Protezleri sonradan yerleşip büyüyen var mı?

Benim ilk zamanlar cok gergindi ve kücük duruyodu hatta 385cc böyle kücükmü olur diye bakiniyodum ama sonradan kaslar kendini salinca cok dogal ve daha dolgun oldu
Ilk aylar heveslen 80b sütyenler aldim sonradan kücük geldi suan 80c tam oluyor
Burda cok resimlerim vardi ama hala geri gelmedi

Canım bana 325 denemiş kötü olmuş öyle diyo ben bu işi anlamadım omuz geniş boy 172 55 kg yum yani bence küçük duruyo hiç bişe anlamadım
ben de bir buçuk ay önce oldum o kadar iri meme istememe rağmen 300 cc koydu bana boyum 175 kilom 61 baya geniş omuzluyum ama basen dar bel ince olduğu için 300 yanlardan taşma yapar dedi benim gibi bir sürü kadın var adamlar 500 cc koyduruyor yanlardan taşma olmuyor o kadar üzgünüm kü ben dolgun istiyordum dr bana normal boyutlarda meme yaptı o kadar masrafa ve çekilen zahmete değidi mi

Canım bana 325 denemiş kötü olmuş öyle diyo ben bu işi anlamadım omuz geniş boy 172 55 kg yum yani bence küçük duruyo hiç bişe anlamadım
kötü oldu yanlardan taşma yapar diyorlar 300 ün üstüne çıkmıyorlar senin benim gibi boylu boslu tiplere bunları demelerini anlamıyorum 500 cc taktıran insanlar var onlarda yanlara taşma mı oluyor mesela Şeyma subaşı 400 cc kadın bir lokma incecik bedeni var nasıl güzel taşıyor 400 cc yi ben de yaptırdım benim incecik omzum geniş bana 300 taktı kötü mü asla kötü diyemem ama sokakta 10 kadının 9 u bu meme büyüklüğüne sahip ben dolgulu kullanınca da zaten güzel duruyordu beni hiç tatmin etmedi büyüklüğü çok mutsuzum kredi çektim dünyanın geri ödemesini yapacağım faizi ile değer miydi ne gerek vardı diyorum ben kıyafetli iken dolu dolu memelerim olmasını istiyordum çok ama çok mutsuzum

Merhabalar benimde ameliyatımın 3.günü bugün..İri göğüs istedim çünkğ göğüs kafesim aşırı çıkık.410 sağa 440 da sola takıldı.Şuan o kadar küçük duruyor ki resmen boşa gitti diyorum.Aşırı ayrık ve küçük.Kas altı dual plane yöntemiyle koymuş.Basenli biri olduğum için en azından göğüs normal olsun isterdim ama kücük oldu

Kücük demen icin bence cok erken bende öyle diyodum sonradan kaslar gevseyince baya bi asagi inip dolgunlasti sende takma kafana boyutlari da baya iyi

Benim de boyum 162 kilom 52 7 ay bitti 375 hp mentor var benim de çok güzel ve doğal oldu ben memnunum

peki ben de 2 ay önce yaptırdım kızlar ve ameliyattan önce 60 kiloydum sonrasında çok beslenmeye başladım ve kilo aldım 65 kiloya çıktım eski halime dönmek için diyet yapsam memeler deforme olur mu sonuçta kas dokusu yağ dokusu kilo alıp verişten etkileniyor ya

Merhaba kızlar bende ameliyat olalı bugün 4 gün oluyor.. kontrolüme gittim bugün herşey yolundaymış.. göğüslerim aşırı yukarıda duruyor altlar boş durumda.. fakat 10 günden sonra ineceğini söyledi doktorum(umarım) normal tshirt giyemiyorum body yapan erkekler gibi duruyor göğsüm

Bnde 400 cc takıldı.. 7.gün kendi dokumda vardı.. şimdi dev gibi geliyolar bana.. çok şiş biçimsiz.. kücültme ameliyatı bile yer ediyo şu an kafamda cok ödem var dedi doktor.. cnku kombine oldum lipo karın germe.. yüzde 30 kuculcek dedi inş öyledir yoksa halim harap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…