın ister inanmayın sorun yaşamayanda bir gurup var
Her vücut, her beden aynı degil. Ameliyattan hemen sonra da sorun yaşayıp, fazla beklemeyip çıkartanlar var. 2 sene sonra ,3sene sonra yada işte birkaç sene sonra diyim sorun yaşayıp çıkaranlar da var. AMA sorun yaşamadan uzun seneler süreç geçirenler de var.... Yani öncelikle siz veya sorun yaşayanlar, sorun yaşadınız diye herkes sorun yaşayacak diye birşey yok!! Bunu kabul edin.
Her vücut aynı degil, her beden aynı degil. Bu sadece meme protezi taktıranlar içinde geçerli degil. Diz kapagı na
protez taktıranlarda sorun yaşayabiliyor. Sürekli agı, ateş, enfeksiyon yaşayanlar oluyor. Midesine, başka bir organına bir aparat taktıranlarda sorun yaşayabiliyor. Yani vücut kabul etmeyince etmiyor arkadaşım. Yahu hiçbirşey orijinali gibi olurmu diyecegim, Orjinal olupta sizin Bahsettiginiz sorunları yaşayan o kadar çok kişi varki?! Şimdi bunların nesi var peki? Saç dökülmesi, kilo sorunu, uykusuzluk.... Diyorsunuz... Bu benim eşimde de var. Onda protez yok.. Hiçbir ameliyat geçirmedi. Şimdi adam naapsın..
Bir panik haldesiniz, çıkartıp kurtulmulsunuz, çok sevindim
İnşallah artık hiçbir sorun yaşamazsınız, hiç kimse yaşamasın. Çünkü maddi manevi birsürü zorlukla bu ameliyatı olanlar var. Biraz moral olsun, herkes yaşayacak degil bu sorunu ama sorun olabileceğiniz bilsin tabi.
@Bibibella arladaşımız da demek istemişti bende mide ameliyatı oldum. Bakın, en basit denilen bademcik ameliyatı geçirdim, onun öncesinde bana birsürü kagıt imzalattılar riskler o kadar çoktu ki. En önemlisi ölüm riski var, her operasyonda, her ameliyatta. Ameliyat olmasada normal hayatta ilerlerken bir anda ölüm riskin var zaten
Ben 2011 yılında meme ameliyatı oldum. Ne agrım var, ne sızım. Çok şükür
hatta popomada protez koydurdum ben. Fazla yagım olmadıgı için.. Güzel dilekler dinlersiniz inşallah, çünkü biraz agresif yorumlarınız
Siz tabiki yaşadıgınız sorunları, geçirdiniz işlemleri yazın, bilgilendirin. Ama biraz sakin bir şekilde, sorun yaşamayanda bir gurup var, ister kabul edin ister etmeyin... Ameliyat olanları, olacakları endişeye sokupta saçı dökülen birinin - Eyvah, yoksa bende bu hastalıgı mı yakalandım.... Endişesine sokmayın tabi... Ne düşünürseniz, neye takılırsanız öyle gider ve bu mutsuzluk, endişeli bir hale gelebilir..
Umarım açıklayıcı olmuştur, benide yanlış anlayıp kırıcı şeyler yazmazsınız