-
- Konu Sahibi Morethanbefore
Canım solda 275 sağda 300 cc var göğüste hafif bi eşitsizlik olduğu içinHarika olmuş. Kaç cc takıldı. Ben 'de 325 cc var ama daha ufak gibi benimki.
ben de bir buçuk ay önce oldum o kadar iri meme istememe rağmen 300 cc koydu bana boyum 175 kilom 61 baya geniş omuzluyum ama basen dar bel ince olduğu için 300 yanlardan taşma yapar dedi benim gibi bir sürü kadın var adamlar 500 cc koyduruyor yanlardan taşma olmuyor o kadar üzgünüm kü ben dolgun istiyordum dr bana normal boyutlarda meme yaptı o kadar masrafa ve çekilen zahmete değidi miCanım bana 325 denemiş kötü olmuş öyle diyo ben bu işi anlamadım omuz geniş boy 172 55 kg yum yani bence küçük duruyo hiç bişe anlamadım
kötü oldu yanlardan taşma yapar diyorlar 300 ün üstüne çıkmıyorlar senin benim gibi boylu boslu tiplere bunları demelerini anlamıyorum 500 cc taktıran insanlar var onlarda yanlara taşma mı oluyor mesela Şeyma subaşı 400 cc kadın bir lokma incecik bedeni var nasıl güzel taşıyor 400 cc yi ben de yaptırdım benim incecik omzum geniş bana 300 taktı kötü mü asla kötü diyemem ama sokakta 10 kadının 9 u bu meme büyüklüğüne sahip ben dolgulu kullanınca da zaten güzel duruyordu beni hiç tatmin etmedi büyüklüğü çok mutsuzum kredi çektim dünyanın geri ödemesini yapacağım faizi ile değer miydi ne gerek vardı diyorum ben kıyafetli iken dolu dolu memelerim olmasını istiyordum çok ama çok mutsuzumCanım bana 325 denemiş kötü olmuş öyle diyo ben bu işi anlamadım omuz geniş boy 172 55 kg yum yani bence küçük duruyo hiç bişe anlamadım
Kücük demen icin bence cok erken bende öyle diyodum sonradan kaslar gevseyince baya bi asagi inip dolgunlasti sende takma kafana boyutlari da baya iyiMerhabalar benimde ameliyatımın 3.günü bugün..İri göğüs istedim çünkğ göğüs kafesim aşırı çıkık.410 sağa 440 da sola takıldı.Şuan o kadar küçük duruyor ki resmen boşa gitti diyorum.Aşırı ayrık ve küçük.Kas altı dual plane yöntemiyle koymuş.Basenli biri olduğum için en azından göğüs normal olsun isterdim ama kücük oldu
Benim de boyum 162 kilom 52 7 ay bitti 375 hp mentor var benim de çok güzel ve doğal oldu ben memnunumMerhaba; ben 165 boy 51 kilo. Dr um 375 350 kaldirirsin dedi ama ben okuduklarim ve duyduklarimdan dolayi cok buyuk olacak diye korkup 325 cc yapmasini istedim. 325 cc Kucuk olur daha birakacak meme kendini, 350 cc yapalim dedi. ama ben israrla 325 cc istyorum dedim. 2 gece yattim direnlerimden surekli kan temizlendi. Suan 3. Gunume girecegim sol taraf saga gore daha şiş ve daha sancılı. Gosterdigim cogu kisi kucuk olmus yaptirmisken buyuk olsaydi diyor. Ama meme kendini birakirsa DR un dedigi gibi kuculecekmi yoksa yaptiran arkadaslarimin dedigi gibi buyuyecekmi bilemiyorum. Acılarim felaket. Zor dayaniyorum ama yaptik bikere sabredecegiz. Bakalim nasil olacak. Ama suan keske 350 yaptirsaymisim diyorum...
Kime yaptirdiniz ve nekadar? Birde foto paylasabilirmisiniz mumkunse. 7 ay sonra nasil duruyorlar acabaBenim de boyum 162 kilom 52 7 ay bitti 375 hp mentor var benim de çok güzel ve doğal oldu ben memnunum
Medikal sütyen dediğiniz önden fermuarlı sütyen mi acaba? Sargılarım çıkmadı henüz benim. 3.günüm bugün, çok daraldımBen de 4 gün önce oldum 300cc moderate plus bana da ayrık geliyo sizde öyle bişe var mı? Bi de medikal sütyen mi takıldı yoksa yarım toparlayıcı sütyen mi
Hatay antakya tolga beydes özelde oldum 9 bin lira mentor yuvarlakKime yaptirdiniz ve nekadar? Birde foto paylasabilirmisiniz mumkunse. 7 ay sonra nasil duruyorlar acaba