Protezlerimi çıkarttım (fotoğraflı)

Bende buna katılıyorum bu sayfayı okuduğumdan beri protez ameliyatıma pişman oluyorum korkuyorum hiç bişey olmıcaksada buraları okuyup sitresten yaşayacağım bu yazdıklarını

Şimdi nasıl hissediyorsunuz iyi ki çıkarttırmışım diyor musunuz?

Merhaba kesinlikle iyi ki çıkarmışım görüntü olarakta hala dolgun düz asla olmadı, beyin sisi dahil diğer tüm semptomlarım yok oldu enerjim var.
Harika! Benim aslında hiç ağrım şikayetim vs olmadı.. Geçen yıl da bebeğimi emzirdim. Süt çekildikten sonra kendi meme dokum tamamen yok oldu gibi ve oldukça yumuşadı. Zaten doğumdan sonra yumuşarmış kendi meme dokumuz. Protezin dalgalanmış olduğu ortaya çıktı dolayısıyla. Bir de sol memede iki tane toplu iğne başı gibi topçuklar farkettim. Tabii hemen ultrason çektirdim ultrasonra çıkmadılar ve bir sorun olmadığını söylediler. Ben de protezi takan doktoruma danıştım. O da emzirmeden sonra meme dokum yumuşadığı için farkettiğimi aslında o hissettiğim şeylerin büyük ihtimalle iyileşme sürecimde oluşan bişeyler olduğunu endişelenmememi söyledi. Siz duydunuz mu böyle bir şey.. 12 sene olacak bu arada benim.
Tabii durum böyle olunca araştırdım ömürlük protez diye bir şey olmadığına karar verdim. Ve yaptığımdan bu yana hayatımdaki önem sıralaması çok değişti. Cikarttirmaya karar verdim. Şimdi doktor arayışındayım aslında.. kendi doktorum bana uzak kalıyor. Siz izmir demissiniz ben de Aydındayım. Sizin doktorunuzu önerir misiniz?

Kızlar ben ameliyat olalı 45 gün oldu fakat dikiş yerinin biraz üstünde nohuttan biraz büyük bir beze gibi bir şey var içinde sizce nedir

çıkartmanın 6.günü çok iyiyim.. taktırma ile acısı kıyaslanamaz bile. isteyen kişiler olursa fotoğraf paylasabilirim
Canım benim değişti benim içinden çıkanı doktor gösterdi tertemizdi bilmem temizlediler mi ama tertemiz hatta annem tekrar kullanılabilir mi acaba diye düşündü yeni paketten çıkmış gibiydidede hastaneye bıraktım keSke bırakmasaydım

O bendede var doktor dikiş dedi çok tuhaf yani ama azaldı yani sporcu sütyeni kullan
50 gündür devamlı olarak kullanıyorum hem ameiyat sonrasi sütyen ve sporcu sütyeni duş hariç üzerimden çıkartmadım endişelenmemi gerekten bir konu var mi bilmiyorum ultrason vb. Çektirsem mi diye düşünüyorum

Doktor birşey olmaz dedi bana

Öncelikle hem geçmiş olsun, hemde bizi aydınlattığınız için teşekkür ederiz. benim de ameliyat olalı 7 ay oldu. Şuan için çok memnunum. hiç olayın bu tarafı ile bakmadım fakat elbette bakmak gerekiyor. Çıkartma fikri nasıl oldu? bir şikayetiniz var mıydı?

Uzun süredir meme protezi taktırmak istiyordum memem dümdüz kendimi kadın gibi bile hissedemiyorum. Tam bu yıl imkanlarim elverdi ameliyat için bu konuyu okuyup vazgeçtim. Konu sahibine bilgilendirici mesajları için teşekkür ederim. Bende sizin önceki haliniz gibi şu an 45 kiloyum 2 çocuk dogurmama rağmen memem büyümedi kilo alamadım. Belki bir gün kilo alırsam memem büyür umudu ile geberip gideceğim sanırım.

Sarkma oldu mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…