Çok teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için
Benim hiçbir zaman şöyle bir iddiam olmadı. Protez taktıranlar hiçbir zaman sorun yaşamaz..... Diye birşey söylemedim, iddia etmedim!!!! Gögüslerim küçüldüğü zaman hayatımda hiç unutamayacağım şeyler yaşadım. Özgüven eksikliği vardı, eşimle birlikte oldugumda, denizde havuzda, bir kıyafet giyindigim zaman kendim rahatsız oluyordum. Karar verdim, araştırdım, protez takyırmata karar verdim. Bu benim kararımdı!! Hiçbir baskı olmadan, kendim için verdigim bir karardı. Çok şükür, bir sorun yaşamadım. Hiç kimseninde yaşamasını istemem. Çünkü bu yollardan bende geçtim..
Burada bu konuda iki gurup var. Protez taktırıp sorun yaşayanlar, protez taktırıp sorun yaşamayanlar... Sorun yaşamayan gruptan olarak sorun yaşayan arkadaşa geçmiş olsun dileginde bulunup iddia ettigi şeylere cevap yazdım. Sorun yaşasaydım popoma da protez koydurmazdım yazmama ragmen o bana farklı bir şekilde geldi. Hee, bana deseydi ki ne güzel, inşallah sizde hep böyle sorunsuz bir süreç getirirsiniz konu böyle çirkinleşmeyecekti.. Sorun yaşayanlar, sorun yaşamayanlar karşı sert bir tutumda şu anda. Tabiki ileride ne olacagını bilemeyiz, inşallah sorun yaşamayız. Ama beddua eder gibi, sorun yaşayacaksın, yaşasanda buraya yazmazsın, her yerinde protez var robotlaşmışsın falan filan çok çirkin! Bu yorumlarından dolayı psikolojisinin iyi olmadıgı nı söyledim. Hangi bayan, hemcinsine tanımadan, etmeden, kötü dileklerde bulunurki. Benim ne suçum var, gerçekleri yazmak dışında. Burada birbirimizi tanımadan etmeden sohbet ediyoruz, yardımcı olmaya çalışıyoruz.. Ben niye insanların günahına gireyim. Herkesin kendi aklı var, fikri var..
Yani kısaca, sorun yaşamayanlar diye bir kitle var arkadaşlar... İnşallah da yaşamazlar... Tabi, sorun yaşayanlarfa var, onlarda geçmiş olsun diliyoruz.. Herkes saygı çerçevesinde, güzel dileklerle yazsınlar, güzel düşüncelerde olsunlar.. Birbirimizi kırmamıza hiç gerek yok.